Şimdi Ara

SONY NWZ-E344 mi SONY NWZ-E438 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     SONY NWZ-E344 mi  SONY NWZ-E438 mi

2)SONY NWZ-E438 4 GB MP3 / MP4 PLAYER 140 TL

3)SONY NWZ-W202/B 2GB MP3 PLAYER 140 TL

arkadaşlar karar veremedim hangisini almayım sizce

ilk iki model arasında ne gibi farklar var. ( görünüşte fm,video, vs. herşey aynı görünüyor . tabii anladığım kadarıyla :) )

3. model yani 202 olan ile de diğerlerinin ses kalitesini karşılaştırırsak daha mı iyi yoksa kötü müdür?

Yarın bunlardan birini alacam inş. Tez Elden yardımlarınızı bekliyorum. El acele Es saate ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondadokuz -- 23 Ocak 2010; 3:14:53 >

• Ilk secenek diger 2 modelden her anlamda üstündür.ses teknolojileri vs.ama yeni bir kulakl?k alman gerekicek.
  • SONY NWZ-E344 almalısın bence ama kulaklığı kötü yeni bir kulaklık alman gerekecek in ear özellikli olanlardan dışarıya ses vermeyenlerden kulak içi daha performanslı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 23 Ocak 2010; 12:54:55 >
  • peki birinci ile ikincisi arasındaki farklar nelerdir.ses kalitesi mi farklı bir tek
  • bir bilen bir cevap verirse sevinecem, bugün almayı düşünüyorum
  • ilk seçenekte diğerlerinde olmayan clear bass ve clear stereo gibi etkili ses geliştiricileri bulunmakta o yüzden ilk seçenek en iyisi tabi bu seçeneklerin yanında sansa fuze da alabilirsin bass olarak sony 1 adım öndedir ama açıkçası sansaların sesi daha temiz ve tizlerde daha başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 25 Ocak 2010; 4:25:03 >
  • iki seçenek hakkında ben de yorum bekliyorum.
    görüntü kalitesini çok merak ediyorum ayrıca.dostum alınca burada bizimle paylaşır mısın yorumlarını?
    ben bir de a826 ile arasındaki farkı merak ediyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37343358/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Sony NW-S203F ARIYORUM
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e438 aldım fakat video atıyorum mp4 formatında görüntülemiyor. videoyu nasıl atmam gerekiyor alete.uzantısı ve özellikleri ne olmalı.çeviri programı gerekiyomu.

bir video atabilirsem burada paylaşayı düşünüyorum görüntü kalitesini...
  • buldum program yaw allok video to mp4 diye bir program güzel çeviriyor hızlı da..

video kalitesine gelince ben sonu a serisi mp4 playerlarıda kullandım. görüntüde bir değişiklik yok. kalite aynı gayet güzel parlak ve renkli. hızlı görüntülerde nasıldır daha test etmedim :)
  • bunlar 2. el fiyatlarımıydı bende almayı düşünüyorumda fiyatları bayağ cazip
  • gittigidiyordan bulduğum fiyatlardı.sıfır fiyatları ama kutusuz olarak satılan ebayden filan getirip satanlar varya. ben beklemek istemedim.ebayde daha uygun bulabilirsin heralde.sıfır diye alırken refurbished olmamasına dikkat et. yenilenmiş ürünleri sıfır diye satabiliyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.