Şimdi Ara

Sony Playstation 6'dan ilk bilgiler paylaşıldı: X3D işlemci ve daha fazlası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sofist67 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt

PS2 döneminde bile PS2 almak boru değildi her haneye giremedi 300-400 dolar arası fiyatlar isteniyordu satıcılarda. Az para değildi. 32mb ramli cihazı deli paraya satıyordu sony:D Hiçde öyle kar etmediğini düşünmüyorum. O zamanlar 512mb-2gb ramli pcler vardı onlar ile hemen hemen aynı fiyata satiliyordu ps2 de. Ucuz değildi yani. Ozmanlarda nvidianın Geforce 2-3 GTS leri falan vardı ps2den 10 kat daha güçlüydü. bu bahsettiğim 2000-2002 arasi dönem. Yine intel tarafında PENTİUM 4 cpular çıkmıştı ve çığır açmıştı inanılmaz güçlülerdi. Sony aslında o zmnki teknoloji ile çok rahat 512mb pentium 4 cpulu geforce 2 gpulu bir konsol yapabilirdi ama 1990-95lerin donanımını kullanmayı tercih etti.

PS3 dönemindede keza çok düşük donanım koyarak deli karlar elde etti ps3 konsolundan. Minimum maliyetle üretiliyor bu konsollar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 18 Ocak 2025; 12:9:16 >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

God of bir türlü sevemedim ben nedense oyun hiç ilgimi çekmedi hiçbir serisi.

Ama onimusha metal gear tomb raider defalarca oynarım bıkmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtiöz V kullanıcısına yanıt
    teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Intel, PlayStation 6 fırsatını nasıl kaçırdı? - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/intel-playstation-6-firsatini-nasil-kacirdi

• PS5'im var daha hayatta PS falan almam. Öylece yatıyor makine. Oyun yok anasını satayım. Olan oyunlar da çok pahalı. PS Plus Deluxe var onda da düzgün oyun yok. İlk defa bu ay GOW: Ragnarök getiriyor nasıl olduysa. En sağlamı yine PC.

• SYPHON FILTER GETİRİN ARTIK ALLLAHSIZLARRRR

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt

pc bos is , acicagn konsolu oynicaksiniz codunu, bfni, pesini,fifani , diger multi platform oyunlarini koltugndan kocaman tv karsinda konforlu bir sekilde bide ustune exclusive oyunlarda var cikarsa ne ala cikmassa da cok da fiss

• oyun çıkarmadıkça ps 10 u getir önümüze neye yarar?

sony artık para göz bir şirket olduğunu kanıtlamış 1 sene önce çıkardığı oyuna remasterad yaparak saçmalamaya başlamıştır.

• İlk defa yeni nesil konsolu alıp almama konusunda kararsız olacağım bu gidişle. Ps4 neslinden sonra büyük hayal kırıklığı yaşadım. Neredeyse konsol çıkalı 4.5 sene oldu daha baba firma Naughty Dog bir tane yeni oyun çıkartmadı. God of War sequel geldi alalade bir oyundu. Ortaya sürdükleri yeni bir IP yok. Son konsola göre neredeyse grafiksel atlama bile yok. 9 sene önceki Uncharted 4'ü bugün current gen bir oyunmuş gibi oynayabilirsin. 8k diye çıkan alet full hd native bile beceremiyor. Bir de bize OLED'lere para gömdürdüler iyi deneyim olacak diye. 35 k gibi bir fiyatlarda olursa belki almayı düşünebilirim ama 60 k falan olursa bilgisayarı yükseltir devam ederim.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

O zamanın konsolları kendilerine özel donanım ile çıkıyordu, pc ile karşılaştırılamaz. Sony bilmiyor muydu p4 işlemci alıp takmayı? Ama gitti ibm ile beraber sıfırdan işlemci tasarladı. Eski konsol oyunlarının grafikleri pc oyunlarından daha iyiydi. Bende Dreamcast vardı. O makinada 200 mhz ile oynadığın oyunları pc'de 1 ghz ile oynayamıyordun.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt

Yok be hocam ne gölge var ne uzak detay var ne dogru dürüst texture kaplama vardı ps2 ps3 oyunlarında

Hepsi çok düşüktü grafikler düşüktü

yetmedi çözünürlüğüde düşük tuttular ps2de 480p ps3de 480p veya 576p. Oyunları zevkliydi gameplayleri zevkliydi iyi dizayn edilmişlerdi.

Ama GTA 5'i ps3 yerine Pcde oynayınca vaay be Çağ atlamış yeni nesil oyun oynuyormuş gibi hissettiriyordu pc.

• Bu bağlamda yı okuyunca gidip nicke baktım baltaş mi diye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ps5-xbox series en zayıf nesil oldu,gta 6'nın ilk çıktığı konsol olarak hatırlanacaklar sadece.

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt
    ☺️😬

• Oyun yok yine stabil 4k 60 fps oynatamayacak muhtemelen. Anca pony boylar alır bunu

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    Shooter oyunlar yardım açık şekilde gamepadle oynanmaz. Anca hikayesini oynar geçersin.

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

Günümüz şartlarında Gow Ragnarök'a alelade diyorsanız, bence bilgisayarı da yükseltmeyin. Hakkını verecek oyun bulmanız zor olabilir.

Bu nesil konsollar, benim gibi PC kullanmayanlar için gayet güzel oldu. Dönemine göre en iyi donanım bu nesilde. Konsolların birçok temel sorunu bu jenerasyonda çözüldü.

Tabi Sony'nin, 2022'deki Horizon ve Gow'dan sonra doğru düzgün oyun çıkartmaması hayal kırıklığı yarattı; ama zaten oyun piyasası genel olarak çöküşte. Bu jenerasyona hala büyük bir multiplatform oyun çıkmadı. Mart'taki AC Shadows ilk büyük oyun olacak. Onda da zenci samuray var 

• Pc tarafında sokağın başını Nvidia ,Konsol tarafında da Sony tutmuş. Bu ikisi rekabetten uzak tekel konumda sektörde devam ettiği sürece oyun konuşmak , güzel şeylerden bahsetmek imkansız.

5090 safkan fps testlerini izledim (dlss vs devredışı) önce güldüm sonra sövdüm.

Sony Ceo'su konuşuyor Ps6 göndermesi yapıyor oyundan bahseden yok.

40 yaşında bir Oyuncu olarak sayısız oyun konsolu ve pc kullandım. Bizdeki artık hobi olmuş. Bunca yıldır Sektörü ilk defa bu denli oyuncuyu hiçe sayan saçmasapan bir düzeyde görüyorum. Gidişat hiç iyi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS2 en çok satan konsol olmasa inanacağız...

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    86'dan beri her türlü oyunu oynadım, oyun kütüphanemde 100'lerce oyun ve bunlar içinde de 10'larca yüksek bütçeli oyunlar var ama ben ancak iki oyuna zaman ayırabiliyorum; Diablo IV ve Destiny 2! PS6 değil 7 bile çıkarsalar inovatif bir teknoloji ile gelmediği sürece bir şey fark etmeyecek.

• Sony woke kulturun esiri bir sirket. Dazlak lez karakterli interbilmem ne oyununu x3d islemciyle oynasam ne yazar oynamasam ne yazar. Ragnorokda bile siyahi dev kadin felan vardi. Saka degil gercek. Bir tane merak ettigim oyunu yok sistemim bir tane! El konsollari iyice guclensin onlardan alirim yeter switch 2 ile birlikte.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.