Şimdi Ara

Sony PC bölümünü diğer bir Japon ortaklığına sattı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Batı balık yan gider. Sony telefonda aklını başına almassa sonu kötü.
  • Kaliteyi anlamayan insanlar doluşmuş buraya,şahinle vw yi karşılaştırıyorlar.Sony vaio nun s veya z serisi ile diğer notebooklar arasında dağlar kadar fark var,bunları kullanan birini macbooklar zor keser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline lenovo alan pc eksperi olmus

• Kimse kusura bakmasın Cumhurbaşkanı haklı. Meşhur markanın fanatikleri her sene çıkan yeni modeli alıyor, ana baba parasıyla, gelip forumda markayı savunuyor. Sen hiç bir markayı en az 4 sene kullandın mı acaba. Ben en azından kendi adıma konuşuyorum, el emeği alın teri paramla aldığım Sony Vaio'yu maruz kaldığı onca fiziksel darbeye rağmen sorunsuz 4 sene kullandım. 7/24 yanımdan ayırmadım. Bakanlık da 7 sene ömür biçmiş zaten. Titiz bir kullanıcı olsam o süreyi bu markayla yakalardım.

Sorun marka fanatikliği yapmak değil. Sorun plastikte bile üst düzey kalite uyandıran bir markanın artık olmayışı. Bize sağlam mal versinler adını ne koyarsa koysunlar. Ama benim, benim gibi arkadaşların her sene yeni bir teknoloji alacak parası olduğunu hiç sanmıyorum.

Ayrıca, yabancı forum sitelerine de baktım, piyasan çekildiği için Sony'ye isyan etmişler. Gerçekten şaşılası bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Ne bekliyordunuz ki metal ediyorum.Piyasada aynı özellikleri olan notebooklar var hem daha ucuza.Neden insanlar gidip sony e o kadar para versin ki.Sony firmasını seviyorum ama bu kafayla giderlerse telefon kısmını da satmak zorunda kalicaklar

hocam geçenlerde bir dizüstü aldım. geziyorum teknoloji marketlerde bakıyorum sony cidden daha pahalı. özelliği daha düşük pc'ye daha yüksek fiyat çekiyor. "kim alır ki bunu?" diye düşünüyorum. gittim lenovo aldım. fiyatına göre özellikleri iyiydi. evde açtım bilgisayarı ekran çerçevesi kalitesiz mat plastik ve tam traşlanmamış plastik talaşlar duruyor. önemsemedim açtım - hızlı açıldı ama hakkını yemeyelim:) -. ekran siyah beyazdan hallice. kontrast yok gibi birşey. win8.1 çıkmıştı o zamanlar güncelleyeyim dedim. güncellemeden sonra parlaklık ayarları bozuldu. lenovo driver çıkaracakmış da ondan sonra düzelecekmiş. saydıklarımın hepsi yaygın şikayetler yani bilgisayarın "modeli böyle". sonra farkettim tuşlardan biri basılı kalıyor. bunu fırsat bilip geri verdim bilgisayarı. ekranı güzel birşey alayım dedim. en güzel ekranlar sony ve toshibadaydı. sony az farkla öndeydi onu seçtim. aldığım sony'nin özellikleri daha düşüktü fiyatı da biraz daha ucuzdu ama mesela lenovo'da olmayan arka aydınlatma vardı. driver problemi de yaşamadım hiç.

uzun lafın kısası "ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti" derim.

@online manager

hocam sizin tavsiyeniz hangi markadır?

• acmtncy A kullanıcısına yanıt
    Toshiba Sony HP Casper ve dğer markalar. Bunlardan son derece uzak durulmalı. Laptop konusunda en iyisi bence Asus. Ben Lenovo aldım bir sorunu yok onu da tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.