Sony marka SVF152V1WW marka laptobum var m2 ssd yi destekliyor mu bilmiyorum ? ayrıca şuanda içerisinde windows 10 yüklü ve bilgisayar aşırı derecede yavaş Sata veya m2 ssd taksam hızlanma olacaktır fakat windowsta sağlıklı kullanım için seçmem gereken sürüm nedir şuan windows 10 home 64 bit yüklü |
Sony Personal Computer hakkında yardım
-
-
Bilgisayar üzerinde mevcut lisans haricinde bir sürüm kurulursa yeniden lisans almak gerekeceğinden Windows 10 Home 64 Bit sürümü kurman gerekiyor.
Google'da yazdığınız model için bir datasheet falan göremedim onu arayıp bulursanız SATA yada M.2 SSD durumunu öğrenebilirsiniz.
-
tr_windows_10_enterprise_2016_ltsb_x64_dvd_9057891.iso
Tavsiyem... Hemen güncelleştirmeleri kapatın veya Windows 7 destekliyorsa driverlar, Windows 7 Home Premium 64-Bit kurun.
-
Laptop eski olduğu için m2 ssd ler uymayacağını düşündüğüm için;
https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-860-evo-sata-3-0-okuma-550mb-yazma-520mb-ssd.html
250 gb samsung sata ssd uyumlu olacağını düşünüyorum
Laptop İntel(R) Pentium(R) CPU 2117U @1.80GHz 1.80 GHz 4 gb ram
başka marka model ssd öneriniz var mı ?
-
860 evodan memnun kalırsın doğru tercih
Benzer içerikler
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- youtube oynatma listesi indirme
- ekran parlaklığı değişmiyor
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- donanım ayarlarınız değiştirildi değişikliklerin etkili olabilmesi için hatası
- telefon şarj olmuyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- bilgisayardan ses gelmiyor
- mavi ekran hatası
- suya düşen telefona ne yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X