Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helsloot

Sony = Cyrstal Clear Sound !!!

waow nooldu azizim ya helsloot x-1050 ci olmuş.tebrik ederim aklın yolu bir tabi.:) okadar demiştim sesi az çıkmıo ya yoksa benim kulaklardamı bi sorun var diye :) s9 a göre az olsada yeteri düzeyde bi ses şiddeti var değilmi?yanında sahne genişliğide cabası ;) doğru seçim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanilman

azizim sony kulaklıklarla gelen hybrid silikonlardan kulağıma en uygun olanı ie8e uyarladım.ses kalitesi inanılmaz tatlı oldu.daha sıcak ve kaliteli ses alıyorum.denemeni tavsiye ederimbu arada eq ayarların neler kardeş?clear bass vb??surround seslerde en yankılısı hangisi ben tam kestiremedim çokta sarmadı kapalı bende. Dynamic normaliser açıkmı yada sese farkı neler?bende ie8 bass ayarı en düşük seviyede sende ne durumdasaygılar herkese

Ben o kulaklığı sattım hocam. EQ da hiçbir ayar yapmadım doğal haliyle zaten maksimum performans veriyor. Bass seviyesi sonda ama clear bass sıfırda.

• Bir soru sormuştum bilen yokmu

quote:

beyler youtube fonksiyonun kullanamadım daha

şöyle bir hata veriyor;

"session to youtube has been un available " nasıl çözeceğim bu sorunu
  • quote:

Bir soru sormuştum bilen yokmu

quote:

şöyle bir hata veriyor;

DNS atarları ile ilgili bir problem olabilir, ayarları değiştirdin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

quote:

şöyle bir hata veriyor;

modemdeki dns ayarlarımı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

quote:

şöyle bir hata veriyor;

modemdeki dns ayarlarımı ?

Galiba modemdeki ayarlar gerekiyor Youtube yasaklı olduğu için dns ayarlarının değişmesi gerekiyor.

• modemdeki ayarları değiştirmek yetmiyor arkadaşlar, mesela ben laptoptan youtube'a girmeme rağmen x1050'den giremiyorum....çok mühim değil benim için ama çözümüü bilen varsa uygularız elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

modemdeki ayarları değiştirmek yetmiyor arkadaşlar, mesela ben laptoptan youtube'a girmeme rağmen x1050'den giremiyorum....çok mühim değil benim için ama çözümüü bilen varsa uygularız elbet.

Şunun tam ayarlarını bilen biri anlatsa cok iyi olur
  • helsloot kardeş flac dosyalarını aac formatına hangi programla dönüştürüyorsun?ayrıca ben bir programla dönüştürdüm adts uzantılı oldu.sony kabul etmedi.programda hangi seçenekleri seçiyorsun?ayrıntılı açıklarsan çok memnun olurum.artık 320 kb mp3 dışındaki tüm mp3leri sildim pcdenhakikaten 320 kb mp3ler ses kalitesine çok fazla etki sağlıyor.bende aac formatına dönmeye karar verdim..saygılar
  • quote:

helsloot kardeş flac dosyalarını aac formatına hangi programla dönüştürüyorsun?ayrıca ben bir programla dönüştürdüm adts uzantılı oldu.sony kabul etmedi.programda hangi seçenekleri seçiyorsun?ayrıntılı açıklarsan çok memnun olurum.artık 320 kb mp3 dışındaki tüm mp3leri sildim pcdenhakikaten 320 kb mp3ler ses kalitesine çok fazla etki sağlıyor.bende aac formatına dönmeye karar verdim..saygılar

foobar 2000 kullanıyorum mükemmel bir program hem ses kaitesi bakımından hemde cok iyi bir converter kendi kullandığım foobar 2000'i upload ediyorum bunu indir içinde herşey ayarlanmış durumda ama skin senin bilgisayarında farklı cıkabilir ...

http://hotfile.com/dl/40705132/0dd6fb0/foobar2000.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Mayıs 2010; 14:54:37 >

