Şimdi Ara

--SONY NWZ-A845 ANA KONU-- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
2
Favori
30.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keske flac çalsaydı a845. En azından flac çalan bı modeli olsaydı sony'nin. :(((
  • Wav çalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besir99

Keske flac çalsaydı a845. En azından flac çalan bı modeli olsaydı sony'nin. :(((

beyler bende a845 kullandım kesinlikle flac , 320kb mp3 farkını iem kulaklıklarla anlayamazsınız.içiniz rahat olsun.hiç bir kulak bunu anlayamaz.okadarda iddalıyım bu konuda.yalnız 128kb den 320 kb mp3e kadar çok bariz anlaşılabiliyor buda bir gerçek.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: september99
    quote:

Keske flac çalsaydı a845. En azından flac çalan bı modeli olsaydı sony'nin. :(((

beyler bende a845 kullandım kesinlikle flac , 320kb mp3 farkını iem kulaklıklarla anlayamazsınız.içiniz rahat olsun.hiç bir kulak bunu anlayamaz.okadarda iddalıyım bu konuda.yalnız 128kb den 320 kb mp3e kadar çok bariz anlaşılabiliyor buda bir gerçek.saygılar

Evet hocam,bana kalırsa da herhangi bir IEM için FLAC pek gerekli değil.320 KBPS MP3 veya 192 KBPS WMA'dan sonra ben de daha fazlasına gerek duymuyorum şahsen......ama A845 Line Out desteğine sahip bir cihaz.O açıdan bakılınca FLAC çalsa iyi olurdu aslında,çünkü;iyi bir amplifikatör ve kafa üstü kulaklık ile kullanılınca FLAC farkını daha çok hissettirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 28 Aralık 2010; 20:57:18 >

• Arkadaşlar bugün benim de elime ulaştı cihaz bir şey soracağım .. Şarjı taktığımda yüzde 60yı doluydu 1 saat gibi bir süre takılı kaldı sonra çıkardım tekrar taktım yüzde yüz olmuştu .. Cihazda full göründüğünde cihaz tamamen şarj olmuştur değil mi ? Hani telefonlarda da oluyor ya full gösteriyor ama daha şarj oluyor .. Onun gibi bir durum var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreeKocc -- 28 Aralık 2010; 21:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepppkralll

Arkadaşlar bugün benim de elime ulaştı cihaz bir şey soracağım .. Şarjı taktığımda yüzde 60yı doluydu 1 saat gibi bir süre takılı kaldı sonra çıkardım tekrar taktım yüzde yüz olmuştu .. Cihazda full göründüğünde cihaz tamamen şarj olmuştur değil mi ? Hani telefonlarda da oluyor ya full gösteriyor ama daha şarj oluyor .. Onun gibi bir durum var mıdır ?

Tamamen dolunca pil simgesinin içinde "full" yazıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Arkadaşlar bugün benim de elime ulaştı cihaz bir şey soracağım .. Şarjı taktığımda yüzde 60yı doluydu 1 saat gibi bir süre takılı kaldı sonra çıkardım tekrar taktım yüzde yüz olmuştu .. Cihazda full göründüğünde cihaz tamamen şarj olmuştur değil mi ? Hani telefonlarda da oluyor ya full gösteriyor ama daha şarj oluyor .. Onun gibi bir durum var mıdır ?

Tamamen dolunca pil simgesinin içinde "full" yazıyor zaten.

Tamam hocam teşşekkür ederim orda full yazmıyordu sadece pil dolu gözüküyordu full gibi
  • %80 dolunca tamamen dolu gözüküyor sanırım. 1-1.5 saat daha bekleyince full yazıyor. Gerçi ben bazen full yazısını beklemeden çekiyorum çok pile ihtiyaç duymadığım zamanalarda. Yalnız %100 şarj süresi bile az gelirken %80 dolunca baya çabuk tükeniyor. Sony'nin pillerini geliştirmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 28 Aralık 2010; 22:12:59 >
  • Arkadaşlar peki bu kulaklığın üzerinde mikrofon bulunuyormuş ya .. Yağmurlu havalarda nasıl dinleyeceğiz ? :) Herhangi bir problem olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL
    quote:

quote:

Evet hocam,bana kalırsa da herhangi bir IEM için FLAC pek gerekli değil.320 KBPS MP3 veya 192 KBPS WMA'dan sonra ben de daha fazlasına gerek duymuyorum şahsen......ama A845 Line Out desteğine sahip bir cihaz.O açıdan bakılınca FLAC çalsa iyi olurdu aslında,çünkü;iyi bir amplifikatör ve kafa üstü kulaklık ile kullanılınca FLAC farkını daha çok hissettirecektir.

Cok haklisin kanka. Birde yeni indirdiğim her müziği flac indirdiğim için convert derdi ve olusan kayıp beni çok geriyor. Ahhhh ahhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 29 Aralık 2010; 21:42:27 >

• quote:

Arkadaşlar peki bu kulaklığın üzerinde mikrofon bulunuyormuş ya .. Yağmurlu havalarda nasıl dinleyeceğiz ? :) Herhangi bir problem olur mu acaba ?

