Şimdi Ara

--SONY NWZ-A845 ANA KONU-- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
405
Cevap
2
Favori
30.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

80 liraya sattım. Türkiye piyasasında daha fazlasını hakediyor aslında ama hem pazarlık eden olmasın hem de alacak kişi de çok para vermeyip faydalansın diye fiyatı uygun tutmuştum. 80 lira da iyi bir para zaten. 240'a gelmiş oldu bana a845 memnunum yani 10-20 daha fazla kazanıcam diye aylarca milletin mesajlarına veya fiyat kırma çabalarına cevap vermeedn çok kısa sürede satmıştım. Zaten kulaklık arayan bir arkadaşa pm attım ben. İkinci el bölümüne ilan açmadım.

hll olsun iyi fiyata denk geitrmişsin hatırlıyom d&r dan almıştın

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

80 liraya sattım. Türkiye piyasasında daha fazlasını hakediyor aslında ama hem pazarlık eden olmasın hem de alacak kişi de çok para vermeyip faydalansın diye fiyatı uygun tutmuştum. 80 lira da iyi bir para zaten. 240'a gelmiş oldu bana a845 memnunum yani 10-20 daha fazla kazanıcam diye aylarca milletin mesajlarına veya fiyat kırma çabalarına cevap vermeedn çok kısa sürede satmıştım. Zaten kulaklık arayan bir arkadaşa pm attım ben. İkinci el bölümüne ilan açmadım.

hll olsun iyi fiyata denk geitrmişsin hatırlıyom d&r dan almıştın

Evet son a845'i ben almıştım. Aldıktan sonra stoktan çıkmıştı Yurtdışından bile daha ucuz fiyata 2 yıl garantili almış oldum. Araştırmak lazım işte.

• ben de 2 yıl garantili 350ye 6 taksite aldım.Ben de kulaklığı 80-100 tl arası bir fiyata satmayı düşünüyorum. cks90 dan sonra pek lüzum olmayacak o kulaklığa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

ben de 2 yıl garantili 350ye 6 taksite aldım.Ben de kulaklığı 80-100 tl arası bir fiyata satmayı düşünüyorum. cks90 dan sonra pek lüzum olmayacak o kulaklığa.

Nerden aldınız acaba?
  • pm ile paylaştım=)
    Sevgiler.
    quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

quote:

ben de 2 yıl garantili 350ye 6 taksite aldım.Ben de kulaklığı 80-100 tl arası bir fiyata satmayı düşünüyorum. cks90 dan sonra pek lüzum olmayacak o kulaklığa.

Nerden aldınız acaba?
  • quote:

pm ile paylaştım=)
    Sevgiler.
    quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

quote:

Nerden aldınız acaba?

Ya neden PM ile paylaştınız söyleyin de biz de bilelim ?

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-sony-nwz-a845-16gb-video-mp3-calar-orjinal-40512326/detay?

hocam bu linkteki telefon numarasından iletişime geçtim. Axess kartıma kaç taksit yapabileceklerini sordum ve 350 tlye 6 taksit olarak mail order formu doldurup faxlayıp aldım. Siz de arayıp bir sorun isterseniz.

Ben mp3 player satmıyorum arkadaşlar. O linkten bu şekilde aldığımı belirtmek istedim. Pm atmayın boşuna mp3 player için :D
    Ben içinden çıkan kulaklık mdr nc033 ü satıyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FieSTaA -- 7 Şubat 2011; 20:56:14 >
  • E-453 aldım albümleri,şanatçıları nizamı bir şekilde diziyorum fakat tek eksik albüm kapakları. Albüm kapaklarını winamp ile ekledim fakat hala player'da gözükmüyor ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

E-453 aldım albümleri,şanatçıları nizamı bir şekilde diziyorum fakat tek eksik albüm kapakları. Albüm kapaklarını winamp ile ekledim fakat hala player'da gözükmüyor ne yapmalıyım ?

MP3tag programı ile yap
  • Arkadaşlar bileniniz varmı ? ne zman gelecek bunun 64 gb lk versiyonu herifler ikinci nesli (850) çıkardılar bile ama henüz ingilizce menü yok ... japonlar yaparlar kendilerine satarlar :P
  • Bu ürünü az önce sipariş ettim.

HızlıAL'dan aldım. 476 TL'ye 12 taksitle aldım. (15 TL maxipuanım vardı, sitedeki fiyatı 490 tl civarı)
    Bir de koruyucu slikon kılıf sipariş ettim. Umarım beraber gelirler. :)

Kılıf:http://www.sony.com.tr/product/awa-cases-straps-and-armbands/ckm-nwa840#pageType=TechnicalSpecs

İlk başta Philips düşünüyordum. (http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-gogear-aria-sa2ara08k02-8gb-fm-radyo-ses-kayit-fullsound-mp3mp4-player/ProductDetails.aspx?productId=bd56374&categoryId=9181 )

Sonra iPod Nano 6G'ye kaydım. Bugün buradaki mesajları alınca hadi Sony alayım dedim. :)
    Biraz ani oldu ama inşallah iyi olmuştur :)

• philips ve apple bu aletin yanında halt etmiş.sadece bunu diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

philips ve apple bu aletin yanında halt etmiş.sadece bunu diyorum.

ben de öyle okumuştum :)
    benim için çok yüksek ses önemli değil, yeter ki ses kalitesi yerinde olsun.
    kulaklarımı tırmalayacak kadar yüksek sesi sevmiyorum. sanırım bu yüzden sony bana hitap edecek :)
  • Evet arkadaşlar Almanya'dan 169 Euro'ya 16GB modeline sahip oldum. İlk izlenimlerim gayet iyi. MP3 player'dan ses kalitesi bekleyen arkadaşlar gözü kapalı alabilirler.
  • Canavar ulaştı elime, verdiği ses inanılmaz derecede kaliteli :)

Şimdilik pilini bitirmeye çalışıyorum.

İlk şarj süresi kaç saat olmalı sizce?
    Bir de ilk şarjda şarjı %90'da kesen 'battery care' özelliği açık mı olacak kapalı mı?
  • ya ben tüm özellikleri hakkında bilgi aldım bi tema secenegi resimleri duvar kagıdı yapabilme felan alamadım yardımcı olabilecek olan varmı ? biri yapıp gösterebilirmi foto cekip ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druumer -- 3 Nisan 2011; 1:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: druumer

ya ben tüm özellikleri hakkında bilgi aldım bi tema secenegi resimleri duvar kagıdı yapabilme felan alamadım yardımcı olabilecek olan varmı ? biri yapıp gösterebilirmi foto cekip ?

Cihazda tema ozelligi yok. Zaten temaya ne kadar ihtiyac var o da tartisilir. (Nitekim menuler cogunlukla liste seklinde.) Ancak icerisine atilan resimlerden duvar kagidi yapmak mumkun. Cihaz ilk geldiginde de uzerinde birkac ornek resim var.
  • A845 de alet üzerinden mp3 silme özelliği yok dimi arkadaşlar ?? yani PC ye bağlamak zorundayız sanırım mp3leri silmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

A845 de alet üzerinden mp3 silme özelliği yok dimi arkadaşlar ?? yani PC ye bağlamak zorundayız sanırım mp3leri silmek için ?

Hayir, yok!
  • arkadaşlar bunun 64gb modelini türkiyede bulma imkanımız varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.