Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enessezgin

Kutulu ultimate marvel 75 tl istanbul ici elden teslim edebilirim

Wipeout 2048 kutulu oyunla takas. Dusunurmusunuz?
  • SATILIK PS VİTA OYUNLAR

RAYMAN ORGİNS SIFIR JELATİNİNDE 100 tl (ürün ps vita ile hediye gelmiştir açılmamıştır )

ultimate marvel vs capcom 80 tl aral ithalat ürünü teknosadan 129 tl den alınmıştır faturalı ve garntilidir

uncharted golden abbys 70 tl ürün kutuludur promosyon kutusuz value pack vitadan çıkan ile karıştımayınız

ps vita hard case metalik kırmızı 40 tl

fiyatlar son ve takas yoktıur bununa ilgili teklifler degerlendirilmez
  • arkadaslar satılık fifa 12 varmı yada satmayı dusunen varmı almayı düsünüyorum
  • Takaslık uncharted orjinal kutusunda

Öncelik virtua tennis
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabera

Bende de bundle'la gelen hiç açılmamış Modnation Racers var. FIFA, Marvel vs Capcaom 3, Ninja Gaiden veya Unit 13 ile takaslayabilirim, oyuna göre üstüne 40-60 TL verebilirim.

selam oyun kutuluysa 4gb hafıza kartı ile takasa girebiliriz
  • 4 gb hafıza kartım var arkadaşlar ( sıfır ) üzerine biraz verip marvel, rayman yada virtua tenis alabilirim. istanbul içi herhangi bir metrobüs durağından.
  • fifa satanlar ulaşsın.
  • Elimde sıfır jelatininde Asphalt Injection oyunu var, istanbuldayım ilgilenen olursa özel mesaj atsın lütfen..
  • Arkadaslar kutulu unchertad var bunu bilgisayara kopyalama imkanim varmi? Yani sattikdan sonra bilgisayardan hafiza kartina atip calistiranilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Arkadaslar kutulu unchertad var bunu bilgisayara kopyalama imkanim varmi? Yani sattikdan sonra bilgisayardan hafiza kartina atip calistiranilir miyim?

Eh, yok artık. Olmaz heralde.
  • Kutulu Uncharted'ımı aşağıdaki oyunların herhangi biriyle takas etmek istiyorum. İlgilenen olursa PM atsın.

- Virtua Tennis 4
    - Marvel vs Capcom
    - Mortal Kombat
    - Wipeout 2048
    - Disgaea 3
  • Beyler yeri değil ama bana bir dükkanda Vita'da 2. el olmuyor çünkü alet kartı kaydediyor ve sonra başka bir alette çalışmıyor dendi yanlış mıdır?Biri açıklarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuBabaa

Beyler yeri değil ama bana bir dükkanda Vita'da 2. el olmuyor çünkü alet kartı kaydediyor ve sonra başka bir alette çalışmıyor dendi yanlış mıdır?Biri açıklarsa sevinirim.

ps vitada kardeslik de yok sadece 1 psn hesabi acabiliyorsun ve actigin i hesaptan baska psn hesabi acamiyor eger hafiza karti ve cihazi formatlarsan 2.el kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DoGuBabaa

Beyler yeri değil ama bana bir dükkanda Vita'da 2. el olmuyor çünkü alet kartı kaydediyor ve sonra başka bir alette çalışmıyor dendi yanlış mıdır?Biri açıklarsa sevinirim.

ikinci el oyun aldım ve sattım hiç bir problem yaşamadım. eğer oyunu psn den download ediyorsan kullandığın hesabı değiştirme imkanın olmadığı için başka hesaba geçtiğinde o oyunu da oynayamıyorsun sadece. Yoksa kutulu olarak oyunlar başka cihazlarda kullanılabiliyor.
  • Kutulu uncharted : 60 lira
  • Elimde orjinal kutulu Full İngilizce versiyon Uncharted Golden Abyss var unit 13 le takaslayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

Elimde orjinal kutulu Full İngilizce versiyon Uncharted Golden Abyss var unit 13 le takaslayabilirim

sendeki orjinal ve kutulumu
  • vazçgeçilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthPark_Konsol delisi -- 30 Mayıs 2012; 13:19:15 >
  • Ucuz ps vita oyunu alabilirim oyun frketmz

• sanalpazar imkanı ile uygun fiyatlı uncharted arıyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.