Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom36

Tiz meselesinde çok fena bir yerden girdin. Önceden itiraz etmiştim ancak artık kabulleniyorum ki Sony, Cowon'dan daha ötede, en azından "X1050 vs. S9" karşılaştırmasında. Tabi yalnız helsloot'tan duyduklarımdan mütevellit değil, birçok arkadaştan ve incelemeden çıkardığım haliyle bu yorumda bulunuyorum.

Şimdi bana X1050 ile aynı ses çipini kullanıp aynı ses işleme özelliklerini kullanan daha ucuz bir model önermenizi umuyorum. S veya A bilmem kaç olur, farketmez... Yeter ki ses aynı olsun.

Hocam al şundan sende yaa "Above and beyond" dinliyorum bilirsin yok böyle hacimli detaylı bir ses

• Dokunmatik wifi istemiyorsan A845 al hem çok ince ve hafif ayrıca ses kalitesi X1050 ile aynı sadece bu dokunmatik,wifi gibi özellikler yok 500 tl ye bulabilirsin X1050 ile arasında 150 tl gibi bir fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Tiz meselesinde çok fena bir yerden girdin. Önceden itiraz etmiştim ancak artık kabulleniyorum ki Sony, Cowon'dan daha ötede, en azından "X1050 vs. S9" karşılaştırmasında. Tabi yalnız helsloot'tan duyduklarımdan mütevellit değil, birçok arkadaştan ve incelemeden çıkardığım haliyle bu yorumda bulunuyorum.

Şimdi bana X1050 ile aynı ses çipini kullanıp aynı ses işleme özelliklerini kullanan daha ucuz bir model önermenizi umuyorum. S veya A bilmem kaç olur, farketmez... Yeter ki ses aynı olsun.

Hocam al şundan sende yaa "Above and beyond" dinliyorum bilirsin yok böyle hacimli detaylı bir ses

Yahu 22 yetiyormuş daha önce niye almadın demekki 30 a çıkarsan kulak falan kalmayacak. A845 de ses seviyesi düşmüş A828 de 20 de dinlediğim müziği şimdi 23-25 aralığında dinliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

quote:

Yahu 22 yetiyormuş daha önce niye almadın demekki 30 a çıkarsan kulak falan kalmayacak. A845 de ses seviyesi düşmüş A828 de 20 de dinlediğim müziği şimdi 23-25 aralığında dinliyorum.

Evet aynen bende daha önce A818 vardı onun ses seviyesi düşüktü bende x1050'yi A818 gibi sandım o yüzden tereddütle yaklaştım hep , şimdi çok memnunum

• Eski bir Cowon D2 kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirimki; Cowon'larda ses ne yaparsanız yapın acayip işlenmiş ve yapay geliyor....yani Sony'lerdeki naturellik yok...S9 hiç denemedim ama D2'den çok farklı olacağını tahmin etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Eski bir Cowon D2 kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirimki; Cowon'larda ses ne yaparsanız yapın acayip işlenmiş ve yapay geliyor....yani Sony'lerdeki naturellik yok...S9 hiç denemedim ama D2'den çok farklı olacağını tahmin etmiyorum.

Demekki Cowon'un ses çıkış gücü dışında pek bir özelliği yokmuş eski A serisi bile Cowon S9'dan daha kaliteli bir sese sahip olduğunu düşünüyorum.S9'u kullanmadım ama A serisinin ses kalitesi piyasadaki birçok cihazdan daha iyi. İtfayeci iyi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 22 Nisan 2010; 14:04:51 >
  • helsloot kardeş peki radyosunun ses kalitesi s9 a göre nasıl bunuda çok merak ediyorum
  • bugün a845 i dinleme fırsatı buldum sony center da.ses kalitesi beklendiği üzere muhteşemdi.şuan kullandığım nwz-s736 ile karşılaştıracak olursam sahnesinin biraz daha geniş olduğunu söyleyebilirim.bu yüzden az da olsa temiz çıkıyor ses.ama son ses seviyesi bakımından yetersiz geldi.kullandığım mp3 çaların amerikadan gelmiş olması bu yönde düşünmeme sebep olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

Eski bir Cowon D2 kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirimki; Cowon'larda ses ne yaparsanız yapın acayip işlenmiş ve yapay geliyor....yani Sony'lerdeki naturellik yok...S9 hiç denemedim ama D2'den çok farklı olacağını tahmin etmiyorum.

Demekki Cowon'un ses çıkış gücü dışında pek bir özelliği yokmuş eski A serisi bile Cowon S9'dan daha kaliteli bir sese sahip olduğunu düşünüyorum.S9'u kullanmadım ama A serisinin ses kalitesi piyasadaki birçok cihazdan daha iyi. İtfayeci iyi bilir.

