Şimdi Ara

--SONY NWZ-A845 ANA KONU-- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
2
Favori
30.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buffon1987

cihazı dinleme fırsatım oldu bugün ama alamadım kartta problem çıktı

cihazı dinledim açıkçası aman aman bi fark yok 818le ama 818den ses daha berrak ve hafif daha bass'lı gibi duruyor yeni bir cihaz alınacaksa alınabilir bende ie8 var kulaklık olarak açıkçası cx500 le bu cihaza yazık olmayacağını düşünüyorum sonuçta cihazın ne oldugu neler yapabilecekleri belli cx300 yada cx500 olan alabilir diye düşünüyorum tabiki ie8 gibi kulaklıkların verdiği keyif farklı ama bu cihazı almaya engel değil diye düşünüyorum

cihazı 1-2güne kadar başka aksilik çıkmazsa alacağım resimlerinide eklerim daha öncede yazdım özellikle 16gb olması ve radyosunun olması bana bu makinayı almak için sebeb oldu diyebilirim 818e batarya bulmustum devam edecektim ama bu cihazı alacağım

Eski cihazınızla da CX300-500 gibi kulaklıklardan max. verim alırsınız ama bu kulaklıkla gidip 500 küsür fiyatlı cihazda dinlemek pek doğru değil bence zaten kulaklığın vereceği maksimum performansı eski A serisi ile vs. cihazlarla veriyor bu yeni cihazda biraz daha fark eder ama olan 500 tl ye olur. Bana göre tabi...

• söylediklerinizi anlıyorum.aslında organixime ie8 alırsam ses kalitesinin had safhaya çıkacağını kullanmasam dahi tahmin edebiliyorum.ben cx400 2 ile dahi trance,dans,techo ve elektronik müzikten büyük zevk alıyorum..asıl amacımsa a845 ile ie8i buluşturacağım gün olacak..çünkü bilyorumki ses kalitesinde son noktayı buluşturacağım..şarkılarla havada yürümek bu olsa gerek..müzik bir hobi değil yaşam tarzıdır,saygılar
  • Taşınabilir cihazlarla nasıl havada yürünüyor ben de onu anlamıyorum. A845+IE8 ile havada yürüyorsanız o parayla masaüstü bir sistem kurulsa uzaya çıkarsınız herhalde
  • sen venüstenmi yazıyorsun bize??yalnız akıllı ol uzaylıları pek sevmezler burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Taşınabilir cihazlarla nasıl havada yürünüyor ben de onu anlamıyorum. A845+IE8 ile havada yürüyorsanız o parayla masaüstü bir sistem kurulsa uzaya çıkarsınız herhalde

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanilman

sen venüstenmi yazıyorsun bize??yalnız akıllı ol uzaylıları pek sevmezler burda

Yok ben daha uzaya çıkamadım Biraz havada yürüdüm sonra sıkılıp indim
  • e tabi zor masaüstü sistemle uzaya çıkabilmek biraz daha zorlasaydın strosfer den sonra zaten sen kendiliğinden uçuyorsunbırakıverirdin kendinide masaüstünüde, neyse bidahaki sefere
  • Masaüstünden daha iyi sistemler var mı?
  • konu noolmuş ya masaütüler uzay statosfer falan :)))))
    masaüstünden kasıt ne bide ben onu anlamadım kulaklık çıkışından bağlanan 5+1 ler falanmı bunlarsa eğer hometheaterlar ewet daha iyi olan :)
    tabi bunlarla portatif aletleri kıyaslamamak gerekir.ki sony bu modeli ile x-1050 de hometheater anfilerinde kullandığı smaster teknolojisini kullanıyor.daha ne yapsınlar.:;)
  • Edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 9 Nisan 2010; 23:58:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Bugün NWZ-A840 modelini aldım ses seviyesi benim için çok ideal maks. 22 de dinliyorum 30 bana çok fazla geliyor.

inceleme ve resimleri bekliyoruz.
  • @Azizim
    Hayırlı olsun, iyi dinlemeler

-------------------------------------------------

A840 almayı düşünen arkadaşlar için ürüne beyaz renk seçeneği eklendiğini belirtelim

http://forum.donanimhaber.com/m_39027618/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 9 Nisan 2010; 23:52:00 >
  • Elimde kaliteli bir fotoğraf makinesi yok hocam. Bu arada ses seviyesi eski A serisine göre biraz daha düşük gibi geldi normalde eski seri ile 20 ile dinlerdim yeni seri ile 22 hatta 25 e kadar çıkarıyorum yukarıdaki mesajımı dikkate almayın zaten editledim... Eski A serisi ile ciddi fark yok biraz daha sahneyi geniş veriyor gürültü engelleyici özelliğini kullanmak için EX kulakları kullanmak gerekiyor paketten bile çıkarmadım satıyorum işime yaramıyor, oled ekran oldukça güzel farkını çok hissettiriyor. Dış ekran kasaya gömülü değil yan taraftan bakıldığında ekranın kalınlığını görebiliyorsunuz. Menü zemininde değişiklik yapabiliyorsunuz ekrana uyumlu 240 400 fotoğrafları ekran zemine yüklemek oldukça hoş bir özellik olmuş istediğiniz fotoları yapabiliyorsunuz. Çok beklentiye girmedim zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 10 Nisan 2010; 0:49:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Figure

@Azizim
    Hayırlı olsun, iyi dinlemeler

-------------------------------------------------

A840 almayı düşünen arkadaşlar için ürüne beyaz renk seçeneği eklendiğini belirtelim

http://forum.donanimhaber.com/m_39027618/tm.htm

Teşekkür ederim Figure hocam.

• ses seviyesi tahmin ettiğim gibi düşük listemden cıkarıyorum A 840 serisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

ses seviyesi tahmin ettiğim gibi düşük listemden cıkarıyorum A 840 serisini

dostum a840 ı bilmiyorum ama tahminim ses sewiyesi x-1050 deki gibidir.ve cowonun ses çıkışından zaten daha güçlü olamaz teknik açıdan ama.tabi kulaktan kulağa fark var bana x1050 deki ses sewiyesi gayet yüksek gelio sen sanırım kulaklığı çıkarttığın zaman şöyle bi çınlamalı kulağım diyenlerdensin :)))
  • Trance müzikler dinlediğim için düşük ses seviyeli playerlara katlanamıyorum maalesef ...
  • Gerçekten dinlemek istediğin ses seviyesini merak ediyorum.. yani kulağına zarar vericek bi seviyedemi dinlemek istiyosun onu merak ediyorum
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sony-nwza845b.cev-nwz-a845-16-gb-mp4-player/productdetails.aspx?I_ID=43917

Vatan bilgisayarda Baya hesaplı görünüyor... İlginenen arkadaşlara duyurulur
  •  --SONY NWZ-A845 ANA KONU--

--SONY NWZ-A845 ANA KONU--

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.