Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde fifa var rayman ile takaslamak istiyorum ya da mortal kombat da olur
  • MORTAL KOMBAT + FİFA FOOTBALL + - NİNJA GAIDEN

LITTLE DEVIANTS + MORTAL KOMBAT + FİFA FOOTBALL

ELİMDEKİ OYUNLAR ARKADAŞLAR.
  • Takaslık Ps Vita oyunlarım :

-ARMY CORPS OF HELL

-EVERBODY'S GOLF

Her iki oyun da orjinal kutusunda ve PAL'dir.Takasta düşündüğüm oyunlar :

-UNIT 13

-WIPEOUT 2048

-RESISTANCE:BURNING SKIES
  • pal ne demek arkadaşlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

pal ne demek arkadaşlar ??

Pal urunun kayitli oldugu yer avrupa ddmektir elimde virtua kutulu ve psn hesabi olarak uncharted wipeout superstar dust delta var her takas degerlendirilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elimde 4 gb hafıza kartı var kullanılmamış, satın almak isteyen ya da oyunla takaslamak isteyen olursa bir mesaj atması kafi
  • Açık arttırma sitesinde PS VITA VIRTUA TENNIS 4 oyunu koydum. Fiyat kaçta kalırsa kalsın göndereceğim. Link atmadım.. Saygılar
  • sıfır jelatinli Resistance Burning Skies satılıktır fiyat 90 tl.Birinci bölge NTSC versiyon.

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 28 Haziran 2012; 14:27:58 >
  • media markt tan aldığım marvel vs capcom 3 takaslıktır.
  • Beyler uncharted arıyorum 60Tl ye kadar veririm ayrıca Dungeon hunter aliance de alınıktır bunada 75Tlye kadar verebilirim.Ayrıca sadece oyunları İstanbul içi elden alabilirim(Satmak isteyenler özelden mesaj atsın)
  • Takaslık Asphalt Injection... Kutuludur. İstanbul içi elden teslim edilebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XLLL -- 30 Haziran 2012; 18:17:54 >
  • Satılık veya takaslık Gravity Rush Pal Kutulu
    85 TL
    ya da
    Mortal Kombat Pal
    Resistance Pal

• 1- Kutulu ancak kutusunu kaybettiğim (bulabilme şansı %80, kesin evin içinde ) Uncharted Golden Abyss ile kutulu Fifa takası düşünüyorum. İstanbul Anadolu'da sadece elden teslim olacak. Satış fiyatım 80 TL. Fifa olması şart değil diğer seçenekleri değerlendiririm. Bir de ben bu oyunu Türkiye'den aldım yani PAL, Fifa da Türkiye'den olsun. BTSony faturasını da verebilirim.

2- Satılık Little Deviants hepsisony.com'dan alınma PAL 50 TL. Kutulu ancak bunun da diğeri gibi kutusu kayıp. Bulunca aynı mesaj üzerinden haber verebilirim. Takas düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi Nakamoto -- 4 Temmuz 2012; 16:07:08 >
  • ıkıncı el oyunlardan trophy kazanamıyorduk,ıkıncı el forumlarından bugun ogrendım hemen yolunu arastırdım bu saçma işin neysekı ınternette bırkac kaynaga denk geldım lutfen arkadaşlar deneyıp bılgı verebılırler mım benım elımde bu tarz trophy kazanamazsınız uyarısı veren bır oyun bulunmuyor o nedenle denıyemıyorum su anda

http://www.pocketgamer.co.uk/feature.asp?t=how_to&c=38334
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

Beyler uncharted arıyorum 60Tl ye kadar veririm ayrıca Dungeon hunter aliance de alınıktır bunada 75Tlye kadar verebilirim.Ayrıca sadece oyunları İstanbul içi elden alabilirim(Satmak isteyenler özelden mesaj atsın)

sana pm attım hocam
  • uncharted arıyorum satan varsa pm atabilir
  • Takaslik uncharted kutulu var elimde izmirde elden takaslamak istiyorum

• Sony Center'dan alınma kutulu Uncharted takaslıktır.
    İzmir de, Pal ve kutulu Virtua Tenis yada Resistance'la elden takaslayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigiMortal -- 10 Temmuz 2012; 12:47:48 >
  • Arkadaşlar elimde kutulu uncharted golden abyss var.Kutusunda hiçbir zarar yoktur.Fifa football oyunu ile takas yapmak istiyorum.İlgilenen varsa pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk1966 -- 10 Temmuz 2012; 22:47:44 >
  • elimde mgs hdcollection 2.bölge pal ingilizce dilli var fifa soccer kutulu pal ing. ile takaslanır ist içi. burada mgs kutludur
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.