Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle dikkate alacağım. Şimdi de mx 80 düşünüyorum kulaklık olarak. Sizce hangi kulaklık uygun olur?
quote:
Orijinalden alıntı: a_king
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle dikkate alacağım. Şimdi de mx 80 düşünüyorum kulaklık olarak. Sizce hangi kulaklık uygun olur?
paranı çöpe atarsın bu kulaklığı alırsan.kulakiçi tercih etmen daha iyi olur.en azından bir sony mdr-ex082 ile başlasan iyi olur.zamanla paralandıkça seviyeyi yükseltirsin
Üstad tavsiyen için teşekkürler ama uzun süre idare edecek bir kulaklık olsun. Sonra değiştirmeyim istiyorum. Ses yüksek olsun ama ne bassı bozsun ne ne mid ve tiz altta kalsın. Ses Yumuşak olsun, şarkıcı yılan gibi tıslamasın. Bi de olursa bedava olsun:P (paralı olsa da olur ama ahım şahım da bir ücreti olmasın)
Öncelikle değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sonunda cowon s9 almaya karar verdim. Çünkü sıfır almayı düşünüyorum ve sonye verecek o kadar param maalesef yok. Cowon s9 ile hangi kulaklık en uyumlu şekilde çalışır? Genelde dışarıda müzik dinliyorum ve yüksek ses veren ve net ses veren bir kulaklık arıyorum.
quote:
Öncelikle değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sonunda cowon s9 almaya karar verdim. Çünkü sıfır almayı düşünüyorum ve sonye verecek o kadar param maalesef yok. Cowon s9 ile hangi kulaklık en uyumlu şekilde çalışır? Genelde dışarıda müzik dinliyorum ve yüksek ses veren ve net ses veren bir kulaklık arıyorum.
Ayrı bir konu şeklinde Kulaklık ve aksesuarlar bölümüne konu açarsan güzel cevaplar bulabilirsin.
Ben sunu anlamiyorum. Gittigidiyor'da satanlar amerikadan kapiniza gelecek diyor. ben yine yurtdisindan ebaydan alsam gumrukte takilma olabilir. fiyati gumruk sinirlamasinin disinda fakat digeri nasi takilmadan gelebilcek hayret
Üstad o konuda biraz bilgim var. Kişi adına gönderiliyor. Ve hediye olarak gönderildiği zaman bildiğim kadarıyla vergi ödemiyorsun. Ticari bir durum var ise vergi alıyorlar. Diye biliyorum.
Kullanım klavuzunda okumuştum. Bataryayı iddia edilen sürede (X1050 de, Pil ömrü , kesintisiz müzik çalma 33 saat) gibi, bu süreler hesaplanırken kullanılan teknolojilerin( gürültü engelleme özelliği vss diğerleri ) kapalı olması ve Volume nin 15 kademe olması gibi şartlar dahilinde oluyor... Sony bir oyunu bu Klavuzu ekledim. Çünkü nette bulamadım yanında gelen cd den yükledim. SAYFA 175 kesinlikle bakın arkadaşlar
arkadaşlar yok mu satacak nw 1050sini bitane buldum kaçirdim x1060da olur
quote:
Orijinalden alıntı: For&Vandetta
ipod touch3g 32 gb için jailbreak en iyi hangi sürümde çalışıyor bi cevap yazarsanız sevinirim.
topiğin başlığında ne yazıyor arkadaşım
sonunda kararsızlığımın sonuna vardım. X-1050 kullanıcısı oldum. ama yine de beni kesmedi. Şunu farkettim. sanatçı konserde karşımda şarkı söylese bile bana ses yeterli gelmiyecek
quote:
sonunda kararsızlığımın sonuna vardım. X-1050 kullanıcısı oldum. ama yine de beni kesmedi. Şunu farkettim. sanatçı konserde karşımda şarkı söylese bile bana ses yeterli gelmiyecek
kulaklığın ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
quote:
kulaklığın ne ?
maalesef cx-400-II ama bir ay sonda güzel bir de kulaklık almayı planlıyorum
O cihazı CX400 ile kullanmak Lamborghini'yi dizel ile kullanmak gibi birşey. Çok iyi bir kulaklıkla tam performans alırsın aksi taktirde seni tatmin etmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Azizim
O cihazı CX400 ile kullanmak Lamborghini'yi dizel ile kullanmak gibi birşey. Çok iyi bir kulaklıkla tam performans alırsın aksi taktirde seni tatmin etmez.
dizelmi
quote:
mesela üstad? sağlam ama ie8 kadar pahalı olmayan bi kulaklık bulabilirmiyim ki? şöyle en benzinlisinden olsun
@Fakir_çocuk dizel tabi üstad. az yakıyor ses olarak :)
quote:
quote:
mesela üstad? sağlam ama ie8 kadar pahalı olmayan bi kulaklık bulabilirmiyim ki? şöyle en benzinlisinden olsun
Sorula cevaplar bölümünde X serisi için uygun bir model bulabilirsin ama o cihaz sağlam kulaklık ister aslında cihazdan önce kulaklık almak daha iyi bir seçim olurdu mesela 700 tl yi bir cihaza vermek yerine IE8 + mesela bi A828 ikilisi daha uygun olurdu.
quote:
quote: