Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, bende x1050 kullanıyorum. Ağırlık TRance müzik dinliyorum. Trance müzik dinleyipte bu aleti kullanan arkadaşların equalizer ayarları nedir ?

Bende Vpt kapalı... costum ayarlarında da basslar 2 de, sol çubuk ortada, diğerleri biraz üstte yer alıyor

Naturel ses için ne tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G ö z l e m c i -- 23 Nisan 2010; 19:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEN ÖTESİ

Selam, bende x1050 kullanıyorum. Ağırlık TRance müzik dinliyorum. Trance müzik dinleyipte bu aleti kullanan arkadaşların equalizer ayarları nedir ?

Bende Vpt kapalı... costum ayarlarında da basslar 2 de, sol çubuk ortada, diğerleri biraz üstte yer alıyor

Naturel ses için ne tavsiye edersiniz ?

dostum ben tiz seviyorum o yüzden sondaki cubuk en tepede ie'deki tizler ne kadarda güzelmiş yahu şimdi anladım doğal ve crystal clear netliğinde

Benim ayarlarım soldan sağa;

Clear bass +1 de

1-) 0
    2-) 0
    3-) +1
    4-) +2
    5-) +3

custom 1 bu şekilde... custom 2 de ise 5. tiz ayarı +2 de duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 23 Nisan 2010; 19:51:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Helsloot Evde wallpaper var... ama evde net yok.. bidahaki sefere senin için getiriym flasş diskle cafeye gelirken... ben daha X-1050 almadan x-1050 için wallpaper yapıyorum kendime.. :)) kafaya koydum geç de olsa alıcam.. bana mailını özel msj olarak at.. ben sana yollarım ok ?

bu arada sen sennheiser IE 8 i ne zamandır kulalnıyosun ??

wallpaperları hotfi.le 'a upload edersen ordan indiririm İE8 bende 4-5 aydır herhalde ama benden öncede 2-3 ay başkasındaydı iyice burn-in oldu tam kıvamında suanda İE8 dinledikce açılan bir iem
  • http://www.makhonkit.com/3/category/hardware/1.html

beyler ne kadar doğru bilmiyorum ama top listesinde ses kalitesi bakımından a-845 lider gözüküyorhadi gelsin şu 845 te dinleyelim sesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanilman

http://www.makhonkit.com/3/category/hardware/1.html

beyler ne kadar doğru bilmiyorum ama top listesinde ses kalitesi bakımından a-845 lider gözüküyorhadi gelsin şu 845 te dinleyelim sesini

Listede A845 ve X1050 ses kalitesi bakımından aynı ve diğer cihazlara göre bu ikisi daha iyi tabiki.

• azizim a845deki ses seviyesinin diğer playerlere göre düşük olması bass performansını olumsuz etkilemiyor değilmi?mesela sesi açtıkça bass doğru orantılı şiddetleniyor normal olarak.ama a845te ses 25lerde filan bass yeterince vuruyor değilmi,yani söylemek istediğimi anlatabilmişimdir umarım
  • quote:

azizim a845deki ses seviyesinin diğer playerlere göre düşük olması bass performansını olumsuz etkilemiyor değilmi?mesela sesi açtıkça bass doğru orantılı şiddetleniyor normal olarak.ama a845te ses 25lerde filan bass yeterince vuruyor değilmi,yani söylemek istediğimi anlatabilmişimdir umarım

Yanılmıyorsam IE8 kullanıyorsun zaten bu kulaklığın bassı çok şiddetli. Ayrıca aşırı ses istemiyorsan 25 sana yeterli gelecektir. IE8'in bass seviyesini full yap diyelimki sana bass yetersiz gelse bile clear bassı +1 yap yeterli gelecektir.

• Bu arada bass performansını düşürmüyor ben aşırı seste müzik dinlemeyen biriyim 23 bana ev içinde gayet yeterli dışarda 25-26 yeterli geliyor.
  • teşekkür ederim azizim kardeşimevet ie8 kullanıyorum.siparişi verdim a845 gelince bende yorumlarımı yazarım burada.gerçi burası x1050 mekanı ama olsun diğer arkadaşlarıda bilgilendirmiş olurum saygılar
  • quote:

teşekkür ederim azizim kardeşimevet ie8 kullanıyorum.siparişi verdim a845 gelince bende yorumlarımı yazarım burada.gerçi burası x1050 mekanı ama olsun diğer arkadaşlarıda bilgilendirmiş olurum saygılar

Ses kalitesinden memnun kalacaksın kullandığın kayıtlar 320 ve üzeri ise S-Master'ın temizleme işi güzel işliyor. Şu an alabileceğin en iyi taşınabilir cihaz. Fiyat ve incelik konusunda X1050 den avantajlı konumunda wifi zaten sıkıntılı ve buna fiyatın da yüksek olması eklenince kullanıcılar tarafından eleştirilen yönler olmasından dolayı şu an A845 1. olmasını mantıklı buluyorum.

