Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a_king

quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Şartsız şurtsuz ömür boyu garantili olanları var, ama nasıl ve nereden satın almalarda geçerli bilmiyorum.

Bence de yurtdışı olayına hiç girme, her türlü atan atar kazığını. İkinci el temiz buldun mu kaçırma... Böyle şeylerin sıfırı, ikinci eli o kadar farketmiyor emin olabilirsin.

biliyorum üstad. zaten x-1050yi de ikinci el aldım ve tahminimden daha da temiz çıktı gerçekten sıfır ayarında. kulaklık konusunda ise biraz titiz davranıyorum. ama ikinci elde alabilirim. o da bu ayki ekonomik duruma bağlı

İnan kulaklığında mp3 playerdan farkı yok. Zaten alan çoğu kişi ömür boyu kullanırım diye alıyor ona göre gözü gibi bakıyor..

• üstadlar x-1050 aksesuarları arıyorum. Türkiye sınırları içerisinde bulabileceğimiz bir yer varmı acaba?
  • Aradığın nedir hafız? X1050 aksesuarları ancak yurtdışı sitelerden temin edebilirsiniz, malesef burada pek birşey yok. Kablo derseniz onu satan yerler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Aradığın nedir hafız? X1050 aksesuarları ancak yurtdışı sitelerden temin edebilirsiniz, malesef burada pek birşey yok. Kablo derseniz onu satan yerler var.

üstad kablo var da. aslında ekran koruyucu, kılıf, dock vs. arıyorum. fiyatı uygun bir şey bulursam almayı düşünüyordum da. yurtdışından hangi site üzerinden bulabiliriz?

• çok teşekkür ederim üstad. uygun bir şeyler bulurum inşallah
  • helsloot kardeşim bende s9 sahibiyim yorumlarından sonra s9 dan soğumaya başladım. S9 un sesindeki yapaylık canımı sıkıyor. x1050 almayı düşünüyorum. Ses şiddeti olarak s9 un 0-40 aralığında nerede kalıyor x1050 ?
    Aslında S9 ile X1050 yi iyice bir kıyaslayabilirsen çok yardımı dokunur.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_aakin

helsloot kardeşim bende s9 sahibiyim yorumlarından sonra s9 dan soğumaya başladım. S9 un sesindeki yapaylık canımı sıkıyor. x1050 almayı düşünüyorum. Ses şiddeti olarak s9 un 0-40 aralığında nerede kalıyor x1050 ?
    Aslında S9 ile X1050 yi iyice bir kıyaslayabilirsen çok yardımı dokunur.
    Teşekkürler

pm attım
  • teşekkürler hemen bakıyorum
  • Sony X kulübüne ben de katılmış bulunmaktayım arkadaşlar Alet gelince yorumlarımı yazacağım :D

Yalnız şöyle birşey var.Ben çalışan insanım; 2 telefon, laptop, müzik çalar derken baya bir kalabalık dolaşıyorum yav. Gönül ister ki Sonyericsson bu aletin teknolojisini Androidli, gpsli, kapasitif dokunmatikli bir telefonda kullansın... İşte o zaman tadına doyulmaz işte.
  • 2. el x-1050 almaya karar verdim. nasıl temin edebiliriz?
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Flac arşivimi dbpoweramp ile acc yapıyorum fakat x1051 görmüyor bu dosyaları. 320 ve 256 kbit ikisini de denedim. LC acc profili uyguluyorum fakat alet görmüyor? Nedenini bilen var mı?
  • uzantısını aac mi yapıyon görmesi lazım
  • Mesajda yanlış yazmışım "acc" değil "aac" olacak. Buarada sorunu çözdüm aac'den kasıt m4a uzantılı dosyalar mı acaba helsloot?

Direk aac olarak kodladığımda kesinlikle alet görmüyor.

Nero m4a uzantılı aac ve itunes m4a uzantılı aac'yi sorunsuz görüyor.

Buarada şarkı silme veya yıldız verme için bir tweak gibi bir özellik var mıdır acaba ya Keşfetmediğim şarkıları keşfedebilmek için diskografi atıyorum ama beğenmediklerimi silmek istiyorum. En azından yıldız verme olsa güzel olurdu..

Bir de alet içinden playlist oluşturamıyoruz değil mi? Bunlar için ufak programcıklar yükleyebilsek çok güzel olurdu :(

• Yaw bu flac albüm dosyaları bu kadar büyük olmak zorundamı yer kalmadı ata ata
  • GeckoBoy; alet flac desteklemiyor farklı bir cihaz kullanıyorsun galiba.

Buarada formatımı buldum çok şükür. Itunes ile çevirdiğim 256 vbr aac (m4a). Hem kalite hem de boyut olarak makul. 320kbit mp3'ten daha kaliteli deniyor fakat ayrıntılı test yapmadım onu da yapacağım 256 vbr yazıyorum fakat şöyle; alt bitrate 256 oluyor sonra çıkıyor ama 256dan aşağı düşmüyor. Şahsen beğendim gayet güzel, kayıpsız ile aradaki farkı hissedemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

GeckoBoy; alet flac desteklemiyor farklı bir cihaz kullanıyorsun galiba.

Buarada formatımı buldum çok şükür. Itunes ile çevirdiğim 256 vbr aac (m4a). Hem kalite hem de boyut olarak makul. 320kbit mp3'ten daha kaliteli deniyor fakat ayrıntılı test yapmadım onu da yapacağım 256 vbr yazıyorum fakat şöyle; alt bitrate 256 oluyor sonra çıkıyor ama 256dan aşağı düşmüyor. Şahsen beğendim gayet güzel, kayıpsız ile aradaki farkı hissedemedim.

sen önce iyi bir kulaklık al o aletin yanına

• sm3 alacağım kararımı verdim fakat maddi olarak tekrar düze çıkmayı bekliyorum, bir aya anca alırım heralde.

Bu arada arayüzde parçalar arasında gezinirken şarkı isimleri çok büyük yazılmış, fontu bir şekilde küçültme imkanı var mıdır acaba? Ben de afedersiniz şey buldum kıllısını arıyorum
  • Ferrari'yi mazotla kullananlar var bu forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

Ferrari'yi mazotla kullananlar var bu forumda.

bu serinin yeni versiyonları gelmeyecek galiba fikri olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.