Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde kutulu temiz uncharted golden abyys var fiyatı 75 takas düşünebilirim fifa soccer veya benzer kalitede oyunla izmir içi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rayman Origins Kutu ve kitapcikli - GRAVITY RUSH VEYA MGS HD ILE ISTANBUL ICI TAKAS ETMEK ISTEYENLER MESAJ ATSIN LUTFEN
  • Arkadaşlar fifa football aranıyor Fiyatları 25 eylül de fifa 13 ün çıkacağını göz önünde bulundurarak PM yoluyla iletirseniz sevinirim
  • Gravity Rush 78 tl'ye satılık İstanbul içi elden
  • İzmir içi fifa soccer veya mk aranıyor, fifa için fiyat beyan ederken 25 inde 13ü çıkcağını göz önünde bulundurun pm atarsanız sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: inan31

İzmir içi fifa soccer veya mk aranıyor, fifa için fiyat beyan ederken 25 inde 13ü çıkcağını göz önünde bulundurun pm atarsanız sevinirim .

olduğu gibi almışsın hocam benim cümleyi
  • Fifa 13 te online aynimi ) ? Soccer la

• quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Gravity Rush 78 tl'ye satılık İstanbul içi elden

pm attım
  • Gravity Rush arıyorum, PAL bölge...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydahm -- 6 Kasım 2012; 19:28:46 >
  • Rayman
    F1
    Fifa
    Ve psn olarak: wipeout,unch,superstardust delta
    Satilik ve takasliktir bursa ici elden

• İzmir içi veya kargo ile fifa alabilirim fiyat uygun teklif ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 31 Ağustos 2012; 19:47:59 >
  • Elimde Kutulu uncharted var. Tercihen Ankara'dan değişim yapmak istiyorum ama konuşuruz.

Aradığım oyun; Rayman Origins.
  • kutulu wipeout 2048 var satılık / takaslık ilgilenen pm atsın
  • Elimde Kutulu uncharted var. Tercihen Ankara'dan değişim yapmak istiyorum ama konuşuruz.

Aradığım oyun; Rayman Origins.
  • Resistance ve fifa arıyorum uygun fiyattan alabilirim veya bir hafta sonra uncharted ile takas edebilirim, oyun haftaya ancak biter
    çünkü hala oynuyorum.

• Elimde Resistance Burning Skies sıfır ayarında ve kutulu bulunuyor.
    Gravity Rush ile takas etmek istiyorum.
  • Elimde Mortal Kombat var.NTSJ bölge kodlu.Online'a giriyor.Ama girmesi uzun sürüyor ve bazen lag olabiliyor.Gerisi itibariyle Pal ile aynı.

Uncharted veya Resistance ile takaslamak istiyorum.
  • Elimde Mgs hd collection var Mortal Kombat,ultimate marvel vs capcom veya Resistance ile takaslamak istiyorum. İzmir deyim ilk tercihim şehir içi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgüney -- 6 Eylül 2012; 11:43:36 >
  • uncharted golden abyss var elimde mgs hd collection ile takaslamak stiyorum. almak isteyten olursada son fiyat 55tl dir. kutuludur oyun.
  • arkadaşlar elimde 3 haftalık kutulu sorunsuz resistance var uncharted ı olup da takas etmek isteyen varsa yaparız
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.