Şimdi Ara

--SONY NWZ-A845 ANA KONU-- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
405
Cevap
2
Favori
30.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef yok,yurtdışından almak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

malesef yok,yurtdışından almak zorundasın.

500 tl ye yakın para vermişken insan en yükseğini almak istiyor :/ flac desteklememeside kötü ya... 2 yılı aşkın bi süredir a828 8gb kullanıyorum fazla mp3 çalar kullanmadım ama ses kalitesi gerçekten tatminkar ama eksikleride yok değil. bu model de çıkalı 1 yılı geçti almak istiyordum aksaklıklardan dolayı alamadım şimdide almak istemiyorum belki yeni modeli gelir diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedCK

quote:

500 tl ye yakın para vermişken insan en yükseğini almak istiyor :/ flac desteklememeside kötü ya... 2 yılı aşkın bi süredir a828 8gb kullanıyorum fazla mp3 çalar kullanmadım ama ses kalitesi gerçekten tatminkar ama eksikleride yok değil. bu model de çıkalı 1 yılı geçti almak istiyordum aksaklıklardan dolayı alamadım şimdide almak istemiyorum belki yeni modeli gelir diye :)

FLAC a bu kadar takma.a845,WAV da çalıyor.o da kayıpsız bir format bildiğin gibi.
  • quote:

quote:

quote:

FLAC a bu kadar takma.a845,WAV da çalıyor.o da kayıpsız bir format bildiğin gibi.

onu hiç düşünmemiştim :) ama flac daha yaygın gibi... wav şarkıları bulabiliceğim bi sit varmı bilgin varmı kolay kolay bulunmuyor... bilgisayarımı arattırdım tesadüfen 1 tane buldum attım gerçekten fark hissediliyor...

• dostum flac indirip wav a çevirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

dostum flac indirip wav a çevirebilirsin.

ses kalitesinde düşme veya değişme olurmu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

dostum flac indirip wav a çevirebilirsin.

ses kalitesinde düşme veya değişme olurmu?

Bence ses kalitesi değişmiyor hatta boyutu artıyor Mesela

Nirvana - Smells like teen spirit flac 34.7MB wav a çevirince 50MB oluyor
  • Ses kalitesi değişmiyor. Arkadaşın dediği gibi dosya boyutu artar biraz daha.
  • teşekkür ederim:) açevirim attm 10kadar xrecode die portable bir converter iler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 5 Nisan 2011; 23:55:16 >
  • orginal çıkışlı wav olacak. yoksa sadece kbit değerleriyle oynamış olursunuz. ses kalitesini düşürebilirsiniz ama yükseltemezsiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

orginal çıkışlı wav olacak. yoksa sadece kbit değerleriyle oynamış olursunuz. ses kalitesini düşürebilirsiniz ama yükseltemezsiniz!

orjinal derken :S convert ayarlarında wav de bit ayarlarında hiç oynama yapmadım aynı ayarlarda çevirdi 1411 gibi, biseydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msqonn

orginal çıkışlı wav olacak. yoksa sadece kbit değerleriyle oynamış olursunuz. ses kalitesini düşürebilirsiniz ama yükseltemezsiniz!

orjinal derken :S convert ayarlarında wav de bit ayarlarında hiç oynama yapmadım aynı ayarlarda çevirdi 1411 gibi, biseydi

yani şarkının ilk hali wav olacak.mp3 ten bozma wav olmayacak.mesela orjinal albümden alınan müzik kayıpsızdır.
  • flacten wav a çevirmekle, cd'den wava çevirmek arasında ses kalitesi açısından bence hiç fark yok.
  • kafam karıştı biraz ama :) yani flactan wav a çevirdiğimde cd kalitesinemi düşüyor ses kalitesi?

a828 le bu 840 serisinin arasında nasıl bi ses kalitessi farkı var mutlaka ineleyen olmuştur ?
  • cd kalitesine mi düşüyor diye bir şey olamaz, çünkü cd'deki ses en kaliteli olandır. Flac zaten kaliteli olduğu için wav a çevirdiğinde kalite artışı veya azalması söz konusu değil. Yani flac kalitesinde wav dinlemiş oluyorsun ki aralarında ses kalitesi açısından bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 9 Nisan 2011; 0:34:41 >
  • quote:

kafam karıştı biraz ama :) yani flactan wav a çevirdiğimde cd kalitesinemi düşüyor ses kalitesi?

a828 le bu 840 serisinin arasında nasıl bi ses kalitessi farkı var mutlaka ineleyen olmuştur ?

820 serisi ile 840 serisi arasındaki en önemli fark dijital s-master amfidir.840 serilerinde ses bariz daha gerçekçidir.sahneleri belirgin biçimde daha açıktır,enstrüman ayrımı ve gerçekçiliği daha iyidir.
  • quote:

quote:

kafam karıştı biraz ama :) yani flactan wav a çevirdiğimde cd kalitesinemi düşüyor ses kalitesi?

820 serisi ile 840 serisi arasındaki en önemli fark dijital s-master amfidir.840 serilerinde ses bariz daha gerçekçidir.sahneleri belirgin biçimde daha açıktır,enstrüman ayrımı ve gerçekçiliği daha iyidir.

teknik anlamda böyle oluyor ama eline alıp test eden oldumu nasıl ses farkı ?

• Yorumlara bakarak aldım A845'i ama, beklediğim gibi çıkmadı maalesef. Farklı kulaklıklarlada denedim ama mesela bir D2'den üstün ama Sansa clip'ten üstün değil mesela. Hatta Ipod 4 ile aynı kalitede diyebilirim. O yüzden çok fazla bir şey beklemeden alıp, kullanılacak bir alte.
  • Hocam bana göre abartılan bir player zaten. Burdan güzel olmadığı anlaşılmasın. Güzel sesi var ama abartılıyor...

Hangi kulaklıklarla denediniz ve ayarlarınız nasıldı???

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Yorumlara bakarak aldım A845'i ama, beklediğim gibi çıkmadı maalesef. Farklı kulaklıklarlada denedim ama mesela bir D2'den üstün ama Sansa clip'ten üstün değil mesela. Hatta Ipod 4 ile aynı kalitede diyebilirim. O yüzden çok fazla bir şey beklemeden alıp, kullanılacak bir alte.
  • Ben de bayağı araştırarak aldım;Cowon J3 veya sony A845 arasında kararsız kalmıştım.Hatta bir kaç görüş yazdım,ama dişe dokunur bir tavsiye gelmedi.Ben de forumu araştırdım ve kararımı A8452den yana kullanarak siparişimi verdim.Makina elime geldi;estetik olarak gerçekten albenili,ses kalitesi iyi ama kesinlikle hayran bırakmıyor,ses yüksekliği kesinlikle forumda yazan arkadaşların zıttıdır,yani tatminkar değildir!
    Özetle iyi bir makine olmakla birlikte;inanın o süper,mükemmel filan diye yorum yapan arkadaşlar;ya doğru dürüst müzik dinlememişler ya da cidden kulaklarında bir problem var.
    Aslında bunun nedeni beklentinin yükseltilmesidir.Şayet beklentilerim bu kadar yüksek olmasaydı hayal kırıklığı yaşamazdım.
    Alet güzel;tasarım müthiş ama sonuç olarak kendileri orta sınıf bir mp3 çalardır...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.