Aynen ben de katılıyorum. Cowon d2 den ipod touch 2g ye geçtiğimde cowondaki sesin ne kadar yapay olduğunu anladım. Sonra cowonu sattım hemen zaten. Bestbuyda X1050 dinleme şansım oldu. Cowon d2 ile ipod touch arasındaki ses kalitesi farkı X1050 ile touch arasında yok. Ama sony bir adım öndeydi tabiki ses doğallığı konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanilman

helsloot kardeş peki radyosunun ses kalitesi s9 a göre nasıl bunuda çok merak ediyorum

Radyosunun ses kalitesi ve cekim kaliteside daha iyi s9 'a göre çızırtı duymadım
  • İçime kurt düşürdünüz yav. Bugün yemin ederim adam gibi dinleyemedim müziğimi yolda! Böyle ses bir çamurlu, bir boğuk geldi ki anlatamam.

Ama düze çıkana kadar kılımı kıpırdatamam artık, şansına küssün Sony Olmuşken X1050 olur herhalde, ikinci el daha makbul olur hatta. Yanına da Ck10 veya Custom 3 düşünüyorum, IE8 hem fiyat itibariyle hem de düşünce itibariyle ısınamadığımdan olmaz sanırım. S9'u da kardeşime ittiririm. Ama çatlarım ben bu Sony'nin sesini duymazsam. Hayırlısı yaaa...

Bazen de acıyorum kendime maddi şeylere bu kadar düştüğüm için. Sınırı bilmek gerek.

• beyler hayata bir kere geliyoruz biz.tabiki sınırı bilmek gerekir ancak insanlar sırf zevkleri uğruna milyarlar verip tablo alıyorlar.buda bizim zevkimiz yahubende ie8 sahibiyim.eski playerimi kardeşime kaptırıp internetten az önce sony a-845 siparişi verdimses seviyesinin düşük olduğunu duydum olsun ben sağır olmak istemiyorumayrıca x1050den tek farkları wifi ve dokunmatikmiş.tam bana göre yani.gelince bende yorumlarımı yazarım.burası huzurlu bir yer

• hayırlı olsun hocam.
  • quote:

beyler hayata bir kere geliyoruz biz.tabiki sınırı bilmek gerekir ancak insanlar sırf zevkleri uğruna milyarlar verip tablo alıyorlar.buda bizim zevkimiz yahubende ie8 sahibiyim.eski playerimi kardeşime kaptırıp internetten az önce sony a-845 siparişi verdimses seviyesinin düşük olduğunu duydum olsun ben sağır olmak istemiyorumayrıca x1050den tek farkları wifi ve dokunmatikmiş.tam bana göre yani.gelince bende yorumlarımı yazarım.burası huzurlu bir yer

erman hayırlı olsun bakalım sanada

• beyler x1050 için wallpaper bulamadım kullanan varsa paylaşırsa iyi olur birde youtube fonksiyonun kullanamadım daha

şöyle bir hata veriyor;

"session to youtube has been un available " nasıl çözeceğim bu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 23 Nisan 2010; 13:08:02 >
  • quote:

beyler x1050 için wallpaper bulamadım kullanan varsa paylaşırsa iyi olur birde youtube fonksiyonun kullanamadım daha

şöyle bir hata veriyor;

"session to youtube has been un available " nasıl çözeceğim bu sorunu

gallerymobile9 sitesinde ekrana uyumlu birçok wallpaper var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 23 Nisan 2010; 18:52:58 >
  • Helsloot Evde wallpaper var... ama evde net yok.. bidahaki sefere senin için getiriym flasş diskle cafeye gelirken... ben daha X-1050 almadan x-1050 için wallpaper yapıyorum kendime.. :)) kafaya koydum geç de olsa alıcam.. bana mailını özel msj olarak at.. ben sana yollarım ok ?

bu arada sen sennheiser IE 8 i ne zamandır kulalnıyosun ??
  • Beyler Sennheiser IE 4 ümü satıyorum .. ilgilenenler baksın lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_39306215/tm.htm
  • azizim sanırım sende a845 var.ses seviyesi nasıl?otobüste falan 25ten yukarısını istiyormu??yani playeri deneme fırsatım olmadı hiç.sipariş verdim yakında gelir ama ses seviyesi gerçekten çokmu düşük.müzik zevkimi engellemez umarım.ben zaten öle bangır bangır müzik dinlemiyorum.ama şöyle trance parçalarda heralde 25ler falan rahatça kurtarır heralde dimi
  • quote:

azizim sanırım sende a845 var.ses seviyesi nasıl?otobüste falan 25ten yukarısını istiyormu??yani playeri deneme fırsatım olmadı hiç.sipariş verdim yakında gelir ama ses seviyesi gerçekten çokmu düşük.müzik zevkimi engellemez umarım.ben zaten öle bangır bangır müzik dinlemiyorum.ama şöyle trance parçalarda heralde 25ler falan rahatça kurtarır heralde dimi

A828 de evde 20 dışarıda 22 de dinliyordum A845 de ise evde 22-23 de dinliyorum dışarıda 25-26, maks. 30 da çok fazla olacağı için 25 ve yukarısı seni kurtarır. Zaten aşırı sese de gerek yok kulağa yazık.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.