Şimdi Ara

Sony NWZ-A828 Bluetooth özellikli 8GB temiz(SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürünü Cevahir Sony Shop'tan almıştım, çok temiz kullandım. Aletin hiçbir sorunu kusuru yoktur, sadece 8GB yetmediği için mp3 player değişikliğine gittiğim için satıyorum, inanılmaz ses kalitesi ile kendisine bu alanda rakip kanımca yok. Özellikleri için aşağıdaki link'e tıklatınız. Tüm kutu içeriği ile birlikte(Sony Euroasia garanti belgeside dahil) kutusunda teslim edilecektir. İçerisinde denemeniz amaçlı 2-3 şarkı bırakılacaktır.

Ürün Bluetooth özelliklidir.

İstediğim fiyat nakit olarak 200.-TL'dir. paraya ihtiyaç olduğu için takas teklifleri dikkate alınmayacaktır. Ürünü İstanbul'da( merter civarı) elden teslim alabilir veya bedeli hesabıma yattıktan sonra tüm Türkiye'ye kargo ücreti alıcıya olmak kaydı ile, kargolayabilirim.

http://www.sony.com.tr/product/nws-a-series/nwz-a828

Saygılarla.

RESİM:

http://img244.imageshack.us/my.php?image=img0016td9.jpg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 16 Eylül 2009; 12:49:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürün güzelmiş hayırlı satışlar dilerim

kusura bakma görmemişim hocam resimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maknc -- 10 Temmuz 2009; 1:34:56 >
  • altta link var hocam:)

• bluetooth kulakligi goremedim resimde. stereo kulaklikla satiliyor diye biliyorum bu cihazi? varsa eger ise yariyor mu?
  • Bluetooth kulaklık ben aldığımda da yanında gelmiyordu, standart ex082 kulaklıkları var. Evet bluetooth kulaklıkla kullandım cihazı, sorunsuz çalışıyor ve çok rahat..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.