Şimdi Ara

--SONY NWZ-A845 ANA KONU-- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
2
Favori
30.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihaza şarkılar kopyala yapıştır olarak atılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkd66

bu cihaza şarkılar kopyala yapıştır olarak atılabiliyormu?

Evet, atılıyor
  • Arkadaşlar bi kaç ay önce okuduğum bir habere göre A serisi tamamen yenilenmiş, 32 ve 64 gb'lık olanları da avrupaya (türkiye'yede gelir sanırım) gönderilecekmiş diye yazıyodu ... Acaba geldimi veya ne zaman geleceğini bilen varmı ? Sabırsızlıkla 64 gb'lık olanını bekliyorum... inşallah yakında gelir.. -Hell-
  • ses çıkışı ve ses kalitesi olarak nasıl? cowon j3 ya da bunu alacağım karar veremedim
  • Arkadaşlar EQ ayarı ile ses kalitesinin bağlı olduğunu ilk defa burada görüyorum açıkçası. 15 senedir müzik yapıyorum, hiç EQ ayarı değişince kalitenin değiştiğini görmedim. EQ, kişisel birşeydir, insanın kulağının seçiciliği ve algısıyla ilgili birşeydir. Mesela ben mid frekanslarının geride kalmasını isterim, ancak başka biri mid ağırlıklı bir EQ kullanıyor olabilir. EQ ayarı paylaşmak nedir?
  • sesi kısıksa hiç bulaşmayayım bu alete ben.
  • @Burn in Hell

Ben bestbuyda denedim kendi kulaklığımla. A845de ses ipod touch kadar yüksek değil, j3te d2 kadar ses yüksekliği varsa eğer, j3 kadar da yoktur sesi muhtemelen. Şu da var; A845 ile son seste uzun süre müzik dinlenilmez gayet fazla yani sesi, son sesi yetersiz diye anlam çıkmasın dediklerimden. Ama touch 4g ile 1-2 kademe ses yüksekliği farkı var sanırım. Ses kalitesi konusuna girmiyorum hiç. J3 rakibi bile olamaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

@Burn in Hell

Ben bestbuyda denedim kendi kulaklığımla. A845de ses ipod touch kadar yüksek değil, j3te d2 kadar ses yüksekliği varsa eğer, j3 kadar da yoktur sesi muhtemelen. Şu da var; A845 ile son seste uzun süre müzik dinlenilmez gayet fazla yani sesi, son sesi yetersiz diye anlam çıkmasın dediklerimden. Ama touch 4g ile 1-2 kademe ses yüksekliği farkı var sanırım. Ses kalitesi konusuna girmiyorum hiç. J3 rakibi bile olamaz bence.

J3 neye göre a845'in rakibi olamıyor acaba? Sony'nin en büyük rakibinin en iyi mp3 çaları rakip olamıyor mu yani? Bu forumda millet tutturmuş gidiyor aynı şeyi söyleyip duruyor. Yok cowon s9 sahibi olanlar satıp sony almış da sony'nin rakibi yokmuş da. Geçelim bunları. Daha birkaç ay öncesine kadar inanılmaz ses kalitesi var denen S9 ne çabuk "tu kaka" oldu? Bende x1060 ve j3 vardı ve x1060'ı sattım. Benim oldukça tecrübeli olan kulağıma göre J3 daha kaliteli ses veriyor fakat "sony cowon'un rakibi olamaz" demiyorum. İkisi de çok yakın çünkü birbirine. Zaten arada dağlar kadar fark olabilir mi hiç? Bu nasıl bir mantıktır? Biri dünyaca ünlü walkman de diğeri çin malı taklit bir mp3 çalar sanki. Cowon'dan çok daha iyi demek için hifi sistemler kurup yüzlerce binlerce dolar vermeniz lazım. Eğer sony a845 alıp da hifi seviyesinde müzik dinlenseydi kimse bu kadar para dökmezdi bu işlere. Birisi "bu cihaz mükemmel" dedi diye hemen inanmayın yani. Biraz kendi fikirleriniz olsun. Zaten denemeden etmeden bu tür cihazlara yüzlerce lira veren kişiler genelde hayalkırıklığına uğrar. Dağlar kadar fark var diye insanları şartlandırıp, duygularıyla oynamayın. En dandik mp3 çalar ile sony X1050 arasındaki farkı anlayamayacak birine "biraz daha ver sony al" diyerek ona iyilik yapmış olmuyorsunuz. Ben Almanya'da oturuyorum ve burada aldığınız kulaklığı veya elektronik eşyayı beğenmediğiniz taktirde iade edebiliyorsunuz. Veya istediğiniz aleti istediğiniz kadar inceleyebiliyorsunuz. Adamlar size depodan sıfır aleti getirip kutusunu açıyorlar sırf inceleyebilesiniz diye. O yüzden hepsini deneme şansım var. Demek istediğim şey şu: Hepsini denemeden atıp tutmayın.