Ben dinledim bir kaç kez,hızlı hareket ettiğim için herhangi bir problem olmadı da;sen yine de yağmurluğunun şapkasını veya bereni kafana geçir,öyle dinle.Su bu sonuçta,elektronik alet düşmanı.Ben de yağmura şanssızlığıma yakalanmıştım o bir kaç kez dinlediğimde,yoksa ben de yağmurluk şapkasını veya beremi kullanıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL
    quote:

quote:

Cok haklisin kanka. Birde yeni indirdiğim her müziği flac indirdiğim için convert derdi ve olusan kayıp beni çok geriyor. Ahhhh ahhh.

Şimdi kaliteli,sağlam bir converter kullanırsan bence herhangi bir IEM ile 192 KBPS WMA veya 320 KBPS MP3'ten sonrası pek gerekli olmayacaktır yazdığım gibi.Sen CKS90 düşünüyorsun bir de,onunla da pek gereği kalmaz FLAC'in.SM3 olsa bile bir nebze.Tabii sen de ileride High-End kafa üstü ve sistem düşüneceksin.Bu yüzden;FLAC'leri saklamakta fayda var.

• a845 aldım ben de sonunda dayanamayıp :D
    cks 90 gelene kadar kendi kulaklığı ile takılacağım.
  • hayırlı olsun,çok sağlam alettir.
  • a845 te
    clear bass özelliğine nereden gireceğiz. Music settingsde göremedim de ben.
    2. olarak firmware güncellemesi felan mevcut mu acaba ?
  • Müzik çalarken ekolayzır ayarının içinde clear bass.
  • custom 1 ve 2 nin içinde gördüm teşekkürler. Sabit Ekolayzırlarda mevcut mudur acaba ? :D

2. olarak firmware güncellemesi var mı ? Gerçekten şarkıyı silememek ve playlist yapamamak kötü.Ses kalitesi ise tatmin edici.Gerçi daha cks90 ile test edemedik.Yeni Türkiyeye geldi postam haftaya elime geçer.
    quote:

Müzik çalarken ekolayzır ayarının içinde clear bass.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

custom 1 ve 2 nin içinde gördüm teşekkürler. Sabit Ekolayzırlarda mevcut mudur acaba ? :D

2. olarak firmware güncellemesi var mı ? Gerçekten şarkıyı silememek ve playlist yapamamak kötü.Ses kalitesi ise tatmin edici.Gerçi daha cks90 ile test edemedik.Yeni Türkiyeye geldi postam haftaya elime geçer.
    quote:

Firmware güncellemesi yok sanırım. Ben yapmadım yani hiç. Ses kalitesi de iyi sayılır. Yani en iyilerden biri tabi ama yine de insanı uçuracak ses kalitesi var denemez. Daha çok yolu var mp3 çalarların. Şarkı silememe veya playlist oluşturamama gibi şeyler çok can sıkıcı. Yani silip boş yer oluşturup napıcan nasıl olsa bilgisayara bağlamadan başka birşey atamıyorsun içine denebilir ama bazen insan mp3 çaların içini düzenlemek için sevmediği şeyleri silmeye ihtiyaç duyuyor veya o anki modunuza göre birkaç şarkıyı bir playlist içinde toplamak istiyorsunuz ama mümkün değil. Sony'nin satışları iyi gittikçe bunları düzeltmez. En önemli şey ses kalitesi denebilir ama kullanışlılık olmadan çok can sıkıcı bir mp3 çalar olabiliyor bu tür aletler. Rockbox falan yapılabilse tüm sorunlar çözülürdü gerçi.

• Ses kalitesi tatmin edici. Sağlam bir kulaklıkda portatif disko kurmuş oluruz bence. Rockbox çıkartsalar aslında alet uçar resmen de çıkmaz galiba.Bu zamana kadar çıkmadığına göre ya kırılamıyor ya da millet uğraşmıyor.
    siz kulaklığını kaça sattınız =) acaba
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

custom 1 ve 2 nin içinde gördüm teşekkürler. Sabit Ekolayzırlarda mevcut mudur acaba ? :D

quote:

Firmware güncellemesi yok sanırım. Ben yapmadım yani hiç. Ses kalitesi de iyi sayılır. Yani en iyilerden biri tabi ama yine de insanı uçuracak ses kalitesi var denemez. Daha çok yolu var mp3 çalarların. Şarkı silememe veya playlist oluşturamama gibi şeyler çok can sıkıcı. Yani silip boş yer oluşturup napıcan nasıl olsa bilgisayara bağlamadan başka birşey atamıyorsun içine denebilir ama bazen insan mp3 çaların içini düzenlemek için sevmediği şeyleri silmeye ihtiyaç duyuyor veya o anki modunuza göre birkaç şarkıyı bir playlist içinde toplamak istiyorsunuz ama mümkün değil. Sony'nin satışları iyi gittikçe bunları düzeltmez. En önemli şey ses kalitesi denebilir ama kullanışlılık olmadan çok can sıkıcı bir mp3 çalar olabiliyor bu tür aletler. Rockbox falan yapılabilse tüm sorunlar çözülürdü gerçi.

• 80 liraya sattım. Türkiye piyasasında daha fazlasını hakediyor aslında ama hem pazarlık eden olmasın hem de alacak kişi de çok para vermeyip faydalansın diye fiyatı uygun tutmuştum. 80 lira da iyi bir para zaten. 240'a gelmiş oldu bana a845 memnunum yani 10-20 daha fazla kazanıcam diye aylarca milletin mesajlarına veya fiyat kırma çabalarına cevap vermeedn çok kısa sürede satmıştım. Zaten kulaklık arayan bir arkadaşa pm attım ben. İkinci el bölümüne ilan açmadım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.