Şimdi Ara

SONY - PHİLİPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba .. Çok kararsız kaldığım iki model hakkında sizden tavsiyelerinizi almak için konuyu açmış bulunuyorum ..
    Sony 47w805 modeli ile Philips 47pfl 7007 modelleri arasında kaldım .. Sony 3200 tl Philips ise 2500 tl civarında .. Almışkende biraz daha verip sony alayım dedim fakat çok kararsız kaldım bu konuda yardımlarınızı alabilirmiyim .. Birde SONY 46 HX750 Modeli bir sitede indirime girmiş 2200 tl ye satılıyor . Bu fiyata bu ürünü alsam pişman edermi? Teşekkür ederim

• panel olarak 7007 daha iyi

w805 ve 7008 aynı tarzda tvler yeni tvler ve pahalı ...pasif lg panel

hx750 o kadar iyi değil ...

46pfl7007 stoklarda yok ....kapalı kutu bulunmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 11 Haziran 2013; 17:20:51 >
  • Peki üstadım Lg lm 660s nasıldır sıralamaya koyduğumuzda 7007 ile lm660s aktif pasif farkı haricinde çok önemli farkları varmıdır ? Video larını ve yorumlarını incelediğimde lg lm 660s için çok iyi yorumlar gördüm ve fiyatıda bir internet sitesinde indirime girmiş 2.400 tl ye satılıyor . .
  • theosy kullanıcısına yanıt
    hocam sony ve philips demissin gönlümüzde taht kurmussun
    ama gitmisin lg yazmısın olmamıs
  • theosy kullanıcısına yanıt
    görüntü kalitesi olarak bakıyorum ben bu işe lg ve samsung o listelere zor girer ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

hocam sony ve philips demissin gönlümüzde taht kurmussun
    ama gitmisin lg yazmısın olmamıs

Vazgeçtim Lg 'den zaten içime sinmiyor dediğin gibi dostum philips sony dedikten sonra Lg demek olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

görüntü kalitesi olarak bakıyorum ben bu işe lg ve samsung o listelere zor girer ..

Bu fiyatlarla almamda biraz zor gerçi ama bilmiyorum beklemekte ne derece doğru ne kadar inebilirki fiyatlar düşünüyorumda bu tv işi adamı çok kasıyor bütün modellere bakmak ayrı , herhangi bir yorumdan dolayı modelden soğuma psikolojisi ayrı bi durum valla .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony hoparlörler
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.