Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İtfayeci

quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

O.o.spawn.o.O ben IE8 satıyorum PM attım. Bu kulaklık Sony ile harika iş çıkarıyor A-828 ile mükemmel uyum içerisinde X ile nasıl olur kim bilir.

Hafızım hayırdır, nakte daraldığını tahmin etmek istiyorum bu durumda....neden satasın başka türlü? doğrumuyum..?

Aynen öyle hocam ayrıca dinlemeye pek vaktim olmuyor bundan dolayı satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 24 Şubat 2010; 12:24:07 >

• quote:

quote:

quote:

O.o.spawn.o.O ben IE8 satıyorum PM attım. Bu kulaklık Sony ile harika iş çıkarıyor A-828 ile mükemmel uyum içerisinde X ile nasıl olur kim bilir.

Hafızım hayırdır, nakte daraldığını tahmin etmek istiyorum bu durumda....neden satasın başka türlü? doğrumuyum..?

Aynen öyle hocam ayrıca dinlemeye pek vaktim olmuyor bundan dolayı satıyorum.

Off abicim..umarım kısa zamanda feraha çıkarsın...hoş memleketin durumu ortada, nereye çıkacağımız belli de değil hani.

• x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ville -- 13 Mart 2010; 20:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Türkçe X-1050 incelemesi...

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?PHPSESSID=sesv1307sflhqufl4jtvk7fth6&topic=1586.0

hocam bu mesajı attığın konunun ana başlığına bir göz at istersen.burdaki inceleme arapça herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

http://www.techno-fi.net/forum/index.php?PHPSESSID=sesv1307sflhqufl4jtvk7fth6&topic=1586.0

hocam bu mesajı attığın konunun ana başlığına bir göz at istersen.burdaki inceleme arapça herhalde

O incelmeyi okudum teferruatlı anlatılmış. Teşekkürler @Darkchild.

• quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

Nasıl yani anlamadım.. ??

• arkadaşlar ekranı ı pod yada cowon s9 tarzı çizilmelere karşı dayanıklı olarakmı üretilmiş x-1050 nin bilgisi olan varmı?

birde arkadaşlar bu kutu içerisinden çıkan harici kaynaklara bağlanmak için kullanılan diye geçiyor heryerde o kablo ne işe yarar nerede kullanabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

arkadaşlar ekranı ı pod yada cowon s9 tarzı çizilmelere karşı dayanıklı olarakmı üretilmiş x-1050 nin bilgisi olan varmı?

birde arkadaşlar bu kutu içerisinden çıkan harici kaynaklara bağlanmak için kullanılan diye geçiyor heryerde o kablo ne işe yarar nerede kullanabilirim :)

elmasepeti.com da .. ekran çizilmeleri için ekrana yapıştırılan şeffaf bantlardan var.. 20-25 tl falan... ama x-1050 ekranı çizilmelere dayanıklı olarak mı üretilmiş bilmiyorum... kablo olayını bilmiyorum.. TV ye falan bağlıyosundur müzik video işlerinde falan...
  • arkadaşlar a840 ın fiyatı belli oldu.hepsisony.com a eklemişler fiyatını.535 TL.
  • ben sony mony almam sesi cok düşük s9 la devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

ben sony mony almam sesi cok düşük s9 la devam

yok canım yanlış bilgilendirme olmasın sesi falan düşük deil yauw yeni aldım ben.bende bi müzik çalarda bangır bangır müzik isterim 5 yıldır profesyonel olarak davul çalıyorum.Kulağım yüksek seslere alışkındır programlardan sonra kulağımda nasıl bir çınlama oluosa x-1050 dede yarım saat son ses müzik dinledikten sonra aynı çınlama oluo yani.bu örneği ses seviyesi oldukça iyi bir sewiyede olduğunun anlaşılması için söyledim.tabi daha öncede dediğim gibi üst komşumda cowon d2 var onlara göre ses seviyesi biraz daha altlarda kalıyor ama.zaten oda çok abartı bi ses sewiyesine sahip.bilmiyorum sennheiser ie8 gibi üst sewiye kulaklıklarda deneme şansım olmadı ama akg 324 p kulaklıkda cowon d2 nin sesini zorladığım zaman sesde bozulmaları hissedebiliyorum.
    aslında bu tip aletlerde her markann ses rengi farklıdır ben oldum olası sony nin ses rengine hasta olmuşumdur.bu bir tercih meselesi tabi.

