Şimdi Ara

Sony nwz-a865'e kulaklık tavsiyesi (cks77 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Orjinal kulaklığın sağ tarafı bozulduğu için kulaklık almak istiyorum. Özellikle baslı yabancı pop ve rock dinlerim. Halihazırda bulunan sennheiser mx-580 i bası yeterli olmadığı için kullanmak istemiyorum. Yani özellikle basları kuvvetli bir kulaklık arıyorum. Taşınmasının kolay olması için kulakiçi istiyorum. 200-250 tl verebilirim(taksitli). Tabi arada çok bir fark yoksa ne kadar ucuz o kadar iyi . Yardimlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resiprokale -- 19 Temmuz 2013; 17:03:05 >

• Ben a865'i cks77 ile elektronik müzikte kullanıyorum, baslar woofer gibi...ama rock müzikte size baslar fazla gelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

Ben a865'i cks77 ile elektronik müzikte kullanıyorum, baslar woofer gibi...ama rock müzikte size baslar fazla gelebilir.

ne yazik ki alabilecegim bi site bulamadim yurtdisindan getirtmek cok riskli gibi geliyo bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meatat

quote:

Ben a865'i cks77 ile elektronik müzikte kullanıyorum, baslar woofer gibi...ama rock müzikte size baslar fazla gelebilir.

ne yazik ki alabilecegim bi site bulamadim yurtdisindan getirtmek cok riskli gibi geliyo bana

Forumda fastfalcon nakli üye satıyor, bi danışın isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Forumda fastfalcon nakli üye satıyor, bi danışın isterseniz.

evet siz dedikten sonra gördüm gerçekten kaç gündür bakıyorum nasıl gözümden kaçtı anlayabilmiş değilim :) zaten mp3 çalarımıda selçuk beyden almıştım irtibata geçtim kendisiyle teşekkür ederim ilginiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meatat
    evet siz dedikten sonra gördüm gerçekten kaç gündür bakıyorum nasıl gözümden kaçtı anlayabilmiş değilim :) zaten mp3 çalarımıda selçuk beyden almıştım irtibata geçtim kendisiyle teşekkür ederim ilginiz için

Ben de 865'i ondan aldım. Yalnız Selçuk Bey'e Klipsch image s4'ü de getirmesini söyleyip onu da deneyin derim ben...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CKS99'da düşünebilirsiniz. Bassları CKS77' ye göre daha geride ama daha dengeli bir kulaklık.

CKS99 için @dESiLVer pm atabilirsiniz.
  • quote:

Ben de 865'i ondan aldım. Yalnız Selçuk Bey'e Klipsch image s4'ü de getirmesini söyleyip onu da deneyin derim ben...

fiyatı hakkında bir bilginiz var mı bide pek bi inceleme falan bulamadım hakkında en azından türkçe bulamadım basları daha mı iyidir cks77 den acaba birde yakın zamanda köye gideceğimden hızlı bir şekilde elime ulaşması gerekiyor o kısımda sıkıntılı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

CKS99'da düşünebilirsiniz. Bassları CKS77' ye göre daha geride ama daha dengeli bir kulaklık.

CKS99 için @dESiLVer pm atabilirsiniz.

forumda biraz araştırdım sırf basları geride olduğu için 99 dan 77 ye geçenler var o yüzden 77 şimdilik daha olası benim için bide sanalpazardan taksitli alışveriş yapmak istiyorum o yüzden 77 daha makbul ilginiz için teşekkür ederim
  • snalpazarda fastfalcon dan cks77 aldım ilgileriniz için teşekkürler
  • Hayırlı olsun güzel seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

Hayırlı olsun güzel seçim

sagolun :) yillardir teknoloji alisverisi yapiyorum ogrendigim en onemli seylerden biri cok arastirmiycan :) ne kadar cok arastirirsan o kadar boguluyosun icinde :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.