Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yazmak istedim, X-1050 için güzel bir kılıf almak isteyenler varsa amazon.com üzerinden bazı kılıflar türkiyeye gönderiliyor:) bu gün yarın sipariş vereceğim ben.
  • Geniş Market 734 TL ye veriyor. (32 GB)
    Güvenebilir iyim?
    Orjinal midir.?

Almamı önerir misiniz?
    Başka bir alım yolu?
  • mesajım bulunsun
  • bende bugün itibariyle x1050 sahibiyim formdan bi abimizden aldım alet hoşuma gitti dinliyorum sürekli parçaları bugün ilk defa teoamanın gemiler şarkısındaki vokali duydum :D birde bu ürünün güncellemesini yapmam gerekiyormu ?
  • ^^^^^^
    eğer versiyonu 1.10 ise güncellemene gerek yok üstad.
  • şuan 1.10 belki yeni bi sürüm çıkmıştır diye sorayım dedim :) kendi kulaklığı beni ne kadar götürür acaba yeni bi kulaklık için şuan param kalmadı ama rock müzik için vibe II düşünüyorum seçim nasıl olur ?
  • Valla üstad vibe hiç dinlemedim yorum yapamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2AF3R

şuan 1.10 belki yeni bi sürüm çıkmıştır diye sorayım dedim :) kendi kulaklığı beni ne kadar götürür acaba yeni bi kulaklık için şuan param kalmadı ama rock müzik için vibe II düşünüyorum seçim nasıl olur ?

Eylül sonundan beri kullanıyorum.32 GB. Şarkıları çok güzel klasifiye ediyor. Çok memnun kaldığımı söylemeliyim. Orjinal kullaklığını henüz açmadım.Sehnheiser CX280 ile kullandım.Gezilerimde tün m gün dinelememe rağmen şarjı uzun süre gitti.
    You tube güzel çalışıyor. Ekrana hakim olmak alışınca çok güzel geliyor.
    FaceBook u açabiliyorum..ama işlevsel bulmadım. Beklentim de yok.
    Evde sony X 1051 ile özel müzik dinlemek için Creative Gigaworks T20 (1+1) aldım.Mükemmel temiz ve güçlü bir ses deneyimi yaşadım..
    Çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. (Rammstein, Blackmore nigths, Mireille mathieu, Fado, Blues, Pop-Jazz-Rock dinlerim).

Vibe II' i denemedim.

Bir soru King'e. Dinlerken beğenmediğim bir parçayı silemedim. Böyle bir silme menüsü yada sekmesi yok sanıyorum, ne dersin?

• ^^^^
    maalesef sadece videoları silebiliyorsun, bir de podcastları
  • teşekkür ederim King.
  • önemli değil üstad. Zaten sony PS3 dışında hiç bir şeyin firmware'sini düzenli olarak upgrade etmiyor. tek kötü yanı o.
  • İyi günler herkese. Uzun araştırmalarım sonucu bu arkadaşta karar kılmıştım. Denk geldim bir hi-fi müzik satıcısında buldum sıfır. 500 liraya 6 taksitle aldım. Sanırım kötü sayılmaz fiyat açısından. Firmware'ı 1.01, son firmware'a direk sony'nin sitesinden güncelleyebilir miyim ve güncellemeli miyim? Bir de kendi kulaklığı bana "normal" geliyor ama gördüğümde göre bu kulaklık bu canavarı uyutan bir alet. Koss porta pro ve kendi kulaklığı ile uzun bir süre idare etmek zorundayım. Para biriktirerek gerçek bir kulaklık almak istiyorum birkaç ay sonra. Ama ie8 gibi bir şeye param yetmez. 200 dolar biriktirebilirim diyelim. CKS90 dışında bir öneri var mı yoksa bu aralıkta en iyi öneri o mudur? (Bassları severim ama tek derdim bu süreçte sesin taneliği ve doğallığı kaybolmasın) Teşekkürler şimdiden

• Bence RE-ZERO gibi bir kulaklık alın. Basları ilk etapta az gelebilir ama zamanla doğal ve berrak sese kulaklarınız alıştıkça bas-dominant kulaklıklara bakmayacaksınız bile. Fiyatı da 100$ civarındaydı sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyboun

İyi günler herkese. Uzun araştırmalarım sonucu bu arkadaşta karar kılmıştım. Denk geldim bir hi-fi müzik satıcısında buldum sıfır. 500 liraya 6 taksitle aldım. Sanırım kötü sayılmaz fiyat açısından. Firmware'ı 1.01, son firmware'a direk sony'nin sitesinden güncelleyebilir miyim ve güncellemeli miyim? Bir de kendi kulaklığı bana "normal" geliyor ama gördüğümde göre bu kulaklık bu canavarı uyutan bir alet. Koss porta pro ve kendi kulaklığı ile uzun bir süre idare etmek zorundayım. Para biriktirerek gerçek bir kulaklık almak istiyorum birkaç ay sonra. Ama ie8 gibi bir şeye param yetmez. 200 dolar biriktirebilirim diyelim. CKS90 dışında bir öneri var mı yoksa bu aralıkta en iyi öneri o mudur? (Bassları severim ama tek derdim bu süreçte sesin taneliği ve doğallığı kaybolmasın) Teşekkürler şimdiden

• Sonynin kendi sitesinden indirip güncelleme yapabilirsin. Bir an x-1050cilerin öldüğünü düşünürken biraz hareketlendi forum:)
  • @ sevindi42 Teşekkürler, güzel bir öneriye benziyor listeye yazıcam :)

a_king teşekkürler. Ben o update'i yapayım bakalım belki güzel bir şeyler oluyordur :)

Bir arkadaşıma X serisinin yeniden geleceğini söylemiş bu arada Sony Center. Almayı düşünen ama bulamayan varsa aklında olsun arkadaşlarımızın.

Hala kulaklık için yeni önerilere açığım. Ama en çok merak ettiğim sorulardan biri, kulaklık almaya karar versem bile, orjinal kulaklığı nerden nasıl temin edeceğim. Yurtdışı fiyatlarıyla tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyboun -- 30 Aralık 2010; 1:30:10 >
  • Valla üstad firmware tarayıcıyla ilgili bir problemi gidermek için çıktı diye biliyorum. Ayrıca sony centerda çok yakın olduğum bir abi, x serisinin artık zor bulunduğunu, satışının zor olduğunu bu yüzden getirmediklerini söyledi. Hele aksesuar namına hiç bir şey yok. Ama toplu şekilde istenirse istenilen ürünü getirtebilir.
  • iTouch 2g var elimde ancak ses kalitesini pek beğenmiyorum artık. Bu X1050 modeli daha iyi midir sizce iTouch'tan ses kalitesi bakımından arkadaşlar? Birde bu cihaz hiçbir yerde satılmıyor mu?
  • valla kıyaslamalarda x-1050 daha iyi diye duydum. şu anda da gayet memnunum. A-845 ile başabaş diyorlar ama, orasını bilemeyeceğim.
    türkiye'de satışını yapan yer ben çok aramıştım. fakat hiç bir yerde bulamadım. bir çok siteye stok bilgisi için mail attım, ben ikinci el buldum; aldıktan sonra da (ereyon'du heralde,); aradılar ve stokta bulunduğu belirtmişlerdi.
  • Arkadaslar sony x1050 almayı düşünüyorum satmayı düşünen varsa benimle irtibata geçebilirmi acaba .

garantili+temiz+faturalı bu üçü olursa cok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.