Şimdi Ara

--SONY NWZ-A845 ANA KONU-- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
2
Favori
30.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 2 aylık tertemiz garantili sony a-845 imi 400 e pazarlıksız satıyorum.ayrıca ie8 ide 350 ye metan garantili 4 aylık tertemiz kutusunda.yeni bir araba alıcam ve sağlam bir ses sistemi kurmaya karar verdim:)yoksa kesinlikle ses kalitesi tartışılmaz ikili.bilen bilir anlatmama gerek yok.ilgilenenlerle görüşelim.saygılar
  • arkadaşlar a845'de kullandığınız EQ nedir? custom olarak ayarladıklarınızdan bahsediyorum.. acaba daha iyi ses almak için hangi ayarlar yapılmalı onu da söylerseniz çok memnun olurum.. şimdiden çok teşekkür ederim...
  • Ses olarak daha iyi bir alet görmedim. Bu kadar netlik, bu kadar doğallık zor bulunur. 128Kb'lik mp3leri bile flac tadında veriyor alet
  • Sony NWZ A845'i Sennheiser cx serisi ile test etmişler.. Biz de bu seri kulaklık çok sıradan gibi lanse edilse de...!?

İmkanım olursa ben de bu modeli cx500 ve mx360 kulaklıklarımla test edeceğim..

--SONY NWZ-A845 ANA KONU--

İnceleme linki

http://www.makhonkit.com/3/post/2010/04/review-sony-walkman-nwz-a845-a846.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Ağustos 2010; 18:54:49 >

• üstadlar merhabalar. ben amerıkadan a847 getırtmeyı dusunuyorum bı tanıdıgıma. fakat problem şu ki menüsü japonca. acaba onu ıngılızceye çevirebilir miyiz alınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgunayy

üstadlar merhabalar. ben amerıkadan a847 getırtmeyı dusunuyorum bı tanıdıgıma. fakat problem şu ki menüsü japonca. acaba onu ıngılızceye çevirebilir miyiz alınca?

Amerika da satılıyorsa; mutlaka ingilizce dil seçeneği de olması lazım sanıyorum.. 64 gb arşiv taşımak için harika olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: burakgunayy

üstadlar merhabalar. ben amerıkadan a847 getırtmeyı dusunuyorum bı tanıdıgıma. fakat problem şu ki menüsü japonca. acaba onu ıngılızceye çevirebilir miyiz alınca?

Amerika da satılıyorsa; mutlaka ingilizce dil seçeneği de olması lazım sanıyorum.. 64 gb arşiv taşımak için harika olur..

nwz-a840 serisi amerikada satılmıyor.avrupadan veya japonyadan getirtebilirsiniz.
  • yanlıs aktarmışım haklısınız, ebayden alacak olan arkadas amerıkada onun ıcın dedım =)
  • en kısa zamanda bende almak istiyorum ama bakalım o kısa zaman ne zaman olacak
  • Dogubank'ta A845 bulunur mu arkadaslar?
  • Arkadaşlar samsung wave'de radyo tarama özelliği var. 4-5 saniye içinde bulunduğunuz yerde bir tarama yapıp bulduğu bütün radyoları hafızasına alıyor. Mesela Ankara'da 76 tane radyo buldu ve hepsini de hafızasına aldı. Ayrıca radyo kayıt özelliği de cabası.

Bu radyo tarama olayı Sony A845'de de var mı? Daha doğrusu tarayıp bulduğu radyoları hemen hafızasına alıyor mu? Yoksa aletin bulduğu radyo kanallarından 30 tanesini seçmek zorunda mı kalıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 30 Ekim 2010; 8:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Arkadaşlar samsung wave'de radyo tarama özelliği var. 4-5 saniye içinde bulunduğunuz yerde bir tarama yapıp bulduğu bütün radyoları hafızasına alıyor. Mesela Ankara'da 76 tane radyo buldu ve hepsini de hafızasına aldı. Ayrıca radyo kayıt özelliği de cabası.

Bu radyo tarama olayı Sony A845'de de var mı? Daha doğrusu tarayıp bulduğu radyoları hemen hafızasına alıyor mu? Yoksa aletin bulduğu radyo kanallarından 30 tanesini seçmek zorunda mı kalıyoruz?

evet var.ama 30 adet bulduğu radyoyu hemen hafızaya alıyor.manuel arama seçeneğinden 75 radyo arasından seçim yapıp kaydedebilirsin.
  • Hem radyodan ses kaydı özelliği yok. Hem de 30 tane radyo ile sınırlamış seni. Bu kadar para veriyorsun ama bu ayrıntıları düşünmemişler.

Samsung'un cep telefonuna koyduğu radyo özelliklerini, herifçioğlu ÜST SINIF BİR MP4 ÇALARA KOYMAMIŞ. AYIP VALLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 30 Ekim 2010; 13:43:01 >
  • Sony senelerdir yenilemedi ki mp3 çalarlarını. Hala playlist oluşturma veya şarkı silme yok.
  • son olarak bu alette karar kılmıştım ancak..satan arkadaşların çok olması yine aklımda soru işareti bıraktı bir türlü net kara veremedim.
  • Izmit Sony magazasinda 525TL , cok pahali degil mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Izmit Sony magazasinda 525TL , cok pahali degil mi sizce?

hoşt yani çok fazla tabiki.btsony.com 470 liraya satıyordu herhalde.
  • Arkadaşlar rica ediyorum lütfen bir arkadaş nasıl playlist oluşturacağımı yazabilirmi. Ne yaptıysam olmuyor. Windows7 kullanıyorum. Forumda bir arkadaş mp3ün üzerindeyken sağ clik yap playlis oluştur çıkıyor demiş fakat bende winamp playlis oluştur çıkıyor. Winampın playlistide olmuyor. mediaplayerda yaptığım playlist hata veriyor. eşitle dediğimde bütün parcalar çarpı işareti oluyor. Eşitliyormuş gibi gözüküyor ama eşitlemiyor. Lütfen başarabilen bir arkadaş ayrıntılı yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc305

Arkadaşlar rica ediyorum lütfen bir arkadaş nasıl playlist oluşturacağımı yazabilirmi. Ne yaptıysam olmuyor. Windows7 kullanıyorum. Forumda bir arkadaş mp3ün üzerindeyken sağ clik yap playlis oluştur çıkıyor demiş fakat bende winamp playlis oluştur çıkıyor. Winampın playlistide olmuyor. mediaplayerda yaptığım playlist hata veriyor. eşitle dediğimde bütün parcalar çarpı işareti oluyor. Eşitliyormuş gibi gözüküyor ama eşitlemiyor. Lütfen başarabilen bir arkadaş ayrıntılı yazabilir mi?

Mp3 çaların içine girip herhangi bir klasöre,şarkıya sağ tıklarsan veya birden çok klasör seçip sağ tıklarsan playlist oluştur yazısı çıkıyor. Ardından oluşturduğun playliste çift tıklayıp,açıp içine istediğin şarkı veya klasörleri atabilirsin.

• Merhaba yardımınız için çok teşekkür ederim ama dediğinizi yaptığımda resimdeki gibi çıkıyor. Neden çıkmıyor anlamıyorum. Başka bir yol varmı ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.