Şimdi Ara

--SONY NWZ-A845 ANA KONU-- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
2
Favori
30.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift başlı prize uyumlu olması gereken parça ne işe yarıyor anlamadım, prize uyumlu olsa bilgisayara bağlı kalmam ama uyumlu olmaması işime yaramasını engelliyor.
  • Bu ürünün radyosu iriver clix 2 kadar iyi çekiyor mu? Ayrıca radyodan kayıt yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Çift başlı prize uyumlu olması gereken parça ne işe yarıyor anlamadım, prize uyumlu olsa bilgisayara bağlı kalmam ama uyumlu olmaması işime yaramasını engelliyor.

Hajı, uçak için o parça es geç....uçaktaki ses sistemlerine giriş amaçlı...

Cihaz çok şıkmış ama...X serisi olmasaydı alınırmış wallaha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 3 Mayıs 2010; 12:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Bu ürünün radyosu iriver clix 2 kadar iyi çekiyor mu? Ayrıca radyodan kayıt yapılabiliyor mu?

üründe radyodan kayıt özelliği bulunmuyor.radyo çekimi çok iyi.iriver'la karşılaştırma şansım olmadı.
  • Clix 2'ye göre çok pahalı olmasına rağmen, clix 2'de olan radyodan kayıt özelliğinin olmamasını yadırgadım. Sony insanları sömürüyor bence.
  • quote:

Clix 2'ye göre çok pahalı olmasına rağmen, clix 2'de olan radyodan kayıt özelliğinin olmamasını yadırgadım. Sony insanları sömürüyor bence.

sen ses kalitesini duysan böyle konuşmazsın emin ol , ses kalitesi yeter sony'nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Clix 2'ye göre çok pahalı olmasına rağmen, clix 2'de olan radyodan kayıt özelliğinin olmamasını yadırgadım. Sony insanları sömürüyor bence.

sen ses kalitesini duysan böyle konuşmazsın emin ol , ses kalitesi yeter sony'nin

clix 2'den daha mı iyi ses veriyor şimdi bu alet? Ayrıca radyosu da clix 2 kadar iyi çekiyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

clix 2'den daha mı iyi ses veriyor şimdi bu alet? Ayrıca radyosu da clix 2 kadar iyi çekiyor mu?

evet ses kalitesi en iyi player x1000 serisi a800 serisi ile beraber

• peki radyosu clix 2 kadar iyi çekiyor mu?
  • quote:

peki radyosu clix 2 kadar iyi çekiyor mu?

evet radyosunın cekim kalitesi ve ses kaliteside cok iyi
  • Bilgi için sağolun. Bir de radyodan kayıt olsaymış tadından yenmezdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 4 Mayıs 2010; 14:30:16 >
  • SONY NWZ-S544/B 8GB FM Mp3 Video Player Siyah nasıldır peki? Fiyatı daha uygun ve radyo kayıt özelliği de var. Bu ekstrasına rağmen fiyatının daha düşük olmasının sebebi nedir?

http://www.sanalmarketim.com/urun/fbd8b30aca57b66306a0d814153e2878/SONY-NWZ-S544/B-8GB-FM-Mp3-Video-Player-Siyah
  • quote:

SONY NWZ-S544/B 8GB FM Mp3 Video Player Siyah nasıldır peki? Fiyatı daha uygun ve radyo kayıt özelliği de var. Bu ekstrasına rağmen fiyatının daha düşük olmasının sebebi nedir?

http://www.sanalmarketim.com/urun/fbd8b30aca57b66306a0d814153e2878/SONY-NWZ-S544/B-8GB-FM-Mp3-Video-Player-Siyah

radyodan kayıt çok önemli bir özellik değil.piyasada 30-40 liraya alacağınız mp3 çalarlardada bulunan bir özellik.bu yüzden fiyata çok katkısı olacağı söylenemez.A845 serisinin ekranı oled.ayrıca:dsee,noice canceling ve s-master adlı dijital ses amfisi bulunuyor.bunların fiyata yansıması haliyle yüksek.

• A845'in radyosu S544'ten daha mı iyi çeker yani?
  • SONY NWZ-S544/B ve A845'i bugün vatan'da dinledim. Aralarında bariz bir ses kalitesi farkı var. Ayrıca A845'in radyosu daha iyi çekiyordu. S544 ile Iriver clix 2 hemen hemen eşdeğer ses kalitesine sahipti. Clix 2'nin radyosu biraz daha iyi çekiyordu.

Üç aleti de AKG K324P ile denedim.

http://www.amazon.com/Akg-324-Chrome-Ear-Headphones/dp/B000ISP3QA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 6 Mayıs 2010; 13:53:35 >
  • http://www.makhonkit.com/3/category/hardware/1.html

ses kalitesi bakımından şu an piyasadaki en iyi player a845 gözüküyor bu sitede.
  • Çok güzel alet :)
  • cowon,iriver ın esamesi okunmuyor daha.sony eski günlerine dönüyor herhalde.
  • http://rapid.share.com/files/388670110/Sony_X-1050_wallpapers.rar.html

aradaki noktayı aldıktan sonra enterlayıp girin... (bilmeyenler için)
  • nwz-a845 i yaklasık 1 hafta önce izmirden aldım ama izmirde eğitimdeydim bilgisayar olmadıgı için şarj edip deneyemedim cihazı şuan şarj ediyorum yanlız gözüme çarpan noktalarını söyleyeyim cihaz gayet güzel ses veriyor(başka cihaz denemedim yada dinlemedim) bende nwz-a818 vardı onla arasında bariz fark var bass lar birazdaha kuvvetli ve ses gerçekten çok temiz yumusak tatlı bi ses tonu var cihazın

kulaklıklarına gelince sony bu sefer bana göre cimrilik yapmamıs verdikleri kulaklık gayet güzel cihaza cx 300 ve 500 taktım kendi kulaklıgı cihazın cx 300 ü rahat aldı 500 dende kulaktan kulağa değişecek zevkle çoğu zamanda daha iyi diyebilirim kalkıp buraya ya orjinal kulaklığı berbat şu var daha iyi bunu takarsak daha iyi olur demeyin cihazın orjinal kulaklığı daha önce verilen kulaklıklardan çok daha iyi söylemek istediğim bu

yanlız şimdi şöle bi olay var orjinal kulaklıgı taktım ve dijital gürültü önlemeyi kullanmaya çalıstım + ve - li bi gösterge var + yada - yede alsam cihaz içeri ses alıyor bide bu dijital amfi ayarlanan yada menüsü olan bişey değilmi çünkü ayarlanacak bi yer göremedim sanırım belki anlatamayacağım tam olarak sesi düzelten bişey var buda dijital amfi sanırım ama menü olarak böyle bişey yok

genel olarak ben çok aşırı mp3player hastası biri değilim mutlaka daha iyisi daha kötüsü vardır ama benim gibi mp3player'ı eskiyen değiştirmek isteyenler için iyi bir alternatif son olarak radyosuda gayet iyi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.