Şimdi Ara

Sony Playstation 3 Wireless Dual Shock Josytick Pc'de çalışır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Oynanmıyor Bılıyordum Ilk Defa Duydum . Yenı Bır Kol alcaktım . almama gerek yok sagolun valla
  • logitech f710 alın. emin olun bütün fikirleriniz değişecek.

[ek]
    fanlık filan sanmayın gamepad i kullandığım için söylüyorum. ilk başta sizin gibi düşünüyordum. gamepad i elime alıp oynamaya başlayınca aklımdaki bütün şüpeler dağıldı. gamepad çok iyi, zaten malzeme kalitesinden bile anlarsınız. oyunu açtığınızda f710 pc ye baglıysa direkt xbox simgeleri oyunda beliriyor ve hiçbir ayar yapmadan konsolda oyun oynuyormuşsunuz gibi bütün oyun içi tuş kombinasyonları gamepadinize atanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 3 Ekim 2012; 21:42:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Valla bende Playstation 2 kolu var orjinal USB dönüştürücü ve Xbox 360 Controller programı ile hemen hemen her oyunda kullanıyorum (Xbox 360 Controller for Windows destekleyen oyunlarda)

en iyi yöntemlerden biriydi.
  • yeni gelişmeler varmı bu mevzu ile ilgili dualshock 3 almayı düşünüyorumda arkadaşlar pc de yazın arkadaşlarla pes atalım diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

yeni gelişmeler varmı bu mevzu ile ilgili dualshock 3 almayı düşünüyorumda arkadaşlar pc de yazın arkadaşlarla pes atalım diyoruz

elimdeki kollar da bozuldu bozulacak hunharca evde pes oynandığından.
    Ps3 kolu yada f710 alacağım bakalım.
  • Dün dualshock 3 aldım motionjoy indirip kurdum. Kolu tanıttım test ettim titreşimine kadar herşeyi çalıştı buraya kadar hoşdu amaaaa younlarda rezalet. Ayarlıyorum ayarlıyorum mutlaka birşeyler ters gidiyor. Fitil oldum neredeyse kıracaktım 100 tl bayıldım salak gibi. Arkadaş alacaksanız tam pc destekli birşey alın yada oyun konsolu alıp konsolu kullanın. Hem dualsock4 pc destekleyecekmiş öyle söylentiler var sony tarafından.
    Ben neden aldım söyleyeyim, klavye ve mousede olkol ağrıları boyun ağrıları derken rahatça oynamak adına aldım. Kola söylenecek laf yok 10 numara ama pc ile rezalet. Bende bir çok sitede yorum okudum, youtubede videolar izledim millet yere göğe sığdıramıyor ama pratikte işler değişiyor. Yok ben deniyeceğim illede para batıyor derseniz yada paranız olsada deneyim halinde sinirlenip kolu lıracaksanız (videosunuda çekip youtubeye koyun izleriz :) siz bilirsiniz.
    Denemesi 100 tl

"Alana şimdiden hayırlı olsun"

• Not: bari alacaksanız oyunların desteklediği örneğin: xbox destekleyen pc uyumu vs.. gibi

Oyun destek vermemişse ayarlarla, programlarla kafayı yemeyin...
  • f710 aldım harika 90m ama değer.
  • xbox 360 wirelles contraller var 2 adet bide alıcısı, alıcısı f710 daki gibi küçük bir alıcı olsa tadından yenmez ama ne yapalım bunada şükür.
  • F710 çok kaliteli bir koldur başkasına gerek yok .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.