Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @azizim; valla üstad aklımda o vardı da X-1050 için kesenin ağzını açtım. 1-2 ay kadar CX-400 ile idare edip bi kulaklık alacağım. o zaman araştırmaya da başlarım.
  • IE8'e o kadar para veremem ama en az onun kadar kaliteli, sağlam ve eğlenceli bassları olsun, midleri de hoş olsun dersen Cks70'imi sana önereyim hemen. Ferrari, Lamborghini olmaz ama ortalama bir BMW, Merso olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

quote:

Orijinalden alıntı: a_king

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

O cihazı CX400 ile kullanmak Lamborghini'yi dizel ile kullanmak gibi birşey. Çok iyi bir kulaklıkla tam performans alırsın aksi taktirde seni tatmin etmez.

mesela üstad? sağlam ama ie8 kadar pahalı olmayan bi kulaklık bulabilirmiyim ki? şöyle en benzinlisinden olsun

@Fakir_çocuk
    dizel tabi üstad. az yakıyor ses olarak :)

Monster Turbine dusunebilirsin , istedigini verecektir.

Akıl Akıldan üstündür. Monster çok iyi bir seçim olabilir.

• monster turbine iyidir, tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

O cihazı CX400 ile kullanmak Lamborghini'yi dizel ile kullanmak gibi birşey. Çok iyi bir kulaklıkla tam performans alırsın aksi taktirde seni tatmin etmez.

mesela üstad? sağlam ama ie8 kadar pahalı olmayan bi kulaklık bulabilirmiyim ki? şöyle en benzinlisinden olsun

@Fakir_çocuk
    dizel tabi üstad. az yakıyor ses olarak :)

tüp olmasın o bencede cks 70 iyi gider gibi ie 8 o kadar para vermeye değermi ? şahsen vermeyi düşünmem

• fiyatları nerelerde bu ürünün almaya değer mi sizce ? iyi ve kötü yanları neler cihazın yazarsanız sevinirim.
  • x1050 gercekten pahalı bir cihaz 650-700 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

x1050 gercekten pahalı bir cihaz 650-700 arası

Bestbuyda çalışan bi arkadaşımdan 550 TL ye alma şansım var bu aleti ama param yok... Bestbuyda normalde 780 TL imiş.. trajikomik hale bak
  • Bir arkadaşım yurtdışından almış bu aleti 450 liraya. Zune hd ile karşılaştırdık bayağı uzun süre. Kısaca şunu söyleyeyim eğer kayıplı müzik dinleyecekseniz sony çok daha önde. Büyük ihtimalle s-master amfinin bozuk sesleri düzeltmesinin etkisi buyuk . Fakat eger dinlediginiz muzik kayipsizsa ve flat ayarlarda dinliyorsaniz zune hd ve x1050 arasinda hemen hemen hic fark yok diyebilirim.
  • ben 400 liraya 2 aylık sıfırdan farksız sony bayisinden alınma x1050 yi 400 liraya aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 28 Haziran 2010; 15:17:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot
    ben 400 liraya 2 aylık sıfırdan farksız sony bayisinden alınma x1050 yi 400 liraya aldım

Gerçekten iyi fiyata almışsın. Arkadaş eğitim için gitti fazla araştırma fırsatı olmamıştır. Yoksa daha güzel fiyatlara bulunabilir.
  • beyler 2 aylık tertemiz garantili sony a-845 imi 400 e pazarlıksız satıyorum.ayrıca ie8 ide 350 ye metan garantili 4 aylık tertemiz kutusunda.yeni bir araba alıcam ve sağlam bir ses sistemi kurmaya karar verdim:)yoksa kesinlikle ses kalitesi tartışılmaz ikili.bilen bilir anlatmama gerek yok.ilgilenenlerle görüşelim.saygılar
  • üstadlar bu cihazı uçuracak kulaklık monster turbine olabilir mi? çünkü ben uyurken bile müzik dinleyerek uyurum bu yüzden çok kaliteli bir kulaklık arıyorum. ve ie8 kadar da para istemeyecek bir kulaklık. peki tek çare monster turbine mi?
  • ^^
    Aynen öyle... Bass ağırlıklı şarkılar dinleyip, biraz sert takılıyorsan çok iyi ikili olurlar
  • quote:

üstadlar bu cihazı uçuracak kulaklık monster turbine olabilir mi? çünkü ben uyurken bile müzik dinleyerek uyurum bu yüzden çok kaliteli bir kulaklık arıyorum. ve ie8 kadar da para istemeyecek bir kulaklık. peki tek çare monster turbine mi?

Turbine gayet iyidir. Şu arkadaş benden almıştı. Bir kaç aylık alet. Ürün temiz , fiyat da gayet uygun :

http://forum.donanimhaber.com/m_40530358/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40530358
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

^^
    Aynen öyle... Bass ağırlıklı şarkılar dinleyip, biraz sert takılıyorsan çok iyi ikili olurlar

aslında bassla fazla aram yok ama yine de her bass vurduğunda beynimin hoplaması lazım tam bitirrim ikili olur turbine ile.

@sevindi42 aslında sıfır almayı düşünüyorum da. şimdilik araştırma aşamasındayım.
  • Tam istediğin gibi o zaman tiz açısından da iyi sayılır. Zillerin titremesi falan çok iyi hissediliyor. Aslında bas olarak da çok dip ve kaliteli olduğu için rahatsız etmiyor.

Sıfırı bayağı pahalı şu sıralar ve orjinallik problemi var. İkinci el alman senin hayrına olur diye düşünüyorum...

quote:

quote:

^^

aslında bassla fazla aram yok ama yine de her bass vurduğunda beynimin hoplaması lazım tam bitirrim ikili olur turbine ile.

@sevindi42 aslında sıfır almayı düşünüyorum da. şimdilik araştırma aşamasındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Tam istediğin gibi o zaman tiz açısından da iyi sayılır. Zillerin titremesi falan çok iyi hissediliyor. Aslında bas olarak da çok dip ve kaliteli olduğu için rahatsız etmiyor.

Sıfırı bayağı pahalı şu sıralar ve orjinallik problemi var. İkinci el alman senin hayrına olur diye düşünüyorum...

quote:

quote:

^^

ikinci el de olabilir, yurtdışından da getirttirebilirim. o konu biraz muallak ikinci el aslam bile garanti konusu bayağı önemli olur benim için.

• Şartsız şurtsuz ömür boyu garantili olanları var, ama nasıl ve nereden satın almalarda geçerli bilmiyorum.

Bence de yurtdışı olayına hiç girme, her türlü atan atar kazığını. İkinci el temiz buldun mu kaçırma... Böyle şeylerin sıfırı, ikinci eli o kadar farketmiyor emin olabilirsin.
  • quote:

Şartsız şurtsuz ömür boyu garantili olanları var, ama nasıl ve nereden satın almalarda geçerli bilmiyorum.

Bence de yurtdışı olayına hiç girme, her türlü atan atar kazığını. İkinci el temiz buldun mu kaçırma... Böyle şeylerin sıfırı, ikinci eli o kadar farketmiyor emin olabilirsin.

biliyorum üstad. zaten x-1050yi de ikinci el aldım ve tahminimden daha da temiz çıktı gerçekten sıfır ayarında. kulaklık konusunda ise biraz titiz davranıyorum. ama ikinci elde alabilirim. o da bu ayki ekonomik duruma bağlı

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.