• quote:

teşekkür ederim azizim kardeşimevet ie8 kullanıyorum.siparişi verdim a845 gelince bende yorumlarımı yazarım burada.gerçi burası x1050 mekanı ama olsun diğer arkadaşlarıda bilgilendirmiş olurum saygılar

hocam a845 için şu linkten devam etmemiz daha sağlıklı olur kanımca.modeli merak eden arkadaşların bilgilenmesi için daha isabetli bir konu olur.sagılar

http://forum.donanimhaber.com/m_36890656/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36890656

• kulağımda ağrı olmaya başladı beyler bu aralar cowon'uda devamlı dinliyordum , sony'ide dinliyorum gerçi serviste gelip giderken dinliyorum ama kulağımda bir ağrı hissediyorum biraz ara vermem lazım 2-3 gün dinlemeyim diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 27 Nisan 2010; 21:52:42 >
  • arkadaşlar a845 bugün elime geçtiforumda okuduğuma göre ses seviyesi düşük diyen arkadaşlara şöyle söylüyorum.sizinki kulak değil galibayada ie8le alakalı bir durum ama ben daha 25i geçemedim yanison ses 30a kadar bide..ses kalitesi beni oldukça memnun etti diyebilirim.çok net ve pürüzsüz bir ses alıyorum.her türlü enstrümanı ayırt etmek mümkün.bass performansı ie8i bile zorladı diyebilirim clear bassı sona getiremedim bile düşünün üstelik ie8in bass seviyesi en düşük ayarda.gerçekten zevk veriyor müzik dinlemeksonye aşık olmamak elde değil.

• Oh,oh,oh.... sizler keşf ettikçe ben de adlarınıza çok memnun oluyorum....hayırlı olsun X ve A serisi ayrıca IE8 kulaklık alan arkadaşlara....kulaklarınızda paralansınlar...
  • Sony = Cyrstal Clear Sound !!!
  • quote:

arkadaşlar a845 bugün elime geçtiforumda okuduğuma göre ses seviyesi düşük diyen arkadaşlara şöyle söylüyorum.sizinki kulak değil galibayada ie8le alakalı bir durum ama ben daha 25i geçemedim yanison ses 30a kadar bide..ses kalitesi beni oldukça memnun etti diyebilirim.çok net ve pürüzsüz bir ses alıyorum.her türlü enstrümanı ayırt etmek mümkün.bass performansı ie8i bile zorladı diyebilirim clear bassı sona getiremedim bile düşünün üstelik ie8in bass seviyesi en düşük ayarda.gerçekten zevk veriyor müzik dinlemeksonye aşık olmamak elde değil.

25 ten sonra seste A828 gibi seviye farkı çok fazla değil zaten bende maks. bu aralıklarda dinliyorum ayrıca IE8 kullanıyorum.

• Evet ie8 'in ses seviyesi diğer kulaklıklara göre fazla x-1050 ile çok uyumlu bir ikili oluyorlar belki cx- serisi bir kulaklık taksak ses seviyesi düşük gelecek

Technical Details:

* Cord: 1.2 m symmetrical (earphone to separator: 0.4m; separator to plug: 0.8m)
    * Ear coupling: intraaural (ear canal fit)
    * Frequency Response: 10Hz – 20kHz
    * Impedance: 16 ohms
    * Plug: 3.5mm L-shaped stereo jack plug
    * Sound pressure level (SPL): 125 dB(SPL)
    * THD:
    * Transducer principle: Dynamic
    * Weight: 5 g
  • azizim sony kulaklıklarla gelen hybrid silikonlardan kulağıma en uygun olanı ie8e uyarladım.ses kalitesi inanılmaz tatlı oldu.daha sıcak ve kaliteli ses alıyorum.denemeni tavsiye ederimbu arada eq ayarların neler kardeş?clear bass vb??surround seslerde en yankılısı hangisi ben tam kestiremedim çokta sarmadı kapalı bende. Dynamic normaliser açıkmı yada sese farkı neler?bende ie8 bass ayarı en düşük seviyede sende ne durumdasaygılar herkese
  • quote:

azizim sony kulaklıklarla gelen hybrid silikonlardan kulağıma en uygun olanı ie8e uyarladım.ses kalitesi inanılmaz tatlı oldu.daha sıcak ve kaliteli ses alıyorum.denemeni tavsiye ederimbu arada eq ayarların neler kardeş?clear bass vb??surround seslerde en yankılısı hangisi ben tam kestiremedim çokta sarmadı kapalı bende. Dynamic normaliser açıkmı yada sese farkı neler?bende ie8 bass ayarı en düşük seviyede sende ne durumdasaygılar herkese

en yankılı sesi arena ayarı veriyor.bende pek sevmem o ayarları sesi derinliğini bozuyor kanımca.dynamic normalizer ses kalitesini pek etkilemez.clear stereo ve dsee kesinlikle açık olmalı.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.