Bizim insanımızın özelliği yeni ve beğenilen bir ürün çıktığı zaman eskisini kötülemektir. Adam yıllarca cx300 kullanır ve nirvanaya ulaşmış hisseder kendini ama sonra daha da dandik olan cx500 alınca cx300 iğrenç kulaklıkmış demeye başlar. Bu olay da öyle işte. Önceden aşık olarak S9 dinleyenler şimdi başka cihaz alıp, verdikleri paraya nazaran S9'u kötülüyorlar. İyinin iyisi vardır ama bu kadar üst düzey mp3 çalarlarda böyle büyük farkların olması sizin mantığınıza nasıl sığıyor bilmiyorum. Zaten bu aralar artık sony X veya A serisi alanlar satmaya başlamış cihazlarını. Sanırım yeni bir fenomen bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nutélla -- 4 Aralık 2010; 2:11:33 >

• Arkadaşlar bende sony nwz-e353 var....bu digital media player'larla fazla aram yok...benim şöyle bir sorunum var...filmlerde altyazı gözükmüyor...

Altyazı dosyasının ismini flimin ismiyle aynı yapmama rağmen altyazılar gözükmüyor...sorun nedir sizce arkadaşlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nutélla

quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

@Burn in Hell

J3 neye göre a845'in rakibi olamıyor acaba? Sony'nin en büyük rakibinin en iyi mp3 çaları rakip olamıyor mu yani? Bu forumda millet tutturmuş gidiyor aynı şeyi söyleyip duruyor. Yok cowon s9 sahibi olanlar satıp sony almış da sony'nin rakibi yokmuş da. Geçelim bunları. Daha birkaç ay öncesine kadar inanılmaz ses kalitesi var denen S9 ne çabuk "tu kaka" oldu? Bende x1060 ve j3 vardı ve x1060'ı sattım. Benim oldukça tecrübeli olan kulağıma göre J3 daha kaliteli ses veriyor fakat "sony cowon'un rakibi olamaz" demiyorum. İkisi de çok yakın çünkü birbirine. Zaten arada dağlar kadar fark olabilir mi hiç? Bu nasıl bir mantıktır? Biri dünyaca ünlü walkman de diğeri çin malı taklit bir mp3 çalar sanki. Cowon'dan çok daha iyi demek için hifi sistemler kurup yüzlerce binlerce dolar vermeniz lazım. Eğer sony a845 alıp da hifi seviyesinde müzik dinlenseydi kimse bu kadar para dökmezdi bu işlere. Birisi "bu cihaz mükemmel" dedi diye hemen inanmayın yani. Biraz kendi fikirleriniz olsun. Zaten denemeden etmeden bu tür cihazlara yüzlerce lira veren kişiler genelde hayalkırıklığına uğrar. Dağlar kadar fark var diye insanları şartlandırıp, duygularıyla oynamayın. En dandik mp3 çalar ile sony X1050 arasındaki farkı anlayamayacak birine "biraz daha ver sony al" diyerek ona iyilik yapmış olmuyorsunuz. Ben Almanya'da oturuyorum ve burada aldığınız kulaklığı veya elektronik eşyayı beğenmediğiniz taktirde iade edebiliyorsunuz. Veya istediğiniz aleti istediğiniz kadar inceleyebiliyorsunuz. Adamlar size depodan sıfır aleti getirip kutusunu açıyorlar sırf inceleyebilesiniz diye. O yüzden hepsini deneme şansım var. Demek istediğim şey şu: Hepsini denemeden atıp tutmayın.

