Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darkchild kardeş sana a845 te önerebilirim.dokunmatik ve wifi istemiyorsan şayet ses kaliteleri aynı x1050 ile.hatta şu sitedehttp://www.makhonkit.com/3/category/hardware/1.html ses kalitesi bakımından x1050nin önüne geçmiş durumda.hele ie8 le birlikte kullanırsan alacağın ses kalitesi o kadar deliki anlatamam.en sinir olduğun şarkıları dahi büyük bir keyifle dinleyebiliyorsunbende a845 ve ie8 var.ses kalitesini özellikle etkileyen ie8 oluyor.bass performansı bi harika,sonydeki ses te bir başka gerçekten.sesteki ayrıntılar öyle güzel kulakta dans ediyorki dinlemen lazımkesinlikle denemelisin

• Yok ben X-1050 alıcam... kararımı çoktan verdim.. dokunmatik istiyorum.. ama A845 de çok çok düşük de olsa bi ihtimal.. bi seçenek tabi benim için.. :))
  • ^^
    O zaman tenso.com'un gönderi aracılığı ile amazon.co.jp adresinden satın alın derim. X1050, 450 TL gibi komik bir rakama geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

^^
    O zaman tenso.com'un gönderi aracılığı ile amazon.co.jp adresinden satın alın derim. X1050, 450 TL gibi komik bir rakama geliyor.

gümrük? =)
  • ^^
    Evet, mesajı yazıp gittikten sonra benim de aklıma sonradan geldi. Pardon İşi şansa bırakmamak lazım. Yine de takılsa ve vergisi ödense bile yurtiçindeki fiyatından çok daha ucuza geliyor.
  • quote:

^^
    Evet, mesajı yazıp gittikten sonra benim de aklıma sonradan geldi. Pardon İşi şansa bırakmamak lazım. Yine de takılsa ve vergisi ödense bile yurtiçindeki fiyatından çok daha ucuza geliyor.

Amazon japonya türkiyeye gönderi yapıyor mu ? Eğer yapıyorsa ve şirket büyük birşey değilse ayarlanabilinir aslında.
  • amazonlar genelde türkiye gönderi yapmıyor diye biliyorum. komisyon karşılığı aracı firmalar getiriyor. bu arada amazon.co.jp deki x1050 fiyatını tenso komisyonu dahil 525 lira olarak hesapladım. (kuru çeviren site hesapladı ben değil.p yanlış olabilir.) bu 525 liraya bir de gümrük vergileri eklenince (%99 ihtimalle takılır) türkiyedeki fiyata yaklaşıyor zaten. alet japonca gelecek ve garantisi olmayacak. japoncayı ayrıca belirtmemin sebebi forumda hala ingilizceye çeviremeyen bir arkadaş vardı sanırım.. karışık işler ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ville -- 23 Mayıs 2010; 13:13:38 >
  • Abi alete en az 500 veriyosun zaten 700 de veririm artık senelerce kullanıcağım ses kalitesinden yararlanıp garantisi olmasını istediğim bi ürün olucak.. gidip de 100-150 tl ucuz olucak diye japonca garantisiz şeylere itibar etmem... sıkıntı yaratırsa tam yaratır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild
    Abi alete en az 500 veriyosun zaten 700 de veririm artık senelerce kullanıcağım ses kalitesinden yararlanıp garantisi olmasını istediğim bi ürün olucak.. gidip de 100-150 tl ucuz olucak diye japonca garantisiz şeylere itibar etmem... sıkıntı yaratırsa tam yaratır...

Bence çok pahalı x serisi. Şahsen ben o kadar parayı vermem. 700 mp3 çalar 500 de kulaklık 1200 lira eder. O paraya güzel bir full size kulaklıkla birlikte iyi bir sistem kurmak daha mantıklı bence. Tabi ikisini karşılaştırmak doğru değil ama taşınabilir bir cihaz ve kulaklik için bu kadar para dökmeyi doğru bulmuyorum.
  • Şu 450 olayını ben yanlış hesaplamışım. Ya da hesapladığım zaman öyleydi belki ama sonradan zam gelmiş olabilir. Gerçi Japonya'da enflasyona rastlamak pek mümkün değil; fiyatlar düşer ama pek çıkmaz. Her neyse...

sevindi42'ye katılıyorum. Hadi kulaklık 300, müzik çalar 500 olsun, yine de çok... Orta seviye masaüstü kurulum neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild
    Abi alete en az 500 veriyosun zaten 700 de veririm artık senelerce kullanıcağım ses kalitesinden yararlanıp garantisi olmasını istediğim bi ürün olucak.. gidip de 100-150 tl ucuz olucak diye japonca garantisiz şeylere itibar etmem... sıkıntı yaratırsa tam yaratır...

Bence çok pahalı x serisi. Şahsen ben o kadar parayı vermem. 700 mp3 çalar 500 de kulaklık 1200 lira eder. O paraya güzel bir full size kulaklıkla birlikte iyi bir sistem kurmak daha mantıklı bence. Tabi ikisini karşılaştırmak doğru değil ama taşınabilir bir cihaz ve kulaklik için bu kadar para dökmeyi doğru bulmuyorum.

