Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde promo Uncharted var...Takas tekliflerine açığım ama özellikle Resistance + para teklifi ön plandadır...Teşekkürler...
  • Elimde kutulu Unit 13 var.

Rayman Origins veya Virtua Tennis ile takas yapmak istiyorum.

İstanbul Avrupa Yakasından.
  • Kutulu Virtua Tennis var. Dungeon Hunter Allience veya Rayman origins ile takas yapmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde uncharted var fifa 12 veya resistance burning skies ile takas düşünüyorum.
  • uncharted var kutulu oyundur

fifa ile takas yapmak isteyen bana ulaşsın

istanbul avrupa yakasındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 7 Haziran 2012; 21:53:50 >
  • Elimde fifa var mortal kombat veya ninja gaiden ile takas yapmak istiyorum.
  • bakıyorum herkes mortal kombat arıyor ya herkes yurtdısında bıraz daha dusmesını beklıyor oyunun ya da oyun baya uzun ve replay value yüksek kimse elinden bırakamıyor

rayman origins arıyorum.virtua tennis le takaslayabilirim

bir de izmirdeyim,ama başka illerle de alışveriş yaptığım görülmüştür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 9 Haziran 2012; 21:54:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

40 tl'ye alan olursa veririm.Son fiyattır aşağısı olmaz..

35 tl yaptim.

vita ile yanında verilen oyunlar oldugundan uncharted ve modnation racers piyasada bolca bulunuyor o nedenle fiyatları düşük.

şu anda uncharted için 60 lira uzerı ısteyen satıcılar da satamıyor kolay kolay.

Aynısı killzone ,infamous gibi ps3 oyunları için de geçerliydi

• Dungeon Hunter Alliance hala satılıktır / takaslıktır =)
  • Arkadaşar elimde fifa var bu oyunu rayman ya da mortal kombat ile takaslamak ısteyen arkadaşlar bana ulaşsın lutfen altı ustu konusulur ucret olarak
  • 16 Gb Memory Card + Uncharted Golden Abbys + Mortal Kombat arıyorum .

Hepsine 220 TL verebilirim .
  • Beyler almayin burdan kimseden fiyatlar pahali girin shoptoya zavviye the hut a oyunlar dehset ucuz cogu oyun 15 pound ayrica wipeout arayan varsa amazon.comda 20 dolar

• Ayriyetten 50 tl falan veren olursa benim psn hesabimi da ortak kullaniriz uncharted wipeout superstardust delta var

• takaslık uncerhated kutulu faturalı, istanbul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcelebi97

Beyler almayin burdan kimseden fiyatlar pahali girin shoptoya zavviye the hut a oyunlar dehset ucuz cogu oyun 15 pound ayrica wipeout arayan varsa amazon.comda 20 dolar

İyi de hocam baktım amazon gondermıyor o 19luk urunu.

dıger oyunlar ıcın de soyledıklerınız kısmen dogru.

Bu arada psn hesabını paylaşma durumu olmuyor malesef baya acılı bir durum
  • Hocam yok ben getirecegim 10 tane gelnce o fiyattan verecegim

• quote:

Hocam yok ben getirecegim 10 tane gelnce o fiyattan verecegim

sız nereden getıreceksınız neden kar koymadan vereceksınız kı orasını anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

sız nereden getıreceksınız neden kar koymadan vereceksınız kı orasını anlayamadım

Pudinkk iyi forumlar :) sana bisey diyim bu anilcelebi97 nickli uye garip bir uye 3gli vitayi 1.000 tl ye satmaya calisan bir arkadas :) sana iyi oyun aramalar : )

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcanozleyen

quote:

quote:

Pudinkk iyi forumlar :) sana bisey diyim bu anilcelebi97 nickli uye garip bir uye 3gli vitayi 1.000 tl ye satmaya calisan bir arkadas :) sana iyi oyun aramalar : )

Hocam biz de 16 yaşında çocuk değiliz
    Kendimi bildim bileli forumdayım alım satım yaparım,yurtdışından da devamlı ürün getiririm garip geldi ondan sordum alacağımdan değil

Hani en kötü zamanında bile kar koymadan yurt dışından ürün getirip satmam ,kimse de yapmaz o nedenle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurcanozleyen

quote:

quote:

Hocam biz de 16 yaşında çocuk değiliz
    Kendimi bildim bileli forumdayım alım satım yaparım,yurtdışından da devamlı ürün getiririm garip geldi ondan sordum alacağımdan değil

Hani en kötü zamanında bile kar koymadan yurt dışından ürün getirip satmam ,kimse de yapmaz o nedenle

pudinkk hocam elinizde satacak vita oyunu var mı psvita pal için. varsa isim ve fiyatları söler misin birde ptt kargo karşılıklı ödemeyle yollayabilir misin eğer satacak oyunun var ise :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.