Bizim insanımızın özelliği yeni ve beğenilen bir ürün çıktığı zaman eskisini kötülemektir. Adam yıllarca cx300 kullanır ve nirvanaya ulaşmış hisseder kendini ama sonra daha da dandik olan cx500 alınca cx300 iğrenç kulaklıkmış demeye başlar. Bu olay da öyle işte. Önceden aşık olarak S9 dinleyenler şimdi başka cihaz alıp, verdikleri paraya nazaran S9'u kötülüyorlar. İyinin iyisi vardır ama bu kadar üst düzey mp3 çalarlarda böyle büyük farkların olması sizin mantığınıza nasıl sığıyor bilmiyorum. Zaten bu aralar artık sony X veya A serisi alanlar satmaya başlamış cihazlarını. Sanırım yeni bir fenomen bulundu

nutella dostum hifi sitelerinde a845in özellikle ses kalitesi bakımından daha üstün olduğu defalarca belirtildi..ayrıca ; http://www.makhonkit.com/3/post/2010/04/ranking-sony-walkman-nwz-a845-a846.html bu sitedende bir araştır bakalım istersen he?dap sıralaması

• 1 site daha üstün dedi diye daha iyi mi oldu yani. Ayrıca ben hangisinin daha üstün olduğuna dair birşey söylemedim. Forumdaki durumu belirttim. Aralarında farklar olsa bile çok küçük farklar var dedim. Çoğu kişi bu farkları anlayamaz dedim. Genelde insanlar kendi deneyimleri yerine başkalarının sözlerine bakarak konuluyorlar dedim. Bu dediklerime itirazın var mı? Ses kalitesine hiç girmedim yani. Ayrıca senin arkadaşın değilim. "Araştır bakalım istersen he" tarzında ukala sözlere gerek yok. Kendim hem j3 hem de x1060 kullandım ve gözlemlerimi aktarıyorum. Senin gibi 1 siteye bakarak karar vermiyorum. Ayrıca hangi hifi sitelerde belirtildi görmek isterim şahsen. Verilen site sadece 1 insanın görüşünü belirtiyor. A845'i X1050'nin üzerine koyması da ilginç gerçekten. Evet bahsedilen hifi siteler hangileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nutélla -- 5 Aralık 2010; 2:10:06 >
  • Ayrıca sen ikisini de kullandım demiştin sanki bir yerde. A845'i daha üstün bulmuşsun. Madem bu kadar bilgili ve tecrübelisin, ne farklar var arada? Teknik olarak açıkla da öğrensin herkes.
  • Sanırım J3'ün ses kalitesini daha iyi bulmuşsunuz X1060'a göre. Hangi kulaklıkla test ettiniz ne gibi farklılıklar var aydınlatabilir misin bizi?

quote:

Ayrıca sen ikisini de kullandım demiştin sanki bir yerde. A845'i daha üstün bulmuşsun. Madem bu kadar bilgili ve tecrübelisin, ne farklar var arada? Teknik olarak açıkla da öğrensin herkes.
  • Bulunduğum ortamda her türlü elektronik aleti deneyebilecek durumdayım. O yüzden hiçbir zaman kafadan atmıyorum. Ben diğer arkadaşın bizi aydınlatmasını rica ediyorum sadece.

Test ettiğim ve her an ulaşabileceğim durumda olan kulaklıklar kulakiçi olarak;

earsonics sm2,pfe,westone um2 ve ie8(gerçi J3 ile test edemedim çünkü sattım J3'ü almadan önce)

Kafaüstü olarak dt880(250),Hd555, Sr225(hiç benim tarzım değilmiş),ultrasone hfi 700,m-audio q40

Ayrıca px100-II ve portapro gibi ucuz, taşınabilir, genellikle sennheiser markalı kulaklıklar.

Buradaki bazı markalar Türkiye'de tanınıyor mu bilmiyorum ama dt880 veya hfi700 oldukça tutulan kulaklıklar benim yaşadığım ülkede.

dt880,sr225 ve q40 benim değil ama uzun süre test etme imkanı buldum.

