Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kenjimikee

hayırlı olsun. yazılımı güncelleyip dene bir de istersen;)

http://www.sony-asia.com/support/download/361646/productcategory/pa+mp3+walkman/modelfirst?subpage=detail

yuh diyorum ya o update ide yaptım arkadaşım saolasında.başına http:// yazmadan girmio sitelere bu ne lan :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

quote:

http://www.sony-asia.com/support/download/361646/productcategory/pa+mp3+walkman/modelfirst?subpage=detail

yuh diyorum ya o update ide yaptım arkadaşım saolasında.başına http:// yazmadan girmio sitelere bu ne lan :)))

güle güle kullanıyorsun gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 20 Şubat 2010; 18:12:27 >

• Ama tarayıcı rezaletini bilmeyen yoktu herhalde... Ben hiç kullanmıyorum ama youtube fonksyonu iyi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

Ama tarayıcı rezaletini bilmeyen yoktu herhalde... Ben hiç kullanmıyorum ama youtube fonksyonu iyi güzel

evet youtube fonksiyonu gerçekten güzel çok kaliteli oynatıo ve anında buluo o an kimi dinliosan.ama ondada şöyle bi sorun var dışarda bi wifi ye bağlansan sanırım kullanamıyosun dimi aletin dns ayarları deişmio sanırsam ?
  • quote:

quote:

başına http:// yazmadan girmio sitelere

dün tarayıcısına kısa bir müddet göz attım. google'a girip başlangıç sayfam yap dedim, eğer yaptıysa kolaylık olabilir. site ismini yazar aratırsın. sayfalara google üstünden ulaşıldığında resimleri filan atlıyor. (mobil her alette böyle sanırım) normal gözükmesini istersen altta doğrudan göster diye bir seçenek var, yine her sitenin altında webde (sitenin kendisinde değil) arama yapabilecek google arama çubuğu var. geri gidebiliyorsun, sayfada ondan önce girdiğin siteleri görebiliyorsun tek sekme altında. bağlı bulunduğum sitenin haricinde farklı bir siteye girmedim. farklı bir sekme açabiliyor muyuz bilmiyorum. eğer yoksa sony biraz ayıp etmiş. kullanıcı adı ve şifreleri hatırlıyor mu ona da bakamadım. favoriler diye bir yer var sık lazım olacak sitelere kolay erişim için yapılmış. sitelere giriş hızı kötü değil, belki fena da değil. klavye iphonedakinden farklı olarak telefonlarda alıştığımız şekilde gelmiş. ipod touch da kullanmış biri olarak klavyeyi sevdiğimi söyleyebilirim. alıştıktan sonra gayet hızlı yazabilirsiniz. x1000'i de iphone'a nazaran küçük ekranı sayesinde tek elle kullanabiliyorsunuz.

sonuç: saydığım şeyler benim adıma x serisi için + teşkil etsede jukebox alırken en çok önem verdiği kriter wifi olan birinin ilk bakacağı şeyler değil. ipod touch geniş ekranı sayesinde sayfaları daha düzgün görüntülüyor. sayfaların yüklenmesi ve yeni bir sekme açma gibi işlemlerde çok hızlı gerçekleşiyor. x serisinde bunları bulamazsınız. sörf yapamazsınız yani incelemeyi yapan arkadaşın da söylediği gibi. sörfün dışında şeyler de var tabii. ipodla dosya indirebilirsiniz. resimin yanında şarkıyla video indirip kullananlar var. messenger ve skype gibi sayısını bir hayli arttırabileceğimiz web tabanlı faydalı uygulamalar var. ipodunuzda bulunan bir resmi imagehacks'e upload edebilirsiniz mesela. ipod touch böyle ama x1000 wifiyi benim gibi lazım olursa ya da anlık keyif için kullanacaklar için "işe yaramaz" değil. rakibindeki kadar işlevsel değil demeyi tercih ediyorum. maillerime bakabilirim, sözlüklere girebilirim, donanımhaber gibi büyük sitelerin mobil sürümlerinde dolaşabilirim, google'da o an kafama takılan şeyleri aratır, bilgiye ulaşabilirim. şu aptal yasak(*) kalkarsa ya da yeni yazılımda dns ayarlarıyla ilgili bir fonksiyon gelirse youtube'a girer konser videolarını filan izlerim. rss'yle sevdiğim blogları ve haber sitelerini takip edebilirim. bunlar wifi adına benim beklentilerim ve x1000'de kullanabileceğim şeyler. sizin beklentileriniz benimkilerden fazlaysa ve aradığınız ilk şey müzik değilse ipod'a yönelin.

