Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Vita için 2. bölge Uncharted: Golden Abyss ve Unit 13 satılıktır arkadaşlar, her iki oyun da kutuludur.

Fiyat olarak tanesi 75, ikisini birden alana 140 türk lirası düşünüyorum. İzmir içi elden teslim, şehir dışına da kargo yapabilirim.

Takas da olabilir, teklifleri bekliyorum.

2. bölge olayı nedir benim ps vita Amerikadan alınmıştır.Ona göre cevaplarsanız iyi olur.
  • Hiçbir önemi yok aslında, PS3 ve Vita oyunlarında bölge sorunu yok; ancak bazı koleksiyoner arkadaşlar (benim gibi) ucuz 3. bölge oyunlardan uzak duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu ultimate marvel 75 tl istanbul ici elden teslim edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hiçbir önemi yok aslında, PS3 ve Vita oyunlarında bölge sorunu yok; ancak bazı koleksiyoner arkadaşlar (benim gibi) ucuz 3. bölge oyunlardan uzak duruyor.

3. bölge dediğiniz asya mı oluyor çünkü baktığım bir yurtdışı sitesinde Fifa da asia version yazıyordu.Birde uncharted 70 olursa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastkinq

quote:

Hiçbir önemi yok aslında, PS3 ve Vita oyunlarında bölge sorunu yok; ancak bazı koleksiyoner arkadaşlar (benim gibi) ucuz 3. bölge oyunlardan uzak duruyor.

3. bölge dediğiniz asya mı oluyor çünkü baktığım bir yurtdışı sitesinde Fifa da asia version yazıyordu.Birde uncharted 70 olursa alabilirim.

70 lira'dan vereyim kutulu uncharted golden abbys istanbul içi şişliden başka yer ise kargolarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 4 Mayıs 2012; 21:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

quote:

Orijinalden alıntı: fastkinq

quote:

70 lira'dan vereyim kutulu uncharted golden abbys istanbul içi şişliden başka yer ise kargolarız

yok ben canikoblivanla anlaştım size iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastkinq -- 4 Mayıs 2012; 21:49:27 >

• isteyen varsa uncharted kutulu elimde mevcut 70 lira istanbul içi mecdiyeköyden elden olur
  • Kutulu Uncharted, Fiyat 55 TL
    İstanbul Ataşehir - Bostancı elden teslim edebilirim.

Tenis almak için satıyorum.Tenis ile takas olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rottice

Kutulu Uncharted, Fiyat 55 TL
    İstanbul Ataşehir - Bostancı elden teslim edebilirim.

Tenis almak için satıyorum.Tenis ile takas olabilir.

Fiyat gerçekten de çok uygun. Aslında almayı düşünebilirim. Fatih' te oturuyorum. Nasıl yapabiliriz ?
  • Mesajda yazdığım gibi Ataşehir veya Bostancı elden teslim, diğer her yer yurtiçi kargo ile gönderirim.

Satıldı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rottice -- 7 Mayıs 2012; 22:08:43 >
  • Luminess oyunu var elimde takasa acigim.
  • elimde

sıfır rayman orgins jelatinli 100tl

marvel vs capcom 90 tl aral itahlat ürünü 1 yıl firma garantili bire bir degişim

uncharted golden abbys 70 tl kutulu menü alt yazılar oyun içi diyaloglar hepsi ingilizce

istanbul içi mecdiyeköy taksim civaro elden olur veya kargo
  • Elimde Uncharted Golden Abbys Kutulu Var Fifa İle Takas Yapmak İsteyen Varsa Üstüne Bi Miktar Verebilirim
  • Sifir jelatinli uncharted satiliktir.85 tl.
  • Mortal Kombat satan var mı ?
  • Arkadaslar nekadar konuyla ılgılı bılmıyorum ama elımde Turkcellden alınma genpa tech faturalı 3G lı Hp Compaq netbook var PS VİTA OYUNLARI VE HAFIZA KARTIYLA TAKAS YAPMAK İSTİYORUM Ilgılenen varsa PM atsıın
  • alınık kutulu yada promosyon modnation psvita oyunu alınır.
  • Sifir kutulu jelatinli uncharted golden abyss satiliktir.fiyat 85 tl.
  • Promo uncharted ariyorum uygun fiyatli :D
  • Kutulu 2.bölge Uncharted Golde Abyss satılır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.