Şimdi Ara

Sony NWZ-E444 8GB FM Radyo + Ses Kayıt MP3/MP4 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USB DEN ŞARJ OLMA OLAYI VAR MI BİİLGİSİ OLAN ACELE OLARAK CEVAP VEREBİLİR Mİ ?

• elbette var
  • bilgisayara bağlarsak direk sarj oluyor yani :) teşekkür ederim
  • Acele etme bence.... Önce sana uygun modelleri arastıralım...
  • bana uygun model derken :) özellikleri okudum hoşuma gitti usb den de sarj oluyor ben begendim siz ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvs29

bana uygun model derken :) özellikleri okudum hoşuma gitti usb den de sarj oluyor ben begendim siz ne önerirsiniz

öncelikle bütçen ne kadar?

Ses konusunda aşmış olarak Cowon, trekstor, İriver gibi markaları önerebilirim.

Cowon hakkında küçük bir arastırma yapabilirsin.

Ve iyi ses için iyi kulaklık lazım...

Buda Sennheiser, Shure, koss, gibi kaliteli markalardan birini almalısın demektir.
    Müzik benim için önemli diyorsan tabi...
  • Bu cihazdan bende sipariş verdim pazartesi günü gelicek yalnız arkadaşın da yazdığı gibi benimde kafama takıldı usb den şarj olayı.Cihaz özelliklerinde kutudaki aksesuarlar kısmında "Şarj Edilebilir Pil" yazıyor dedim acaba bu cihaz pillimi? Kullanan yada kullanmış arkadaşlar varsa usb den şarj edebiliyormuyuz bu cihazı ve bu kutudan çıkan pil neyin nesi?
  • Arkadaslar hort olcak ama cıhazı pc ye baglayan kabloyu kaybettım , bunu nerden bulabılırım bayagı bı arastırdım ama sonuc yok ya da buna uyan baska bır kablo varmıdır ?
  • hort mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.