Burada J3 ile X1060 arasında karşılaştırma yapmıycam tabii ki. Teknik olarak çok iyi bir karşılaştırma yapma kabiliyetine ve tecrübesine sahibim(eğer ölçülmek istenen buysa). Ben, kendinden ve kulağından bu kadar emin olan arkadaşın teknik olarak ne kadar donanımlı olduğunu merak ediyorum. Hifi dünyasına yaklaşık 1-1.5 senedir biraz uzak olmama rağmen o arkadaşın bilgilerine ve deneyimlerine karşı teknik cevaplar da vericem. Atıp tutmak bedava değil yani. Hele ki mp3 çalar+kulaklık harici sistem kullanmamış kişilerin karşısındakini tanımadan ahkam kesmesi yadırganacak cinsten. Dediğim gibi 1.5 senedir uzak olmama rağmen müzik aletlerindeki ilerlemenin çok büyük ivmeli olmaması dolayısıyla hala bazı kişilere haddini bildirecek kadar bilgim olduğunu düşünüyorum. Yeter ki insanlara yanlış bilgi vermesinler. Türkiye'de insanlar zaten hiçbir elektronik aleti deneyip gözlemleyemeden alıyorlar, böyle yanıltıcı kişiler olunca iyice yanlış tercihler yapabilir insanlar. Burada mesele x1060-J3 de değil. Anlayana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nutélla -- 5 Aralık 2010; 4:02:09 >

• quote:

Bulunduğum ortamda her türlü elektronik aleti deneyebilecek durumdayım. O yüzden hiçbir zaman kafadan atmıyorum. Ben diğer arkadaşın bizi aydınlatmasını rica ediyorum sadece.

Test ettiğim ve her an ulaşabileceğim durumda olan kulaklıklar kulakiçi olarak;

earsonics sm2,pfe,westone um2 ve ie8(gerçi J3 ile test edemedim çünkü sattım J3'ü almadan önce)

Kafaüstü olarak dt880(250),Hd555, Sr225(hiç benim tarzım değilmiş),ultrasone hfi 700,m-audio q40

Ayrıca px100-II ve portapro gibi ucuz, taşınabilir, genellikle sennheiser markalı kulaklıklar.

Buradaki bazı markalar Türkiye'de tanınıyor mu bilmiyorum ama dt880 veya hfi700 oldukça tutulan kulaklıklar benim yaşadığım ülkede.

dt880,sr225 ve q40 benim değil ama uzun süre test etme imkanı buldum.

Burada J3 ile X1060 arasında karşılaştırma yapmıycam tabii ki. Teknik olarak çok iyi bir karşılaştırma yapma kabiliyetine ve tecrübesine sahibim(eğer ölçülmek istenen buysa). Ben, kendinden ve kulağından bu kadar emin olan arkadaşın teknik olarak ne kadar donanımlı olduğunu merak ediyorum. Hifi dünyasına yaklaşık 1-1.5 senedir biraz uzak olmama rağmen o arkadaşın bilgilerine ve deneyimlerine karşı teknik cevaplar da vericem. Atıp tutmak bedava değil yani. Hele ki mp3 çalar+kulaklık harici sistem kullanmamış kişilerin karşısındakini tanımadan ahkam kesmesi yadırganacak cinsten. Dediğim gibi 1.5 senedir uzak olmama rağmen müzik aletlerindeki ilerlemenin çok büyük ivmeli olmaması dolayısıyla hala bazı kişilere haddini bildirecek kadar bilgim olduğunu düşünüyorum. Yeter ki insanlara yanlış bilgi vermesinler. Türkiye'de insanlar zaten hiçbir elektronik aleti deneyip gözlemleyemeden alıyorlar, böyle yanıltıcı kişiler olunca iyice yanlış tercihler yapabilir insanlar. Burada mesele x1060-J3 de değil. Anlayana.

nutella çok boş konuşuyorsun farkındamısın?arkadaşın değilim falan bunlar çok ezik cümlelerseninle muhattap dahi olmam bu konuda

• Olamazsın çünkü.
  • Clear Bass kulaklıktan kulaklığa değişen tepkiler veriyor.CKS70 ile 1. seviyenin üzerine çıkartınca diğer frekansları kapatmaya başlıyor,özellikle de tizleri iyiden iyiye mahvediyor ama mesela bir Q-Jays'te 3. seviyede kullandığımda;hem kulaklığın armature sürücülü değil de,dinamik sürücülüymüş gibi gayet derin baslar verebilmesini sağlıyor,hem de biraz equalizer yardımıyla o müthiş ayrıntıdan hiçbir şey kaybetmememi sağlıyor.Kulaklık bu konuda önemli."Clear Bass şu seviyeden sonra gereksiz." denmemeli.