Ekleme : Ya buarada cihazda felaket bi sahne genişliği var yaa daha önce ne dinlemişim ben bilmiyorum.enstürmanlar çok iyi ayırt ediliyor ya.hiç duymadığım sesler duyuyorum sürekli dinlediğim şarkılarda enteresan gerçekten :)

• yaw arkadaşlar geçende sordumda kimse cevaplamadı bu içinden çıkan bi kablo var şarj yerine bağlanıo diğer ucu ses giriş ucu bu kablo ne amaçla kullanılıo?

birde ilk sorumla alakasız olcak ama ekolayzır kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda kullanıo bi yazarmısınız gerçi kişisel bişi daha çok ama merak ettim sizlerin hangi ayarlarda müzik dinlediğini?
  • quote:

yaw arkadaşlar geçende sordumda kimse cevaplamadı bu içinden çıkan bi kablo var şarj yerine bağlanıo diğer ucu ses giriş ucu bu kablo ne amaçla kullanılıo?

birde ilk sorumla alakasız olcak ama ekolayzır kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda kullanıo bi yazarmısınız gerçi kişisel bişi daha çok ama merak ettim sizlerin hangi ayarlarda müzik dinlediğini?

Gözden kaçmış, cevaplayalım hemen

O kablo "Line-in" kablosu, yani uçak,otobüs,tren... gibi seyahatleriniz esnasında o kabloyu direk uçağın ses sitemine bağlayıp yayınları dinleyebilirsiiz. Evet hayal kırıklığı olduğunu biliyorum o kablonun bende LOD kablosu vermişler ne güzel aman da aman demiştim ancak ufak bir araştırma ve deneyim sonucu anında hayal kırıklığı olmuştu...

"audio input cable and airplane stereo adapter, coupled with the X-series as a middle man, to listen to an airplane's audio system"

Eko ayarlarını akşama yazarım...

• Bu arada morfare orjinal deri kılıfını satışa sunmuş, ben aldım 1 dene bakalım....

http://www.morfare.com/asp/product/3673/Sony-CKL-NWX1000-Deri-Tasima-Cantasi

Not: AN itibarı ile aradılar ellerinde kalmamış hesapta......hiç girmeyin sitelerinden almak için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 5 Mart 2010; 12:22:09 >

• quote:

Bu arada morfare orjinal deri kılıfını satışa sunmuş, ben aldım 1 dene bakalım....

uwww abi bu işte acaip tatlı bi kılıf yapmış adamlarda 70 liraymış olsa alırdım wallaa çok hoş bu alete son derce gerekli :) hayırlı olsun

• quote:

quote:

Bu arada morfare orjinal deri kılıfını satışa sunmuş, ben aldım 1 dene bakalım....

uwww abi bu işte acaip tatlı bi kılıf yapmış adamlarda 70 liraymış olsa alırdım wallaa çok hoş bu alete son derce gerekli :) hayırlı olsun

İyi hoş da 70 liraya kılıfmı olur ya... çok pahalı ..

• 70 tl çok pahalı be arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

70 tl çok pahalı be arkadaş

aynen
  • biraz pahalı ya hadi 40 falan olsa en fazla olabilirdide :) şöyle 30 35 ideal olabilirdi.sony ürünümü yani tabiki sony yapmamıştırda sonynin aksesuarı diemi geçio.yoksa adamlar sony damgasımı vurmuşlar?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.