• hemen deniyorum kardeş tşkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video_Audio_Phile -- 1 Mayıs 2010; 14:57:33 >
  • şu sekilde sec ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 1 Mayıs 2010; 15:02:31 >
  • ürün ile beraber harici ses çözümü kullananlar var mı? varsa ne olduğunu belirtebilir mi? birde mobil şarj cihazı ihtiyacı var, bu ürünün böyle bir aksesuarı mevcut mu?
  • helsloot flactan aac formatına metallica-the unforgiven şarkısını resimde gösterdiğin gibi çevirdim.birde aynı şarkıyı 320 kbps-mp3 olarak netten çektim.defalarca aac 320mp3 karşılaştırması yaptımsonuç olarak aralarında fark göremedim.ve çok iyi bir kulağım vardıro yüzden 320kbps ye devam etmeye karar verdim.eğer sen bu farkı hissedebiliyorsan helal olsun sana.ancak yarım saat boyunca unforgiveni defalarca dinledim,ince incebu arada gitar sesleri beni bitirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video_Audio_Phile -- 1 Mayıs 2010; 16:36:40 >

• quote:

helsloot flactan aac formatına metallica-the unforgiven şarkısını resimde gösterdiğin gibi çevirdim.birde aynı şarkıyı 320 kbps-mp3 olarak netten çektim.defalarca aac 320mp3 karşılaştırması yaptımsonuç olarak aralarında fark göremedim.ve çok iyi bir kulağım vardıro yüzden 320kbps ye devam etmeye karar verdim.eğer sen bu farkı hissedebiliyorsan helal olsun sana.ancak yarım saat boyunca unforgiveni defalarca dinledim,ince incebu arada gitar sesleri beni bitirdi

AAC daha kaliteli abi ben farkı anlıyorum sesler daha net gelioyr bana AAC'de sadece belli bir sarkıda test etme iyice test et 320 ile devam edeceksen mp3 ile değil AAC ile devam et

• ermanilman @ lame'nin son versiyonu olan 3.98.2 ile 320 ile ripledim daha iyi gibi denesene bi bu arada dbpoweramp kullanıyorum ve riplerken slow high quality ayarını seciyorum ;

• helsloot inna-hot ve inna-amazing parçalarını flactan lameye de çevirdim.enteresandır ki pcden fark hissettiğimi düşünüyorum.lame daha canlı gibi geldi fakat a845e atınca işler değişiyorses kaliteleri eşitleniyor sanki.metallicada da aynı şeyi denedim pcde daha canlı geliyor gibisanırım sony s-masteri devreye sokuyoryani kafayı yiycem pcde farklı sonyde farklıama şunu söylemeliyim öyle kayda değer bir fark kesinlikle yok kardeş,kesinlikle.ama bir flac açınca acayip kaliteli oluyo pcdekeşke diyorum sony flac destekleseydi,keşkeama şöylede güzel birşey var 128 kbps şarkıda koysam sony öyle bir işliyor ki şarkıyı inanılmaz ses kalitesi alıyorsunuz cd kalitesinden farkı yok yani.hangi formatı koyduysam sesi sanki kendisi flaca dönüştürüyo gerçekten,buna bayıldım...S-MASTER

• quote:

helsloot inna-hot ve inna-amazing parçalarını flactan lameye de çevirdim.enteresandır ki pcden fark hissettiğimi düşünüyorum.lame daha canlı gibi geldi fakat a845e atınca işler değişiyorses kaliteleri eşitleniyor sanki.metallicada da aynı şeyi denedim pcde daha canlı geliyor gibisanırım sony s-masteri devreye sokuyoryani kafayı yiycem pcde farklı sonyde farklıama şunu söylemeliyim öyle kayda değer bir fark kesinlikle yok kardeş,kesinlikle.ama bir flac açınca acayip kaliteli oluyo pcdekeşke diyorum sony flac destekleseydi,keşkeama şöylede güzel birşey var 128 kbps şarkıda koysam sony öyle bir işliyor ki şarkıyı inanılmaz ses kalitesi alıyorsunuz cd kalitesinden farkı yok yani.hangi formatı koyduysam sesi sanki kendisi flaca dönüştürüyo gerçekten,buna bayıldım...S-MASTER