Bu arada;üst seviye MP3-MP4 Player'ların aralarında büyük farkların olamayacağı konusuna ben de katılıyorum.A845 ile J3 arasında büyük farklar olmasını beklememek gerek.Ancak sağlam bir IEM ile,sağlam bir kulağın algılayabileceği kadar küçük farklar vardır aralarında.Aralarında çok büyük farklar algılayanlarımız varsa IEM kullanarak zaten kendilerine yazık ediyorlar,onlar aşmış kulaklarını IEM'lerle harcayacak kadar düşüncesiz olmasınlar lütfen.

İyi günler,saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 6 Aralık 2010; 15:47:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL

Clear Bass kulaklıktan kulaklığa değişen tepkiler veriyor.CKS70 ile 1. seviyenin üzerine çıkartınca diğer frekansları kapatmaya başlıyor,özellikle de tizleri iyiden iyiye mahvediyor ama mesela bir Q-Jays'te 3. seviyede kullandığımda;hem kulaklığın armature sürücülü değil de,dinamik sürücülüymüş gibi gayet derin baslar verebilmesini sağlıyor,hem de biraz equalizer yardımıyla o müthiş ayrıntıdan hiçbir şey kaybetmememi sağlıyor.Kulaklık bu konuda önemli."Clear Bass şu seviyeden sonra gereksiz." denmemeli.

Bu arada;üst seviye MP3-MP4 Player'ların aralarında büyük farkların olamayacağı konusuna ben de katılıyorum.A845 ile J3 arasında büyük farklar olmasını beklememek gerek.Ancak sağlam bir IEM ile,sağlam bir kulağın algılayabileceği kadar küçük farklar vardır aralarında.Aralarında çok büyük farklar algılayanlarımız varsa IEM kullanarak zaten kendilerine yazık ediyorlar,onlar aşmış kulaklarını IEM'lerle harcayacak kadar düşüncesiz olmasınlar lütfen.

İyi günler,saygılar.

stt-cl kardeş söylediklerine kesinlikle katılıyorum.ben kendim a845 kullanıyorum.cowon j3ü benim iş arkadaşımda dinleme fırsatım oldu.ancak sadece ie8le deneyebildim..cowonun çıkış gücü teknik olarak kanal başına 29 ohms/mW..sonyde ise 16 ohms/mW..ancak şöyle birşey varki ie8le sonyi dinlediğimde max ses 30 iken ben 24 e zor geldim..tabiki burada iem kulaklığın payıda çok yüksek(ses basınç seviyesi 125 dB,empedansı 16 ohm)..yani ses çıkışı beni fazlasıyla tatmin etti..cowon j3 ise ucu açık bir ses yüksekliğine sahip gibi:)gereğinden fazlaydı..gelelim ses kalitesine..cowon j3te gerçek bir ses kalitesi resmen kullanıcıya bırakılmış sanki resim yapar gibi müzik dinliyorsunuz..istediğiniz rengi verebiliyorsunuz sese..ben özellikle bbe+ teknolojisine hayran kaldım..ses kalitesine direk etki eden bbe sesi kaliteleştiriyor.denemedim ama özellikle mp enhance ile birlikte 128 kbit parçalar için tam bir ilaç olabileceğini düşünüyorum..3d surround sestede şarkı resmen kulaklarınızda dans ediyor:)mach3bass ta bildiğiniz bass performansı veriyor..genel olarak j3te şunu sezinledim ve bu direk fark ediliyor.a845teki o kristal netliğindeki ses kalitesini(Clear Audio Teknoloji ile gelen Clear Bass,Dynamic normaliser,Clear Stereo,DSEE aktif olduğunda)ve bass kalitesini ben bulamadım.yapay bir kaliteydi bu.ancak herkesin kulağına saygım var tabiki belki başkasına bu sesteki ayar özgürlüğü ve ses kalitesi daha cazip gelebilir..arada dağlar kadar fark var denemeyecek kadarda kaliteliydi cowon j3ün sesi.ayrıca kayıpsız ses formatı olan flac desteğinide göz ardı etmemek lazım..şuda bir gerçekki bu dapların yanında kesinlikle kaliteli bir iem kulaklık şart..tavsiyem sennheiser ve audio technica ath yönünde olmalı..saygılar herkese

