|
Bildirim
Oyunlarda durmadan yükseltiliyor, ps4 pro için yükseltidi sonra ps5 için yükseltildi şimdi ps5 pro için yükseltiliyor. Ama temel sorun şu rezalet oyunlar, oyun yok.
|
Reis GTA V nerde? Daha suyu tam çıkmamıştı.
|
Ben mi körüm anlamadım adam PS5 ile PS5 pro karşılaştırması yaptı hiçbir fark göremedim atıyorum oyunda güneş daha fazla parlayacak diye pro cikariliyorsa o ne cesit bir mazosistliktir cozemedim 😂
|
Editör 700 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapacak yazmış ancak anladığım kadarıyla Amerika'da 700 dolar Avrupa'da 800 euro. Öyleyse Türkiye de Avrupa fiyatı baz alınırsa 1200 euro'dan aşağı çıkmaz
|
Hep aynı oyunları oynamaktan sıkıldım ps3ten beri Last of Us oynuyoruz yeni ip yokmu yeter bıktık artık sürekli remake remastered
|
Oradaki 120fps görünce gülmek geldi.
|
Yeni oyun tanıtımı yok
Ortada fark koyacak bir durum yok Eskiden böyle değildi. Sanki paraya doymuşlar gibi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gran Turismo serisi hariç konsol aldıracak oyun kalmadı. Gran Turismo'nun da eski havası yok, Gran Turismo Sport Demo'sunun cilalı bir versiyonu.. |
|
|
cyberpunk alır mı acaba? |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Forza horizon ne kadar iyiyse, forza motorsport o kadar dandik çıktı. O yüzden forzaları karıştırmamak lazım. Biri arcade sınıfında, dağ tepe bayır dolaştığımiz oyun, diğeri pistlerde geçen simülasyon ögelerinin daha yoğun olduğu bir oyun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 11 Eylül 2024; 10:6:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |