|
Sony Ps2 ile PSP farkı! (5. sayfa)
-
-
Tabi ki psp ps2 ye artık çok oyun çıkmıyo..Mesala ben film atıyom yatıyom yatağıma izliyom ps2 de sadece oyun oyun.. hem tek başına oynarken pek zevkli olmaz ama psp de aç wireless oh süper Ps3 ve Psp varken ps2 artık tarih oldu -
Oyunlardaki grafik kalitesi her ne kadar ps2 de daha iyi olsa da diğer multimedia özellikleri yönüyle de psp önde geliyor.
Bu ikisini kıyaslamak her ne kadar yanlış olsa da ikisinden birini seçmem gerekirse psp yi seçerim çünkü taşınabilirlik olayı koparıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 13 Eylül 2009; 16:53:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: moy203
Tabi ki psp ps2 ye artık çok oyun çıkmıyo..Mesala ben film atıyom yatıyom yatağıma izliyom ps2 de sadece oyun oyun.. hem tek başına oynarken pek zevkli olmaz ama psp de aç wireless oh süper Ps3 ve Psp varken ps2 artık tarih oldu
arkadaş burda çok güzel özetlemiş. oyun oynamak istiyorsan ps2, film izlemek ve müzik dinlemek istiyorsan psp. sırf oyun oynamak için psp alırsan 3 günde sıkılırsın. minminnacık alette oyun oynamanın, film izlemenin keyfi hoşuna gidecekse alabilirsin tabiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 15 Eylül 2009; 13:44:57 >
-
Aynı mı ? yhaw birisi cepte birisi evde -
quote:
Orijinalden alıntı: MeRtErİş
Aynı mı ? yhaw birisi cepte birisi evde
Tarihten haberin varmı dostum hortlatmissin konuyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
daha yeniyimmmm -
ps3 oyunlarının fiyatlarını biliyor musun -
PSP'nin grafik olarak PS2 ile yarışması imkansız. PSP'nin grafikleri tam olarak PS1 ile PS2 arasında yer alıyor. Keza PS1 oyunlarını emüle edebiliyorken PS2 oyunlarını edemiyor.
-
Aslında PSP, PS2 seviyesine yakın grafik sunabiliyor. PS1 oyunlarından kesinlikle daha iyi bir grafik kalitesi var.
-
Vay be hortlatan arkadaş sağolsun 14 sene önceki mesajlarımı gördüm, yazma şeklimden utandım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arada bir eski mesajlarıma denk geliyorum da ben de öyle oluyorum.
Aslında Playstation 3 araştırırken denk geldim konuya, yazmadan edemedim.
-
Aradan 14 yıl geçmis vay be Sony PSP den sonra PS vitadan sonra birde psp3 çıkarsa tadından yenmez PSP im duruyor hayla bu arada gecen açtım ekran 4.3 olunca küçük geliyor eskiden deli gibi oynardım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef akıllı telefonlara yenilen cihazlardan oldu.
-
psp nin grafikleri dreamcasta daha çok benziyor ps1 den iyi ps2den kötü. tam olarak ps 1.5 gibi. ps vitayı hiç denemedim ps2 ps3 arasında mı oda?
-
Ps3 e daha yakın ama ps2 ye de göz kırpıyor yani ps2.75 diyebiliriz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X