• 1.5 aydır foruma girmiyordum ama hiçbirşey değişmemiş. Hala millet birbirini yiyor Benim A845 ile kuzenimin J3^ünü uzun zamandır karşılaştırarak dinliyorum. Söylemeliyim ki cowon'un sesi her ne kadar yapay bulunsa da eq ayarları çok gelişmiş. A845 kesinlikle yarışamıyor bu konuda. Clear Bass'ın diğer frekansları örttüğüne katılıyorum. Özellikle 2'ye çıktığında çok kötü bir hal alıyor. Eğer kulaklığınızın tizleri rahatsız ediyorsa işe yarayabilir fakat. Cowon'da ise diğer frekansları örtmüyor. Ayrıca sony'lerin sahnesi eskiden baya dardı. Sırf o yüzden s639'umu satmıştım ama a845'te de pek bir gelime yok açıkçası. J3 de çok farklı değil. Aynı gibiler bu konuda. Ipodlar şaşırtıcı şekilde daha iyi sahne konusunda. Genel olarak J3 daha iyi ama tabii ki ses kalitesi olarak ikisi de hifi seviyesinde olmasalarda tatmin edici. Çok çok yakınlar diyebilirim. Cowon'da sesi optimize etmek bir avantaj demeden de edemem. Yalnız şarj olarak sony'ler genelde iyi olmasına rağmen a845'in şarjı biraz az gidiyor. Herkeste mi böyle? Sony'i 3-4 kere şarj edene kadar cowon'un şarjı daha bitmemiş oluyor. Hatta baya eq ayarı falan açık olmasına rağmen. A845 konusunda tek şikayetim bu. Bir de bluetooth olsa iyi olurdu tabi. J3'te radyodan kayıt da var. O özellik de olsa iyi olurdu.

Sony'lerde hala playlist oluşturma ve şarkı silme-düzenleme olmaması da çok ilginç. Ipod'u eleştiriyoruz sürekli ama sony'i de eleştirmek lazım gliba ki biraz yenilik ekleseler artık. Ayrıca a845'teki "hiss" konusuna da el atmaları lazım. Böyle üst düzey bir firmanın bu kadar önemli birşeyi gözardı etmesi çok yanlış. yani genel olarak sony a845'in çok eksiklikleri var. Eğer Türkiye'den 320 liraya almış olmasaydım ve 500 civarı bir para vermiş olsaydım cidden acırdım parama ama memnunum bu fiyata aldığım için. Hele ki içinden çıkan kulaklığı 100 liraya yakın bir fiyata sattığımı da düşünürsek çok memnunum ' müzik çaları karşılaştırma gibi oldu ama uzun zamandır yazmadığım için birşeyler söyleyeyim dedim.

• Şu A845'in kulaklıklarını sürekli satıyorsunuz ama umarım onu doğru düzgün kullanabilecek birilerine satıyorsunuzdur.Çünkü o kulaklıklar A840-X1000 dışındaki cihazlara bazen iyi tepki vermeyebiliyor.Bir de A840-X1000 dışındaki cihazlarda Noise Cancelling özelliğini de kullanamayacağını varsayarsak o kişinin,onu iyiden iyiye enayi yerine koyuyorsunuz.

A845'in dipsesinin bu seviyedeki bir cihaz için kötü olduğuna katılırım ama sahnesinin dar olduğuna asla katılamam."iPod'lar şaşırtıcı şekilde daha iyi." iddiasına da pek katılamam.Zaten ikisi de mobil cihaz.Hani iPod'ları dinlememiş olsam kafamda bir soru işareti oluşurdu ama o kadar da değil,abartmanın zerre kadar lüzumu yok.Clear Stereo kapalı iken iPod'lar belki birazcık ama çok azıcık daha öndedir ama Clear Stereo açıldı mı,o fark muhakkak kapanır.

Sony'lerde şarj ilk zamanlar bende de çok gitmiyordu.Şimdilerde 2-3 gün gidiyor rahat ama bir Cowon olmadığı belli.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.