Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ville

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Amacım müzik dinlemek. Video da fena olmaz tabi. Aslında mp4 playerları gereksiz bile buluyordum ama artık istediğim eski güzel mp3ler bulunmuyor. O yüzden mp4lere yöneldim. Dokunmatik olmaması benim için çok daha iyi. İnternet meselesini hiç akıl etmemiştim bir mp3/mp4 playerda ama olsa da fena olmaz sanırım fakat sadece internet için aradaki farka değecek mi orasını ölçemedim işte.

X serisinin wifisi bir i-touch gibi değil yani pek işe yaramaz.

standartları apple değil kullanıcı belirler. işe yaramaz wifi görmemişsiniz.

quote:

Amacım müzik dinlemek. Video da fena olmaz tabi. Aslında mp4 playerları gereksiz bile buluyordum ama artık istediğim eski güzel mp3ler bulunmuyor. O yüzden mp4lere yöneldim. Dokunmatik olmaması benim için çok daha iyi. İnternet meselesini hiç akıl etmemiştim bir mp3/mp4 playerda ama olsa da fena olmaz sanırım fakat sadece internet için aradaki farka değecek mi orasını ölçemedim işte.

asıl amacınız müzikse ve diğer unsurlar fazla önemli değilse dediğim gibi siz a serisine yönelin bence:)

Teşekkür ederim yardımınız için.

• 24 saatlik kurcalama periyodunun ardından geri geldim :)

1. ses kalitesi tahmin ettiğim ve söylenenler gibi çok çok iyi. +
    2. içinden çıkan kulaklık gerçekten kötü ve bass karakteristiği olan bir kulaklık. -
    3. noise canceling gayet düzgün ve stabil +
    4. dokunma olayına cevap çok sağlıklı ve kullanışlı. +
    5. 3 saatte sarj olması biraz keyif kaçırıyor. -
    6. sennheiser ie 4 ile performansı çok güzel. +
    7. video gösterimi çok derece başarılı. +
    8. video convert (çevirme) işlemi için az bucuk birşeyler bilmek gerekiyor, normal mp4 codecli videoları çalmıyor.dvd catalyst isimli programın codeğini destekliyor. 720p ve 1080p videolardan convert yaparsanız senkron "kesinlikle" cacık oluyor.saatlerce uğraştım ama olmadı. -
    9. cover flow çok güzel düşünülmüş. -
    10. düzenli bir insan değilseniz cihazı kullanmak biraz sıkıntı yaratabilir,zira çok fazla id3v tag duyarlı. -
    11. sonic stage yada itunes gibi APTAL programlara gerek kalmadan mp3 transfer yapıp çalabiliyor ki ŞAHANE ötesi bir özellik. +
    12. duvar kağıdı seçebilmek ve fotoğraf gösterimi çok güzel. +
    13. wifi söylenenlerin aksine bence gayet güzel, flash desteği olmaması evet can sıkıcı ama bu alet müzik dinlemek için diyorum ben. +
    14. data kablosunun standart 4-6 pin yerine farklı bir usb olması çok kötü olmuş. -
    15. kenarlarındaki granit kaplama oldukca güzel,rahatsız falan etmiyor aksine güven hissi veriyor. +
    16. içinden çıkan minik stand çok güzel,masanın üstünde samsung monitörlerin yanına çok yakışıyor. :)
    17. radyosu olması cihazı daha da bir keyifli kılıyor. +
    18. taşıma için çanta kılıf vs sorunu var, sony distribütörüne burdan seslenmek gerek. -
    19. avls standart değil kapatılabiliyor haha. +
    20. sony.like.no.other

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowest -- 18 Mart 2010; 9:51:42 >

• selamlar ben de mp4 delisiyim ve paralarımı böyle şeylere fazla harcıyorum.X-1050 ve ıpod touch 3.gen 32 gb kullanıyorum.sony wi-fi konusunda youtube hariç ipodumdan oldukça geri.Ancak çok net söylüyorum youtube konusunda sony net şekilde ilerde,donma yok bekleme yok,tek kelimeyle mükemmel,sitelerde dolaşma konusunda ipod adeta mini bir bilgisayar gibi iş görürken sony x 1050 maalesef beni yoruyor ve youtube dışında hiç kullanmıyorum.Ses kalitelerini çok karşılaştırmayacağım ben zaten ikisinin de orjinal kulaklıklarını kullanıyorum.Tercigim sony,İpod da gayet berrak bir kalitede fakat gürültülü ortamlarda sony de noise cansel müthiş etkili ,Film izlemek için ipodu kullanıyorum hem ekran büyülk hem de her converterde cok pratik seçenekleri var.Sony nin demolarındaki ultra görüntüleri elde edebilmek için çeşitli converterler denedim fakat verim alamadım.Oysa sony nin ekranı hız ve çözünürlük de ipoddan bariz üstün.