beklentilerini, alacağı aletten ne istediğini bilen biri hangi modeli tercih ederse etsin pişman olmayacaktır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenjimikee -- 21 Şubat 2010; 12:30:21 >

• Arkadaşlar dün bi arkadaşımın x-1050 sini inceledim..

gerçekten hayran kaldım ... bikere renkler.. yani ekrankalitesi ve çözünürlük çok güzl çok hoş... ses kalitesine gelince daha önce sony Nw-E505 modelini kullanan biri olarak gerçekten çok etkilendim...

linkteki :http://img61.imageshack.us/img61/1724/dsc008882zw.jpg

(ki bu alet eski olmasına rağmen ses kalitesi iyi olan sony tayfasındandır) herneyse arkadaş X1050 yi şuan RAZER Moray kulaklık ile kullnıyo.. onun kulaklığıyla dinledim ses harikaydı.. ki bahsettiğim RAZER 80-90 ytllik bi kulaklık... sonra kendi kulaklığım olan 150 TL civarı satılan Sennheiser IE 4 ile dinledim... arada ahım şahım olmasa da fark vardı .. RAZER basları IE 4 ile aynı idi ama tizleri RAZER'ın daha başarılıydı.. ve arkadaşım da IE4 ile dinledi ve o da RAZER'ın daha güzel ses verdiğini düşündü benim gibi... bunları neden yazdım.. X-1050 yi aldıktan sonra 100TL civarı kulaklık alıcak olanların direkt RAZER almasını tavsiye ettiğim için.. ses rengi çok daha hoştu.. açıkcası bu bebek IE 8 gibi üst düzey bi kulaklıkla kullanılırsa nasıl olur tahmin edemiyorum... çünkü RAZER ve IE 4 ile bile dinlerken ses kalitesinden tüylerim diken diken oldu bi de tabi meraklıyız aşığız müziğe.. o kadar bu aletin hayalini kurmuşu falan..

Nete bağlanmaya çalıştık ama başarılı olamadık.. daha doğrusu alet bağlanmadı sanırsam.. ayarlarını çok kurcalayamadım .. bu arada dokunmatik olayı çok hoş.. gerçekten çok tepkisel... yani olması gerektiği gibi ne çok hassas ne de çok bastırmanız gerekmiyo.. ilk fırsatta ben de aranıza katılıcam bakalım ama ne zaman.. çok tatlı alet ya... Allah sahibine bağışlasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 21 Şubat 2010; 13:45:40 >

• Pek iyidir hoştur, tatlıdır elinize aldığınızda o kalitenin ağırlığını hissediyorsunuz. İmkanı olan ve kaliteli sese düşkün olan varsa alsın derim.
  • quote:

quote:

quote:

