Şimdi Ara

--SONY NWZ-A845 ANA KONU-- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
2
Favori
30.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yanında verilen EX300 kulaklıkların piyasa değeri ve ses kalitesi nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Linkler için teşekkürler. ebay'da hafta sonu birkaç tane vardı, çoğalmış şimdi. Hızlıal'ın Bonus indirimli fiyatı fena değilmiş, 489/11 TL.ye geliyor. Bir de sesini dinleyecek bir yer bulsak tam olacak.

Yalnız 64GB'lık A847 düşünenler dikkat etsin. Çünkü bu model sadece Japonca menülü imiş ve FM frekans bandı bizimkinden farklı.

evet bende ona dikkat ettim ingilizce versiyon yazılım atılamazmı acaba buna
  • Bunu cihaz biraz daha yaygınlaşmadan öğrenmek mümkün değil sanırım. Benim merak ettiğim de; sesin gerçekten düşük olup olmadığı. avforum'da 2 kişi yazmış, ses düşük diye.

http://www.avforums.com/forums/portable-music-mp3-ipod-etc/1196882-sony-nwz-a845-low-volume.html

Bu arada; Vatan Bilgisayar'a da gelmiş. Orada dinleyebilir miyiz acaba merak ediyorum. Yalnız Vatan iyi şişirmiş fiyatını. Sözde KDV indiriyorum diye normal fiyatını 600 TL açıklamış, 508/6 TL.ye satıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-nwza845b.cev-nwz-a845-16-gb-sony-mp4-player/productdetails.aspx?I_ID=43917

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Mart 2010; 12:44:57 >

• Beyler yeni walkmanlerde cihazın içinde setup.exe var ve bastığınızda bulunduğunuz bölgeyi ve cihaz yazılımını güncelleyebiliyosunuz sanırım. Oradan ABD'yi seçsek seste artış olur mu acaba?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Mart 2010; 15:27:54 >
  • Bu cihazı almayı planlıyorum. İlk gerçek Mp4 Player'ım olacak. Daha önce ucuz kopyaları ile yetiniyordum. En ucuz bulabileceğimiz yer neresi acaba? Hızlıal güvenilir midir?
  • Cihazın ses kalitesi mükemmel ama çok pahalı dokunmatik,wifi vs. özellikler olsa neyse ederi en fazla 400 olmalıydı.
  • 400'e satılması biraz fazla iyimser olurdu. sonystyle.eu'daki ülkelerde fiyatı 199-230 Euro arası, bu da ortalama 450 TL gibi bir rakama denk geliyor. Bence de 450 TL uygun bir rakam bu cihaz için. Şu sıralar KDV indirimli bir kampanya denk gelirse bu fiyattan almayı düşünüyorum, bakalım.

• cihaz rüyama girdi kararımı verdim alıyorum ben cihazı ben nwz a818 kullanıcısıyım 2 eksiğim vardı 1.si kapasite 2.si ise özellikle radyo olmaması bu cihazda bu 2side olduğu için alacağım
  • Kullandığınız kulaklık üst seviye ise alın yoksa cihazdan çok da yüksek performans beklemeyin. CX500 vs kullanıyorsanız cihaza yazık olur bence.
  • Monster Turbine var bende. Bununla bu akşam Vatan'a gidip cihazın sesini dinleme planım var. Umarım dinlemeye izin verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 16 Mart 2010; 11:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Monster Turbine var bende. Bununla bu akşam Vatan'a gidip cihazın sesini dinleme planım var. Umarım dinlemeye izin verirler.

Monster güzel performans verir ama diğer alacak arkadaşların kullandığı kulaklık iyi değilse pek randıman alamazlar. Bu Ferrari'yi dizel yakıt ile kullanmak gibi bir şey olur.
  • Cihazı bugün Vatan'da inceledim. Oldukça ince ve zarif bir yapısı var ama şu an kullandığım Clix2 ile karşılaştırınca, ondan oldukça uzun duruyor. Ses kalitesi gerçekten ilk andan itibaren farkediyor. Ancak şunu da söylemeliyim ki, ses kalitesi açısından öyle woow dedirtecek bir fark göremedim. Evet oldukça berrak ve temiz bir ses veriyor, kesinlikle iyi. Enstrümanları tek tek sayabilirsiniz gibi geliyor. Flat ayarlarda böyle bir sonuç vermesi çok iyi. Ama ne bileyim işte, sanırım ben kendimi fazla şartlandırdım, S-master amfi falan diye süper über bir şey bekledim sanırım Belki sesi biraz daha çok çıksaydı wow dedirtirdi, bunu tahmin edebiliyorum.

Neyse, sonuç olarak ses kalitesi gerçekten iyi ama denildiği gibi ses düşük kalıyor. Çok düşük değil ama insan yine de, biraz daha olsaydı keşke diyor. Ses son ayar olan 30'a kadar açık halde iken hiçbir ses bozulması olmadı. İşte bu noktada biraz daha açmak istiyorsunuz, hele ki soft bir parça çalarken. Gürültülü şarkılarda bence oldukça yeterli gelecektir bu ses ama "keşke" diyecek durumlarla karşılaşmak kuvvetle olası.

Şu an elimde kalitesiz bir cihaz olsa veya hiç olmasa çok fazla düşünmeden alırdım A845'i. Ancak hala çatır çatır iş gören Clix2'yi kenara koyup, ortalama 500 TL.ye almak deyince 2 kere düşünmem lazım. Şimdilik beklemedeyim.

• Bunlar taşınabilir aletler sonuçta. Bir seviyeden sonra aralarıdaki farklar çok az oluyor. Clix 2 ile aralarında pek fark olmaması doğal birsey zaten
  • -------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buffon1987 -- 23 Mart 2010; 19:41:09 >
  • O teknoloji cahili kisiler nasıl satış yapıyorlar anlamak güç gercekten. Vatandan alabilirsin bence. Hem de garantilik bir olay olursa onlara da verebiliyorsun bildigim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

O teknoloji cahili kisiler nasıl satış yapıyorlar anlamak güç gercekten. Vatandan alabilirsin bence. Hem de garantilik bir olay olursa onlara da verebiliyorsun bildigim kadarıyla.

tamam dostum saol bende zaten netten alacağım çok sinirlendim tarzlarına adamların öyle yada böyle adam elinde cihaz olsa 550 tl lik satıs yapacak bu krizde belki benden alacağı paraya ihtiyacı yok ama iyi para sonuçta

ben cihazı inceleyemedim inceleyen arkadaş dijital amfinin tam olarak ses e etkisi nedir
  • ses düşüklüğü var işte bu sony'lerin alayında o yüzden almıyorum alamıyorum
  • Yakında ben de edineceğim bundan bir tane fakat sitelere güvenemiyorum.
  • Bu arada şunu da belirteyim; cihazın menüsünde Türkçe seçenek yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.