Şimdi Ara

--SONY NWZ-A845 ANA KONU-- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
2
Favori
30.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdinc305
    Merhaba yardımınız için çok teşekkür ederim ama dediğinizi yaptığımda resimdeki gibi çıkıyor. Neden çıkmıyor anlamıyorum. Başka bir yol varmı ?

--SONY NWZ-A845 ANA KONU--

Mp3 çaların içine atıp oradan seçmek gerekiyor :)
  • zaten mp3 çaların içini seçmiştim.
  • Arkadaşlar rica ediyorum yardım ediniz başka ne şekilde yapabilirim. Günlerdir playlist oluşturacağım diye bilgisayarım saçma sapan programlarla doldu.
  • Dogubank'ta 300'e ya da uygun fiyata bulabilir miyim A845?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komazec

Dogubank'ta 300'e ya da uygun fiyata bulabilir miyim A845?

ebay da bile fiyatı 260 - 280 dolar civarı.. Dogubank'ta bulunsa bile en az 400 lira isterler..
    Yakın zamana kadar D&r da 320 liraya satıyorlardı; bazı arkadaşlar satın aldı.. ama şimdi kalmadı..
  • Evet o d&r fiyati kalmis aklimda , burda sony shop'ta 525TL ve bana oldukca pahali geliyor bu fiyat...
  • A845 tayfasına an itibari ile bende katılmış bulunmaktayım.
  • hayırlı olsun
  • Arkadaşlar yoku playlist yapmasını bilen yardımcı olabilecek biri? Kırıp atıcam bu aleti yetti artık.
  • playlist dosyanı bilgisayar üzerinde oluştur.sonra aletin içine at.sonra mp3 ün folder sekmesinden doayayı açıp dinleyebilirsin.
  • Anlamadığım birşey var.Aleti kapattıktan sonra herhangi bir tuşa dokununca 2 sn sonra tık diye açılıyor.Normal mi bu? Biraz garibime gitti...Birde bataryası çabuk bitiyor.Dün akşam 21.00 gibi full dü bugün tek çubuk görünüyor.Toplamda 6-7 saat anca dinlemişimdir.Hadi 10 saat olsun..Acaba kapattığımı sanıp aslında kapatmamış mıyım nedir.Full açık olsa bu saatlerde anca bitmesi gerekirdi..
  • belirttiğin durum doğal.option butonuna uzun basarsan alet kendini kapatır.öyle yapmassan 30 saniye bekliyor sonra kendini kapıyor.tuşları kilitlersen alet açılmaz,kilitli konumda herhangi bir tuşa basarsan uyarı verir ve kendini hemen kapar.pil süreside dinlediğin müziklerin kalitesine,ekolayzır ve diğer ses geliştiricilerin çalışıp çalışmamasına bağlıdır.ses bloke ediciyi kullanıyorsan pil süresinin yarı yarıya düşeceğini unutma.o çok pil yiyor.
  • Anladım.Aleti kapatıp tuşları kilitlemek gerek o zaman.

Müzikler 320 kbps, ekolayzır, dsee ve clear sterio açık.Kendi kulaklığını kullanmıyorum zaten o yüzden o kapalı.Bataryayı boşaltıp tekrar şarj edicem.Aynı şekilde 1 günde biterse götürcem bakalım.Umarım götürmeme gerek kalmaz nerden baksan en az 1 ay tutarlar ellerinde. :(

Bu arada kulaklığını hiç beğenmedim.Ne rahatsız bişeydir öyle.Kulakta durmaz dursada hiç estetik bi yanı yok kaba bişey.Sesine bişey diyemeyecem eski mp3'e taktım sabah akşam çalıyor.Biraz açılsın diye bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

playlist dosyanı bilgisayar üzerinde oluştur.sonra aletin içine at.sonra mp3 ün folder sekmesinden doayayı açıp dinleyebilirsin.