bu arada youtube izlemek için Sony de DNS ayarını 8.8.8.8 ile dns ayarını Her wifi ortamında İpod da da kullanabilirsiniz.teşekkürler..değiştirmelisiniz .aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zihnibey -- 1 Nisan 2010; 23:38:24 >

• x1050 de dns ayarını nasıl değiştirdiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ville

x1050 de dns ayarını nasıl değiştirdiniz acaba?

bende sorcaktımda kimseden ses çıkmayınca :)) biraz daha bakıym dedim.arkadaş ipoddan bahsetti galiba ben deiştiremedim x1050 de deişse süper olur.
  • cihazın üzerinde dns ayarı mevcut değil. modemden değiştirmek gerek o da tabi her ortamda mümkün olmaz.en azından evinizde rahatca kullanabilirsiniz.
  • evet maalesef modem üzerinden değiştirmeniz gerekiyor. Ben denedim. bu sefer benim kablosuz bağlantımla çakışıyor.

Bu arada kulaklığımın bir süngerini kaybettim. Temini konusunda Sony yetkili servisi bana dönecek te daha dönecek
  • Internet yorucu sıkıntılı , bir ipod touch gibi degil diyorsunuz , hotmail'e girip maillere bakayim benim icin yeterli , mailleri goruntulemek zahmetli degilse eger dusunebiliim bu cihazi
  • Arkadaşlar bu aleti şuan nerede bulabilirim ? Amazondan ve ebayden getirtemiyorum ve türkiyedede coku yerde stokta yok. Yardım!1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZATHARA

Arkadaşlar bu aleti şuan nerede bulabilirim ? Amazondan ve ebayden getirtemiyorum ve türkiyedede coku yerde stokta yok. Yardım!1

ankarada armada ve kentparkta var
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

quote:

Arkadaşlar bu aleti şuan nerede bulabilirim ? Amazondan ve ebayden getirtemiyorum ve türkiyedede coku yerde stokta yok. Yardım!1

teşekkür ederim :) Yalnız Ankarada değilim veya oradan bir şekilde getirtebilirsem çok ii olur. Ayrıca fiyat haakında bilginiz var mı?
  • saturn ve media markt lardada vardı bildiğim kadarıyla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

quote:

teşekkür ederim :) Yalnız Ankarada değilim veya oradan bir şekilde getirtebilirsem çok ii olur. Ayrıca fiyat haakında bilginiz var mı?

walla bana liste fiyatından bakıp 760 lira demişlerdi sonra peşin ödeme yapıcam dediğimde 680 e bıraktılar. 680 liraya aldım ben.

• gg'de 630 tl.
  • Arkadaşlar çok şanslıydım. Gittigidiyora bakıyodum 1 haftadır yoktu artık a845 almaya karar vermiştim ama gece baktıgımda adamin biri koymuş ve güvenilir biriydi ve 629 liraydı bende yüzde 5 indirim çeki artı havale indirimiyle 580e aldım. Neredeyse a845 parası mutluyum. İnş sorun olmadan gelir :))
    Darısı başınıza :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZATHARA -- 9 Nisan 2010; 14:03:34 >
  • quote:

Arkadaşlar çok şanslıydım. Gittigidiyora bakıyodum 1 haftadır yoktu artık a845 almaya karar vermiştim ama gece baktıgımda adamin biri koymuş ve güvenilir biriydi ve 629 liraydı bende yüzde 5 indirim çeki artı havale indirimiyle 580e aldım. Neredeyse a845 parası mutluyum. İnş sorun olmadan gelir :))
    Darısı başınıza :))

çok güzel alet son derce menunum düşeş fiyata getirmişsin iyi olmuş. bambaşka bi cihaz ya elimden düşmüyor.zaten ilk dokunuşta o ağırlığı ve kaliteyi hissediyorsun.Kulaklarına inanamıycaksın sahnesi mükemmel geniş.iyi günlerde kullan.
  • Bu akşam bende X-1050 sahibi oluyorum ses seviyesi inşallah tatmin eder beni
  • ^^
    Ses seviyesini Cowon S9 ile mukayese etmenizi özellikle bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

^^
    Ses seviyesini Cowon S9 ile mukayese etmenizi özellikle bekliyorum.

Aslında galibin s9 olacağı aşikarda bana s9 un 25. kademesindeki kadar ses versin yeter
  • IE8 ile eski A serisi ve yeni A serisi arasında sahne konusunda çok fark yok (malum X serisi ile yeni A serisinin ses kalitesi aynı) zaten S-Master'ın müzikteki kaydı daha temiz sunmasını sağlayan bir özelliğe sahip kayıt daha temiz ve pürüzlerden arındırdığı için sahne çok az da olsa genişliyor ama pek tatmin edici değil. Ama kutu içeriğinden çıkan kulaklıklarla kullanırsanız eski cihazınıza göre fark çok belli oluyor çünkü o kulaklığın kapasitesi belli ve performans kulaklıktan değil cihazdan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 21 Nisan 2010; 16:25:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.