başına http:// yazmadan girmio sitelere

dün tarayıcısına kısa bir müddet göz attım. google'a girip başlangıç sayfam yap dedim, eğer yaptıysa kolaylık olabilir. site ismini yazar aratırsın. sayfalara google üstünden ulaşıldığında resimleri filan atlıyor. (mobil her alette böyle sanırım) normal gözükmesini istersen altta doğrudan göster diye bir seçenek var, yine her sitenin altında webde (sitenin kendisinde değil) arama yapabilecek google arama çubuğu var. geri gidebiliyorsun, sayfada ondan önce girdiğin siteleri görebiliyorsun tek sekme altında. bağlı bulunduğum sitenin haricinde farklı bir siteye girmedim. farklı bir sekme açabiliyor muyuz bilmiyorum. eğer yoksa sony biraz ayıp etmiş. kullanıcı adı ve şifreleri hatırlıyor mu ona da bakamadım. favoriler diye bir yer var sık lazım olacak sitelere kolay erişim için yapılmış. sitelere giriş hızı kötü değil, belki fena da değil. klavye iphonedakinden farklı olarak telefonlarda alıştığımız şekilde gelmiş. ipod touch da kullanmış biri olarak klavyeyi sevdiğimi söyleyebilirim. alıştıktan sonra gayet hızlı yazabilirsiniz. x1000'i de iphone'a nazaran küçük ekranı sayesinde tek elle kullanabiliyorsunuz.

sonuç: saydığım şeyler benim adıma x serisi için + teşkil etsede jukebox alırken en çok önem verdiği kriter wifi olan birinin ilk bakacağı şeyler değil. ipod touch geniş ekranı sayesinde sayfaları daha düzgün görüntülüyor. sayfaların yüklenmesi ve yeni bir sekme açma gibi işlemlerde çok hızlı gerçekleşiyor. x serisinde bunları bulamazsınız. sörf yapamazsınız yani incelemeyi yapan arkadaşın da söylediği gibi. sörfün dışında şeyler de var tabii. ipodla dosya indirebilirsiniz. resimin yanında şarkıyla video indirip kullananlar var. messenger ve skype gibi sayısını bir hayli arttırabileceğimiz web tabanlı faydalı uygulamalar var. ipodunuzda bulunan bir resmi imagehacks'e upload edebilirsiniz mesela. ipod touch böyle ama x1000 wifiyi benim gibi lazım olursa ya da anlık keyif için kullanacaklar için "işe yaramaz" değil. rakibindeki kadar işlevsel değil demeyi tercih ediyorum. maillerime bakabilirim, sözlüklere girebilirim, donanımhaber gibi büyük sitelerin mobil sürümlerinde dolaşabilirim, google'da o an kafama takılan şeyleri aratır, bilgiye ulaşabilirim. şu aptal yasak(*) kalkarsa ya da yeni yazılımda dns ayarlarıyla ilgili bir fonksiyon gelirse youtube'a girer konser videolarını filan izlerim. rss'yle sevdiğim blogları ve haber sitelerini takip edebilirim. bunlar wifi adına benim beklentilerim ve x1000'de kullanabileceğim şeyler. sizin beklentileriniz benimkilerden fazlaysa ve aradığınız ilk şey müzik değilse ipod'a yönelin.

beklentilerini, alacağı aletten ne istediğini bilen biri hangi modeli tercih ederse etsin pişman olmayacaktır bence.

yok ben zaten wifisinde falan deilim aletin ses rengine hayran olduğum için aldım bi problemim yok ürünle.gerçekten bende bağımlılık yaptı hiç yanımdan ayırmıyorum.ama bi gerçek var ki onu atlayamıyacağım ürünü alırken noise cancelling özelliği enaz wifi kadar önemsiz di benim için yani olsada olur olmasada diyordum.aldıktan sonra müzik kapalıyken gürültülü bir ortamda test ettim sonuç inanılmaz yaaa sihir gibi bişi anında dışardaki parazit sesler yok oluo ya inanılmaz bi olay yani şukadar ki uyumak isteyen bi adam bu şekilde ciddi anlamda uyuyabilir.:))) zaten önce kulaklığı takıyosun yalıtımı bence gayet güzel zaten önce bi vakum etkisi yapıo sesler azalıo sonra noise cancellingi üstüne etkinleştirince.5 dakika böyle durun sonra kulaklığı çıkarın dünyanın nekadar gürültülü olduğunu anlıycaksınız :)) ciddi abartmıyorum :))

• Alan ve inceleyen arkadaşlarında ses kalitesi olarak beğenisini kazanmış olması çok memnun edici...