İste flac'ı geçtim Ogg destekleseydi cok iyi olacaktı yüksek bitrate'li ogg ile riplediğim zaman s9 da flac ile arasındaki farkı gerçekten anlamak cok zor ama AAC ile MP3 eşit kalitede geldi bana... mp3 de basslar daha güçlü Wma denedim onuda pek tutmadım , sony'nin japonyadaki versiyonlarında Loseless Atrac destekiyor bizim aletler Flac gibi oda

• Sayın Helsloot ben 5 senedir Sony 20 GB NW HD3 modelini kullandım ama şimdilerde cihaz kısacası ömrü bitmeye başlıyo.
    yeni bir mp3 çalar arıyorum forumlarda çok gezdim ve sony 32 gb bu aldğınız NWZ-X1050 modelini takip edyorum
    Ortak yanımızdan biri bende Uplifting Trance Dinliyorum :) bassline ların tiz bass vs kick ne dersek artık hepsinin uyumlu olduğu sesler
    benim kriterlerm
    batarya ömrü-ergonomi-hafıza
    bu cihaz çoğunu karşılıyo
    tek sorum şu ben uzun saatler müzik dinleyebilen biriyim (bir otobüs yolculuğunda 14 saat aralıksız trance partiler dinlerim)
    tek tek trackleri dinlerken (biliyonuz trance parçalar 7-8 dakika) 2 -3 dakika sonra o şarkıyı kapatıp yenisini açıyorum ve batarya bu şekilde cihaz kullanılırsa enerjisi çok bitiyo gibi siz bu cihazı bu tarz deneme imkanınız oldumu
    ve benimde dinlediğim müzik bu iken bu cihazın 32 gb lığı beni tatmin edermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: modoste

Sayın Helsloot ben 5 senedir Sony 20 GB NW HD3 modelini kullandım ama şimdilerde cihaz kısacası ömrü bitmeye başlıyo.
    yeni bir mp3 çalar arıyorum forumlarda çok gezdim ve sony 32 gb bu aldğınız NWZ-X1050 modelini takip edyorum
    Ortak yanımızdan biri bende Uplifting Trance Dinliyorum :) bassline ların tiz bass vs kick ne dersek artık hepsinin uyumlu olduğu sesler
    benim kriterlerm
    batarya ömrü-ergonomi-hafıza
    bu cihaz çoğunu karşılıyo
    tek sorum şu ben uzun saatler müzik dinleyebilen biriyim (bir otobüs yolculuğunda 14 saat aralıksız trance partiler dinlerim)
    tek tek trackleri dinlerken (biliyonuz trance parçalar 7-8 dakika) 2 -3 dakika sonra o şarkıyı kapatıp yenisini açıyorum ve batarya bu şekilde cihaz kullanılırsa enerjisi çok bitiyo gibi siz bu cihazı bu tarz deneme imkanınız oldumu
    ve benimde dinlediğim müzik bu iken bu cihazın 32 gb lığı beni tatmin edermi

ilk önce sunu söyleyim sony'nin bataryası Cowons9 gibi değil s9 bu konuda daha iyi , bataryayı etkileyen cok önemli faktörler var dinlediğiniz mp3'ün kbps oranı ( ne kadar yüksekse pil fazla harcanır )ekran ısığı ben 4. kademeye aldım yeterli bir aydınlık sağlıyor , cihazı kullanırken yaptığınız ayarlkar bass tiz ve diğer sese etki eden ayarlar bunlarda pili etkiler , ve tabi dinlediğiniz volume ... sen eğer otobüs yolculuklarında kullanacaksan 14 saat aralıksız filan yeter tabiki otobüse binmeden önce doldurursun inene kadar dinlersin problemsiz :)) ses kalitesi cok iyi bende trance müzikler dinliyorum inan diğer playerlardan cok farklı 32gblığını alacaksan hiç durma bence verdiğin paraya değer

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.