AUDİOPHİLE DENEN ŞEY İŞTE BU YÜZDEN VAR... :)) bence fAZLA DEĞİL... bENİM EVDEKİ SİSTEMİM SES KARTI + HOPARLÖR 600 tl.. SONY + IE8 .. 1400 tl FALAN OLUYO Kİ BENCE DEĞER BU İKİLİYE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 25 Mayıs 2010; 12:57:47 >

• üstadlar ürünü almaya karar verdim fakat gittigidiyor haricince hiç bir yerde bulamadım:) sizin bildiğiniz güvenilir bir alışveriş sitesi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_king
    üstadlar ürünü almaya karar verdim fakat gittigidiyor haricince hiç bir yerde bulamadım:) sizin bildiğiniz güvenilir bir alışveriş sitesi varmı?

Gittigidiyordan fiyat uygunsa alabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla türkiyede satışı yok olsa bile çok yüksek bir rakam olacağı için el yakacaktır. Yurtdışında tanıdığınız varsa çok daha ucuza alabilirsiniz. Eğer çok pahalı gelirse cowon s9 veya j3e bakmanizi oneririm.
  • quote:

quote:

üstadlar ürünü almaya karar verdim fakat gittigidiyor haricince hiç bir yerde bulamadım:) sizin bildiğiniz güvenilir bir alışveriş sitesi varmı?

Gittigidiyordan fiyat uygunsa alabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla türkiyede satışı yok olsa bile çok yüksek bir rakam olacağı için el yakacaktır. Yurtdışında tanıdığınız varsa çok daha ucuza alabilirsiniz. Eğer çok pahalı gelirse cowon s9 veya j3e bakmanizi oneririm.

gg de ikinci el satıyordu biri.0 satanda var 630 dan satıyor.fiyat iyi.
  • gittigidiyor daki eleman garantiyle ilgili şunları yazmış:

quote:

GARANTİSİ İÇİN ÜRÜNÜ YURT DIŞINA GÖNDERMENİZE GEREK YOK. TÜRKİYE'DE BÜTÜN GARANTİ KOŞULLARI GEÇERLİDİR.

NOT : ÜRÜN AMERİKADAN ADRESİNİZE GELİCEKTİR
    TAHMİNİ KARGO SÜRESİ 4-6 İŞ GÜNÜDÜR
    KARGO ÜCRETİ ÖDEMEDEN BU ÜRÜNE SAHİP OLUN

sony eurasia kendi ithal etmediği ürünlere garanti desteği sağlıyor mu? sağlamadığı zamanları biliyorum ama değiştiyse bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ville -- 25 Mayıs 2010; 22:22:30 >
  • quote:

quote:

üstad cowonun ses kalitesi nasıl? sony'e kıyaslandığında. benim için önce ses önemli, o yüzden ya bir ay bekleyip x-1050 ya da hemen cowon düşünüyorum. uçurum denecek bir fark yoksa cowon alabilirim.

• ^^
    Bu bence senin önceki tecrübe ve hassasiyetine baplı olarak yanıtlanması gereken bir soru.

Eğer 3-5 liralık aletlerden veya telefonundaki müzikçalardan geliyor isen Cowon bile sana şahane gelecektir, keza bana öyle oldu.
  • quote:

^^
    Bu bence senin önceki tecrübe ve hassasiyetine baplı olarak yanıtlanması gereken bir soru.

Eğer 3-5 liralık aletlerden veya telefonundaki müzikçalardan geliyor isen Cowon bile sana şahane gelecektir, keza bana öyle oldu.

maalesef öyle oluyor. nokia N72+HS-31 kullanıyordum. güzel bir mp3 player arıyorum şimdi. cx-400 II aldım mp3-playerdan önce. şimdi maalesef kulaklığı deneyecek mp3 player bulamıyorum :) kaç haftadır araştırıyorum S-545 refurbished mi alsam(malum öğrenciyiz) yoksa paraya kıyıp güzel bir şey mi alsam diye:) o yüzden kullananların yorumunu bekliyorum

• Öncelikle S545 kesinlikle uğraşma. Başta bile tatmin etmeyebilir seni. Aslında kulaklıkta da yanlış bir seçim yapmışın ancak olmuş bir kere artık, napalım.

Madem önce ses önemli a_king ve özellikle telefondan geldiğin için, o zaman Cowon sana fazlasıyla yeterli gelecektir. Hele S9'dan bahsediyorsak, bir de ekran kalitesini görünce dibin düşecek bence. Bir taşla iki kuş vurmuş olacaksın. Sony daha iyi olabilir, ancak o kadar para verilir mi tartışılır. Öğrenci olmasan neyse ama, bu halinle kesinlikle lüks olur. Cowon işini fazlasıyla görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 27 Mayıs 2010; 21:20:54 >
  • önceliğin ses kalitesiyse şayet sony x1050,sony a-845,cowon s9,cowon j3(j3 modeli yeni çıktı ama s9 ile aynı ses kalitesine sahip olduğunu duydum)
    bu dörtlü kare as gibidir
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.