Alanlara hayırlı olsun, gözünüz arkada(farklı player'larda) kalmasın, inanın "taşınabilir seste kalite" olayında en uç noktayı cebinize koydunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 22 Şubat 2010; 11:01:23 >
  • aletin ses cıkışı bana yetmez yaw kanıma girmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

aletin ses cıkışı bana yetmez yaw kanıma girmeyin

Sende benim gibi IE8 kullanıyorsun, imzandan öyle anlaşılıyor. Bence bir dene IE8'in ile imkanın var ise....ses çıkışı yeter ama yetmesse herzaman araya bir Fiio tarzı bişi atabilirsin. Bence gerek kalmaz ama....yok kafaüstü ile kullanıcam dersen marka modele göre(kulaklık) anfi gerekicektir.
  • x1050'nin çıkışı 5mw + 5mw aslında s9'da volume 17-18-19 da dinliyorum genelde yetiyor ama arasıra şöyle insan sesi daha da açmak istiyor S9'da istediğin kadar aç ama x1050 de son ses bile cowon'nun 20. seviyesine filan eşittir , çünki daha önce A816 kullandım ses seviyesi yer yer yetmedi bana
  • Doğrudur bende D2 kullanmıştım bir ara ses seviyesi D2'de daha yüksekti ama gel sen beni dinle bi test et IE8'in ile......
  • üst komşumda cowon d2 var ewet ses çıkışı konusunda haklı olabilirsiniz gerçekten cowon d2 abartı ses düzeyine sahip.ama şöylede bi durum var arkadaşım hiçbirzaman son ses seviyesinde dinleyemiyor sesi bozduğunu gördüm bizzat deneyerek.ayrıca x-1050 nin ses seviyesi gayet makul bi sewiyede gerçekten yetiyor.zaten benim için önemli olan makul ses seviyesi+doğala en yakın ses yani sesden ferakat edeceksem çok ses çıkarmış alet benim için hiçbirşey ifade etmez.

ya buarada ie8 i olan arkadaşlar ürün çok pahalı yaaaaa bende ondan istiom amaaaaa :))) çok pahalıııııı ! :) x-1050 fiyatı kadar var ya kulaklık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 22 Şubat 2010; 21:47:34 >
  • İE8 bambaşka bir olay kolay kjolay vazgeçemem bu kulaklıktan sahnesi ve bassları beni bitiriyor
  • quote:

İE8 bambaşka bir olay kolay kjolay vazgeçemem bu kulaklıktan sahnesi ve bassları beni bitiriyor

ya dostum en ucuz nerden bulabilirim bunu fiyat aralıkları ne ben aşık oldum bu kulaklığa :)
  • quote:

quote:

İE8 bambaşka bir olay kolay kjolay vazgeçemem bu kulaklıktan sahnesi ve bassları beni bitiriyor

ya dostum en ucuz nerden bulabilirim bunu fiyat aralıkları ne ben aşık oldum bu kulaklığa :)

en son metanda peşin 450 Tl ön ödemeli olarak satılıyordu ama 1 ay bekliyorsun

• quote:

quote:

quote:

en son metanda peşin 450 Tl ön ödemeli olarak satılıyordu ama 1 ay bekliyorsun

hmm 450 iyiymişde karttan deil elden verebilceğim biyer yokmu yaw nakit parayı :)

• O.o.spawn.o.O ben IE8 satıyorum PM attım. Bu kulaklık Sony ile harika iş çıkarıyor A-828 ile mükemmel uyum içerisinde X ile nasıl olur kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 23 Şubat 2010; 22:23:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

O.o.spawn.o.O ben IE8 satıyorum PM attım. Bu kulaklık Sony ile harika iş çıkarıyor A-828 ile mükemmel uyum içerisinde X ile nasıl olur kim bilir.

Hafızım hayırdır, nakte daraldığını tahmin etmek istiyorum bu durumda....neden satasın başka türlü? doğrumuyum..?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.