Yardımınız için teşekkür ediyorum. Ama yeni bir dosya yaptım diyelim; her yaptığım dosya fazladan yer kaplamıcak mı? Sonuçta dosya içerisinde şarkının kendisi olacak.Yani demek istediğim: Playlistin normalde birkaç kb'lık birşey olması gerekmezmi? Ben parçaları sanatçıya göre alfabetik klasör halinde atıyorum cihaza. İçine ayrıca birde playlist dosyası yaparsam aynı parçadan 2 tane olacak bu çok saçma değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc305

quote:

playlist dosyanı bilgisayar üzerinde oluştur.sonra aletin içine at.sonra mp3 ün folder sekmesinden doayayı açıp dinleyebilirsin.

Yardımınız için teşekkür ediyorum. Ama yeni bir dosya yaptım diyelim; her yaptığım dosya fazladan yer kaplamıcak mı? Sonuçta dosya içerisinde şarkının kendisi olacak.Yani demek istediğim: Playlistin normalde birkaç kb'lık birşey olması gerekmezmi? Ben parçaları sanatçıya göre alfabetik klasör halinde atıyorum cihaza. İçine ayrıca birde playlist dosyası yaparsam aynı parçadan 2 tane olacak bu çok saçma değil mi?

sadece playlistle atmanızda yeterli.iki parça olmasına gerek yok.genel aramalarda(mesela artist sekmesi) o şarkı ve sanatçı görünür neyle atarsanız atın.playlistle ulaşmak içinse folder seçeneğini kullanmak yeterli.folder seçeneği sadece dosyalara ulaşmaya yönelik sekmedir.diğer sekmelerde aletin içindeki bütün parçalara ulaşırsınız.

• beyler a845 için ekolayzır ayarlarınız nasıl?özellikle ses kalitesi için soruyorum???
  • clear bass ı +1 den yukarıya çekmemeye gayret gösteriyorum.üstüne alınca diğer frekansları ezmeye başlıyor.detayları zor duymaya başlıyorsunuz.diğerleri şöyle 0,+1,0,-1,+1.rock parçalarda bu kombinasyon güzel.bass ağırlıklı R&B,rap parçalarda unique seçeneği çok güzel.
  • quote:

clear bass ı +1 den yukarıya çekmemeye gayret gösteriyorum.üstüne alınca diğer frekansları ezmeye başlıyor.detayları zor duymaya başlıyorsunuz.diğerleri şöyle 0,+1,0,-1,+1.rock parçalarda bu kombinasyon güzel.bass ağırlıklı R&B,rap parçalarda unique seçeneği çok güzel.

leylandi kardeş teşekkür ederim ilgin için.tabiki bu ayarlar kulaklığa görede çeşitlik gösterir.benim eq ayarımda şöyle bass +1 diğerleri soldan sağa-1, 0, 0, +1, +1 istersen birde bu ayarda dene.bence bu daha kaliteli ses veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: september99

quote:

clear bass ı +1 den yukarıya çekmemeye gayret gösteriyorum.üstüne alınca diğer frekansları ezmeye başlıyor.detayları zor duymaya başlıyorsunuz.diğerleri şöyle 0,+1,0,-1,+1.rock parçalarda bu kombinasyon güzel.bass ağırlıklı R&B,rap parçalarda unique seçeneği çok güzel.

leylandi kardeş teşekkür ederim ilgin için.tabiki bu ayarlar kulaklığa görede çeşitlik gösterir.benim eq ayarımda şöyle bass +1 diğerleri soldan sağa-1, 0, 0, +1, +1 istersen birde bu ayarda dene.bence bu daha kaliteli ses veriyor.

benim kullandığım kulaklık tizleri baya sivrilttiği için o son kısmı pek yükseltmiyorum.kulak zarımın canına okuyor yoksa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: september99

quote:

benim kullandığım kulaklık tizleri baya sivrilttiği için o son kısmı pek yükseltmiyorum.kulak zarımın canına okuyor yoksa

işte söylemek istediğimde buydu zaten

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.