Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İSTANBUL KARTAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lipt -- 3 Ağustos 2012; 10:20:26 >
  • Uncharted => 60 TL
    Rayman Origins => 60 TL
    Asphalt injection => 40 TL
    Hepsi kutuludur

Takas için teklifinizi yollayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 4 Ağustos 2012; 4:09:27 >
  • Beyler Gravity rush'u 80 tl ye düşürdüm artık son nokta böyle fırsat psn de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 10 Ağustos 2012; 12:48:50 >
  • Satilik kutulu gravity rush istanbul teslim 80 tl, ilgilenenler pm lutfen

Edit:satildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunyao -- 10 Ağustos 2012; 17:52:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılık-takaslık uncharted mevcuttur. takas mgs veya gravity rush ile. teklif için pm.
  • Resistance burning skies online kod kullanıldı Gravity Rush ile taKASlanır. İstanbul Kadıköy,Üsküdar elden takaslanacaktır.
  • elimde kutulu wipeout ve 4 gb kart var. takas düşünürseniz pm atabilirsiniz.
  • Gravity Rush aranıyor max 70 75 tl verebılır İstanbul içi elden alınacaktır teklıfter p.m den bu arada elımde MGS HD Collection var vede Uncharted Takas teklıflerıne acıgım aynı ayarda tabıkıde
  • Elimde kutulu temiz Fifa var, fiyatı 70 tl.İzmirdeyim,istenirse Gittigidiyor'dan (75tl) satabilirim.
  • Elimde kutulu Metal Gear Hd Collection ve Uncharted Golden Abyss var.İStediğim oyunlar Gravity Rush,Resistance Burning Skies , Unit 13.
  • mortal combat arıyorum. karşılığında 4 gb hafıza kartı ve kutulu wipeout vereceğim.
  • Satılık / takaslık LEGO Harry Potter: Years 5-7, düşündüğüm oyunlar LEGO Batman 2: DC Super Heroes, Resistance: Burning Skies, Rayman: Origins, Lumines Electronic Symphony ve Mortal Kombat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted golden abbys aliniktir maksimum 60 veririm.Kargo ucretsiz oldugu surece 65 de olur.Tekliflerinizi pmden yapiniz.Oyunun pal veya ntsj oldugunu belirtiniz lutfen.Ntsj onceligimdir.

Elimde mk de var ama takas dusunmuyorum mis gibi oyun, kaptirmam:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 20 Ağustos 2012; 16:05:38 >
  • Arkadaşlar Rayman satan yok mu gözünüzü seveyim yaw.
  • Elimdeki oyunlar:
    -FIFA FOOTBALL (KUTULU)
    -ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM (KUTULU)
    -ASPHALT INJECTION (KUTULU)

Takaslamak VEYA satın almak istediğim oyunlar:
    -NINJA GAIDEN SIGMA PLUS
    -MORTAL KOMBAT
    -Virtua Tennis™ 4
    -Uncharted Golden Abyss™

SATIN ALMAK VEYA SATMAK İSTEYENLER TEKLİFLERİ PM ATABİLİR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XLLL -- 21 Ağustos 2012; 15:02:48 >
  • MGS HD Collection,Uncharted GA,Dungeon Hunter A vede Rayman oyunlarını ARIYORUM.Nakit veya oyunlardan birine karşılık fifa football verebılırım.
  • Elimde;

MGS HD collection

Uncharted (kutu iceriginde kitapcik eksik)

Virtua Tennis 4

Fifa Football var.

Oyunlarin Hepsi (PAL) kutulu, eksiksiz ve sorunsuz.

Hepsi satiliktir.. Sorun olmasiz diye fiyat buraya yazmadim sorun olmazsa yazarim..

Takas teklif etmeyin vitayi satmayi dusunuyorum.

Tesekkurler..

6 Eylul'de istabul'da olacagim 7-8'i gibi kargoya verebilirim.

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 25 Ağustos 2012; 6:49:08 >
  • elimde kutulu kitapçıklı türkiyeden alınmış mgs hd collection var. Bu oyunu kaç kere denediysem oynamayı beceremedim vita da beceririm dedim orda da kastı:) mortal kombat ya a resistance ile takas düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norepinefrin -- 26 Ağustos 2012; 11:12:27 >
  • arkadslar elimde 8 gblik kart var 32 lige gectigim icin oyunlarla takaslamak istiyorm ilgilenenler pm den ulasabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEGO Harry Potter: Years 5-7 hala satılık ya da takaslıktır.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.