Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde little big planet var kutulu kitapçığı yok temiz.c.tesi 2 el aldım bitirdim takas istiyorum online kodu yok
    cod/assasins creed/rayman biriyle takas olur
    kayseri elden olabilir veya karşılıklı kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leave'me-Alone -- 21 Temmuz 2013; 21:14:15 >
  • Herkese Selam,
    Elimde Assasin Creed ve Fifa footbal ( almanca ) bulunmaktadır. Lego Lord of the Ring veya Lego harry potter ile takas edebilirim. Diğer takas tekliflerinede açığım istanbul içi elden teslim tercihimdir.
  • elimde metal gear solid 2 ve fifa 13 oyunları var takas tekliflerine açığım karşılıklı kargo yada ankara içi elden teslim.
  • Satılık 8gb Ps Vita hafıza kartı. 60tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar Fifa 13 kutulu ve Vita in ear headset mikrofonlu kulaklik mevcut temiz kullanilmis..
    http://www.hepsisony.com/?urun-3893-vita-in-ear-headset.html
    Fifa 13 55 tl ---- kulaklik 35 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık oyunlar 2 oyun olana indirim yapıyorum başka türlü fiyatlar sabittir.
    WİPEUT 2048 50
    GRAVİTY RUSH 50
    PLAYSTATİON ALLSTAR BATTLE ROYALE 50
    LİTTLE BİG PLANET 55
    WRC 3 RALLY 65
    ASSASİNS CREED LİBERATİON 65
    RİDGE RACER 50
  • elimdeki oyunlar fifa football ninja gaiden unit13 wipeout assasing creed capcomvs marvel takas düşündüklerim wrc rally - call of duty - virtua tennis -sly cooper
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem52

elimdeki oyunlar fifa football ninja gaiden unit13 wipeout assasing creed capcomvs marvel takas düşündüklerim wrc rally - call of duty - virtua tennis -sly cooper

ben umvc3 se nakit vereyim diyom sat sat sat sat bana ilk defa orjibal bir oyun için b kadar çaba gösterir olduk
  • Arkadaşlar Bayrama kadar bir Vita almayı düşünüyorum. Plus üyeliğim var ama 650 TL'yi verdikten sonra o paranın hakkını verecek mi vermeyecek mi emin olamıyorum. Bi yandan çok heveslendim almam lazım Bi yandan PSP alıp pişman olduğum gibi olur diye korkuyorum,sizin düşünceniz nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone Family

Arkadaşlar Bayrama kadar bir Vita almayı düşünüyorum. Plus üyeliğim var ama 650 TL'yi verdikten sonra o paranın hakkını verecek mi vermeyecek mi emin olamıyorum. Bi yandan çok heveslendim almam lazım Bi yandan PSP alıp pişman olduğum gibi olur diye korkuyorum,sizin düşünceniz nedir ?

Selam,
    Psp alıp neden pişman olduğunu belirtirmisin. Bana sorarsan vita gayet iyi. PSP nin nesi kötüydü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılPanzer

quote:

Orijinalden alıntı: Corleone Family

Arkadaşlar Bayrama kadar bir Vita almayı düşünüyorum. Plus üyeliğim var ama 650 TL'yi verdikten sonra o paranın hakkını verecek mi vermeyecek mi emin olamıyorum. Bi yandan çok heveslendim almam lazım Bi yandan PSP alıp pişman olduğum gibi olur diye korkuyorum,sizin düşünceniz nedir ?

Selam,
    Psp alıp neden pişman olduğunu belirtirmisin. Bana sorarsan vita gayet iyi. PSP nin nesi kötüydü?

Oyun çeşidi azdı,grafik yetersizdi (bana göre),bide oynanış rahat değildi tek analog olduğundan

• Şimdiki vitada biraz oyun sorunu mevcut maalesef onun dışında grafik olsun müzik sesi internet bağlantısı olsun gayet yeterli bana göre ama karar senin yerinde olsam almadan önce bir yerden bulup kurcala istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılPanzer

Şimdiki vitada biraz oyun sorunu mevcut maalesef onun dışında grafik olsun müzik sesi internet bağlantısı olsun gayet yeterli bana göre ama karar senin yerinde olsam almadan önce bir yerden bulup kurcala istersen.

D&r a gidip iyice incelicem son kez alıcı gözüyle bakıcam. Ama buyuk ihtimalle alıcam ps4 le iyi bağlantı kurucak gibi gözüküyor lansmanda baya anlattılar vitayla ilgili şeyler. Tek korkum ; vitayı aldıktan sonra 2014 başında yeni versiyonu çıkarsa o kotu olur

• Bence vitanın yeni versiyonu çıkar yada çıkmaz bilemem ama muhtemelen çıksa bile çok bi fark olcağını düşünmüyorum belki daha ileride 3-5 sene sonra filan yeni versiyon çıktığında aralarındaki fark belirginleşir
  • Satılık
    Sly cooper
    Virtua Tennis 4
    Little Big Planet

http://forum.donanimhaber.com/m_78602951/f_//tm.htm#78602951

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 27 Temmuz 2013; 21:29:56 >
  • BALIKESİR
    Takas düşünüyorum
    Fifa Football
    Gravity Rush

• arkadaşlar psn hesabımda aşağıdaki satın alınmış oyunlar bulunmaktadır. bu hesabımı değer olarak denk olabilecek sayıda kutulu oyunlarla takaslamayı düşünüyorum. ilgilenenler tekliflerini mesaj atarlarsa sevinirim.

resistance: burning skies
    dynasty warriors next
    idiot squad
    escaple plan
    littlebigplanet
    fighting force
    puddle
    motorstorm rc
    military mission pack
    gravitiy rush
    sound shapes
    unit 13
    splashdown pack
    tom clancy ghost recon predator
    shinobido 2: revenge of zen
    little deviants
    match day game pack
    the asylum
    hustle kings
    pulzAR
    super stardust delta + advanced star fighter pack bundle
    table top tanks
    tales from space: mutant blobs attack
    gangs of london (psp)
    god of war chains of olympus (psp)
  • Elimde kutusuz fifa football mevcut , takas tekliflerine acıgım
  • unhanted ve fifa footbal var ikisi 70 tl vereceğim isteyen pm atsin takas da olur kutulu kitapçikli oyunlar
  • Arkadaslar Fifa 13 kutulu ve Vita in ear headset mikrofonlu kulaklik mevcut temiz kullanilmis..
    http://www.hepsisony.co...ita-in-ear-headset.html
    Fifa 13 55 tl ---- kulaklik 35 tl

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.