Şimdi Ara

Sony PlayStation 5 Pro için güncellenecek ilk oyunlar açıklandı: İşte liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony PlayStation 5 Pro için güncellenecek ilk oyunlar açıklandı: İşte liste
    Sony, beklenen oyun konsolunu tanıttı. PlayStation 5 Pro, daha büyük GPU, gelişmiş ışın izleme, AI destekli çözünürlük yükseltme, PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) gibi iyileştirmelerle geldi. Sony, PS5 Pro’nun gücünden yararlanabilecek oyunları da listeledi.

Ayrıca Bkz.PlayStation 5 Pro tanıtıldı: İşte Sony PS5 Pro özellikleri ve fiyatı

Sony PS5 Pro’nun dikkat çekici özelliklerinden biri de; Game Boost. Sony, Game Boost’un desteklenen PS4 ve PS5 oyunlarının performansını dengeleyeceğini veya iyileştireceğini söylüyor. Şirket, ayrıca PlayStation 5 Pro’nun gelişmiş görüntü kalitesinin belirli PS4 oyunlarının çözünürlüğünü artırabileceğini paylaştı.

PS5 Pro için güncellenecek oyunlar

Mevcut bazı oyunlar PlayStation 5 Pro konsolun grafik ve performans özelliklerinden faydalanmak için ücretsiz yamalar alacak. Bu oyunlar “PS5 Pro için Yükseltildi” etiketi taşıyacak. İşte PS 5 Pro için güncellenecek oyunların listesi:

• Alan Wake 2

• Assassin’s Creed Shadows

• Demon’s Souls

• Dragon’s Dogma II

• Final Fantasy VII Rebirth

• Gran Turismo 7

• Hogwarts Legacy

• Horizon Forbidden West

• Marvel’s Spider-Man 2

• Ratchet & Clank: Rift Apart

• The Crew Motorfest

• The First Descendant

• The Last of Us Part II Remastered

PS 5 Pro için optimize edilmemiş oyunlar nasıl görünecek henüz belli değil. PlayStation Pro 5 çıktığında 40-50 oyunun güncelleme yaması alacağı söyleniyor.

PlayStation 5 Pro fiyatı ne kadar, ne zaman çıkacak?

Sony PlayStation 5 Pro dijital sürüm, 7 Kasım’da 700 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapacak.

Kaynak:https://blog.playstation.com/2024/09/10/welcome-playstation-5-pro-the-most-visually-impressive-way-to-play-games-on-playstation/
    Kaynak:https://www.theverge.com/2024/9/10/24240027/sony-ps5-pro-enhanced-games-list-game-boost

• Ben mi körüm anlamadım adam PS5 ile PS5 pro karşılaştırması yaptı hiçbir fark göremedim atıyorum oyunda güneş daha fazla parlayacak diye pro cikariliyorsa o ne cesit bir mazosistliktir cozemedim 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda durmadan yükseltiliyor, ps4 pro için yükseltidi sonra ps5 için yükseltildi şimdi ps5 pro için yükseltiliyor. Ama temel sorun şu rezalet oyunlar, oyun yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gran Turismo serisi hariç konsol aldıracak oyun kalmadı.

Gran Turismo'nun da eski havası yok, Gran Turismo Sport Demo'sunun cilalı bir versiyonu..

• Oradaki 120fps görünce gülmek geldi.

• Reis GTA V nerde? Daha suyu tam çıkmamıştı.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Sabaha kadar özel oyunları için PS derim. Ama GT mi Forza mı diye sorsan Forza derim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hipokratamca kullanıcısına yanıt
    Aslında tam olarak öyle oluyor, ufak detaylar üzerinden ilerliyor konsol, keza biz pro çıkardık artık düz ps5'e oyun yok deseler o zaman gör işte farkı ama (çok şükür :D) böyle bir şey yapamadıkları için arada sadece minimal bir fark olacak.

Ben çok fazla grafik arayan biri değilim orta şeker performance rt ayarı benim için fazlası ile yeterli.

Zaten konsolun fiyatına ecnebiler de isyan etmiş. Bakalım akıbeti ne olacak?

• cyberpunk alır mı acaba?

• Editör 700 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapacak yazmış ancak anladığım kadarıyla Amerika'da 700 dolar Avrupa'da 800 euro. Öyleyse Türkiye de Avrupa fiyatı baz alınırsa 1200 euro'dan aşağı çıkmaz

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    %99 alır

• EagleTibet kullanıcısına yanıt
    3 katı tflop farkı, en min 1.5 kat görüntü farkı görürsün.Fakat bu farkı 2k'da değil 4K'da görürsün

PC'de ki medium'dan ultraya çıkıyorsun finalde.Orada nasıl texture farkı varsa burada da olacak.Ps'e optimize oyunlar müthiş gözükecek

• Hep aynı oyunları oynamaktan sıkıldım ps3ten beri Last of Us oynuyoruz yeni ip yokmu yeter bıktık artık sürekli remake remastered

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni oyun tanıtımı yok
    Ortada fark koyacak bir durum yok
    Eskiden böyle değildi.
    Sanki paraya doymuşlar gibi

• gowlet kullanıcısına yanıt
    forza diyosan asphalt filanda oynuyorsundur sen dostum GT ile forza kıyaslanamayacak kadar iyi oyun biri simu biri arcade yani kağıt üstünde bile dediğinin tam tersi çıkıyor.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Forza mı arcade? Siz forza horizone ile karıştırdınız sanırım. Yılların forza motorsport oyununundan haberiniz yok herhalde.

• Konsolu konsol yapan oyundur. Oyun olmadıktan sonra ya nice ps5 pro almaktır

• gowlet kullanıcısına yanıt

Forza horizon ne kadar iyiyse, forza motorsport o kadar dandik çıktı. O yüzden forzaları karıştırmamak lazım. Biri arcade sınıfında, dağ tepe bayır dolaştığımiz oyun, diğeri pistlerde geçen simülasyon ögelerinin daha yoğun olduğu bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Forza Motorsporttan bahsettim zaten. Gran Turismo’dan fersah fersah daha ilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 11 Eylül 2024; 10:6:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.