Şimdi Ara

Sony PlayStation 5 Pro için güncellenecek ilk oyunlar açıklandı: İşte liste (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türkiye'ye gelişi 60 bin TL olur.

O parayla 2 tane 1080p oyun bilgisayarı dizerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkartma devri kapandı.Sony konsol satarak piyasada tutunmaya çalışıyor.Bu politika bakalım tutacakmı bekleyip göreceğiz.

• Bu Demons soulsu millete kaktirmaktan vazgec sony, sıktın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski oyunları yine ısıtıp ısıtıp milletin önüne koymuşlar. Birde bunun için 800 Euro gibi bir ücret talep ediyorlar. Sony PlayStation 5 Pro için güncellenecek ilk oyunlar açıklandı: İşte liste 

Donanım var ama bu donanımın potansiyelini ortaya çıkartacak oyun yok. Oyun yok derken işte tam olarak bundan bahsediyordum.

Sony'de hala Lego temalı Horizon Zero Dawn yapsın, ya da 2015'de çıkan Until Dawn'ı PS5'e getirsin filan. Spider-Man 2 dışında daha adam akıllı oyun görmedik.

Knights of the Old Republic Remake için ümitliydim ama Aspyr'da o işi batırdı, şimdi ise Saber Interactive geliştiriyor ama kim bilir ne zamana çıkartırlar.

PS5'in yıldızı 2025'de parlayacak gibi çünkü Death Stranding 2 ve Grand Theft Auto VI gibi iki büyük yapım geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 11 Eylül 2024; 11:31:22 >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

aynen hocam horizon kastediyor sanmıştım Sony PlayStation 5 Pro için güncellenecek ilk oyunlar açıklandı: İşte liste 

• Sony tekelleştiği için artık kendini tıpkı apple gibi görüyor fark ettiniz mi adamlar Blu-ray okuyucusu olmayan ve cihazı dik konumda tutan aparata bile ayrı satılacağını belirtmiş

Bu cihaza birde pro diyorlar utanmadan bu cihaz için 800 Euro istiyorlar şaka gibi düz fat kasa ps5 standı bedava vermişlerdi diskli disksiz alma müşterinin tercihi idi şimdi sony aç gözünü doyurmak için artık bu aparatları ekstra aksesuar olarak satıyor yazık ne hallere düştüler

Bir ara oyun piyasasını yönlendiren Sony GTA 6 olmasa şu ps5 pro denilen aksesuarları bile kırpılmış konsolu kime hangi oyun ile satacaktı tanıtımda gösterilen oyunların hepsi eski ve görüntü olarak düz ps5 ile çok fark yok aralarında

Neyse gta 6 çıkana kadar gene ps5 pro ile 20. Kez remake last of us ve last of us 2 oynarlar artık bu konsolu alacak olanlar ben fat kasa ps5 den devam 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 11 Eylül 2024; 12:56:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Abartmayalım. X1 ve 360 da çok iyiydi. Fakat One ve Series'de çıkan bütün versiyonları birbirinin aynısı dandik oyunlardı. Kendi fanları bile isyan etti. Hiç bir şeyi ileride felan değil.

• Şu hazır bilgisayar kasa, ekran klvye hoparlör kulaklık mouse felan dahil almanya'da 800 avro.

kendin toplasan daha iyisini alabilirsin sanırım. G

Gaming AMD Ryzen 5 5500,
    Ryzen™ 5 5500
    16 GB RAM,
    1000 GB mSSD,
    RTX 4060,
    Windows 11 Pro (64 Bit)

• gowlet kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Forza Motorsporttan bahsettim zaten. Gran Turismo’dan fersah fersah daha ilerde.

Sony PlayStation 5 Pro için güncellenecek ilk oyunlar açıklandı: İşte liste
  • Ya bunlar nekadar sikintili yeni oyun yapmak yerine surekli guncelleyip eski oyunlari dayiyorlar ya bunlarin yuzunden ps5 oynamayi biraktim oyuncu bilgisayari aldim resmen insanlarin akliyla dalga geciyorlar

• Yükseltmekten başka bir şey yaptığınız yok şey yapın ya 2025 te ps6 çıkarın pro yetmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    O iki oyunu alırım çünkü adam gibi oyun exclusive pa plus üyeliğine 5 kuruş vermem çöpleri paylaşıp duruyorlar oyun olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.