Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

biraz pahalı ya hadi 40 falan olsa en fazla olabilirdide :) şöyle 30 35 ideal olabilirdi.sony ürünümü yani tabiki sony yapmamıştırda sonynin aksesuarı diemi geçio.yoksa adamlar sony damgasımı vurmuşlar?

Yan sanayi olup da 70tl olmaz bence. Orjinal sony ürünüdür herhalde. Yoksa kim o kadar para verir ki? Ya bu arada bişey sorcam. SOny'lerinizi ne ile şarj ediyorsunuz? Ipod şarjı kullanan var mı? Teşekkürler.
  • Deri olduğundan fiyat normal bence. Neye göre normal derseniz, ben de bir ara S9 için deri kılıf görmüştüm, ondan diyorum

Gerçekten çok şık duruyor deri.
  • Şu adreste daha ucuz. İsteyen varsa 15 lira gibi bir fark var.

http://www.gezveal.com/urun/nwz-x1050.aspx
  • Zorlamaya devam, birazdan dizi izlemeye gideceğim, döndüğümde 30-35 liraya inmiş olsun! Kardeşlerimizin Sony'leri açıkta kalmasın
  • :)))
    30-35 güzel rakam olurduda düşmez heralde :))
  • arkadaşlar x-1050 kullananlar hangi ekolayzır ayarlarını kullanıolar yazabilirlermi.daha öncede sormuştum biraz kişisel bişi tabi eko. ayarları ama merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

arkadaşlar x-1050 kullananlar hangi ekolayzır ayarlarını kullanıolar yazabilirlermi.daha öncede sormuştum biraz kişisel bişi tabi eko. ayarları ama merak ettim.

Eq cok kisiseldir aslinda!

Ben degisik cesitler denedim,

Tum hepsi +3
    Clear Bass 2
    NCanceling Ucus Modunda (Ilginctir Ucus modunda gercekten sesi kesisyor, harbiden soyutlaniyorsunuz cevreden)

Bu 3`nu yapinca sesler daha canli ve yuksek cikiyor, baska ayarda dinleyemez oldum bem. (Volumde 10 - 13 arasi yeter)
  • bende
    0,-1,1,2,2
    clear bass 3
    şeklinde kullanıyorum.

uçuş modu ewet dışardayken çok daha iyi oluoda otobüsde yolculuk yaparken gerçekten bus/train seçeneği çok daha iyi oluo bizzat denedim uçuş moduyla arasındaki farkı.otobüsteki uğultuyu bus train seçeneği çok daha iyi kesio.ama dışarda bende genellikle uçuş modu kullanıyorum.
    bide son zamanlarda bu vpt(surround) modlarına bayıldım adamlar yapmış olmak için yapmamış ya gerçekten çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 10 Mart 2010; 2:55:42 >
  • @itfayeci:

bu cihazla beraber ie4'den ie6'ya geçmeye gerek varmı,farkı hissedilir mi? 8 için şu an bütce ayırmayı düşünmüyorum. ie6 ile bir anfiye ihtiyaç duyulur mu,duyulmasa dahi anfi kullanmak iyi bir sonuç sağlar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoXeD

@itfayeci:

bu cihazla beraber ie4'den ie6'ya geçmeye gerek varmı,farkı hissedilir mi? 8 için şu an bütce ayırmayı düşünmüyorum. ie6 ile bir anfiye ihtiyaç duyulur mu,duyulmasa dahi anfi kullanmak iyi bir sonuç sağlar mı

Ustacım IE serisinde IE8 harici kullanmadığım için yanlış yorum yapmak istemiyorum, ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; IE serilerinde herhangi bir anfiye ihtiyacın olmaz. Anfi ancak kafaüstü tabir edilen kulaklık kullanmak istersen lazım olur ki her kafa üstünede gerek kalmaz aslında. Anfi IE ile hiç kullanmadım, ihtiyaç hissetmedim ancak isterseniz elbette araya koyma şansınız var.

Bu arada Fiio E7 geliyor yakında onuda aklınızın bir köşesinde tutun, özellikle kafaüstü kullanan arkadaşlara.....

http://www.inearmatters.net/2009/07/fiio-e1-e7-from-maker-of-e5.html

• arkadaşlar x1061 (32 gb) imi satıyorum. arkasındaki küçük çatlak dışında bir problemi yok. kutusu vs. duruyor. istediğim fiyat 550 liradır. takas düşünmüyorum.

http://i49.tinypic.com/2jboe8l.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ville -- 14 Mart 2010; 9:48:21 >
  • NWZ-A840 ile bunun arasında kaldım. Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
  • x serisinin artıları geniş ekran, dokunmatik arayüz ve wifi. bu özellikleri kullanmayacaksınız, sırf müzik dinlemek için alıyorsanız a840 a yönelmeniz daha iyi olur.
  • Amacım müzik dinlemek. Video da fena olmaz tabi. Aslında mp4 playerları gereksiz bile buluyordum ama artık istediğim eski güzel mp3ler bulunmuyor. O yüzden mp4lere yöneldim. Dokunmatik olmaması benim için çok daha iyi. İnternet meselesini hiç akıl etmemiştim bir mp3/mp4 playerda ama olsa da fena olmaz sanırım fakat sadece internet için aradaki farka değecek mi orasını ölçemedim işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Amacım müzik dinlemek. Video da fena olmaz tabi. Aslında mp4 playerları gereksiz bile buluyordum ama artık istediğim eski güzel mp3ler bulunmuyor. O yüzden mp4lere yöneldim. Dokunmatik olmaması benim için çok daha iyi. İnternet meselesini hiç akıl etmemiştim bir mp3/mp4 playerda ama olsa da fena olmaz sanırım fakat sadece internet için aradaki farka değecek mi orasını ölçemedim işte.

X serisinin wifisi bir i-touch gibi değil yani pek işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Amacım müzik dinlemek. Video da fena olmaz tabi. Aslında mp4 playerları gereksiz bile buluyordum ama artık istediğim eski güzel mp3ler bulunmuyor. O yüzden mp4lere yöneldim. Dokunmatik olmaması benim için çok daha iyi. İnternet meselesini hiç akıl etmemiştim bir mp3/mp4 playerda ama olsa da fena olmaz sanırım fakat sadece internet için aradaki farka değecek mi orasını ölçemedim işte.

X serisinin wifisi bir i-touch gibi değil yani pek işe yaramaz.

standartları apple değil kullanıcı belirler. işe yaramaz wifi görmemişsiniz.

quote:

asıl amacınız müzikse ve diğer unsurlar fazla önemli değilse dediğim gibi siz a serisine yönelin bence:)

• Kullancıya rahat ve kolay bir wifi hizmeti sunmayan alet wifi konusunda pek işe yaramaz bana göre.
  • wifi (sadece wifi de değil) konusunda piyasadaki en başarılı aleti kıstas alıp diğerlerine işe yaramaz demek bana pek doğru bir şeymiş gibi gelmiyor. ve bir şey daha var ki o diğerleri arasında x serisi gayet iyi bir yerde.
  • Wifi ile alakalı olarak; bir aytaça kıyasla"KULLANIŞSIZ" demek daha doğru olur kanımca. Yoksa işinizi görür elbet.
  • X1061 32gig az önce kapıdan girdi.şarjı yokmuş,dolsun bakalım bende yazarım birşeyler : )
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.