Şimdi Ara

Sony Ps3 3d Display Türkiye'de!!!(1.399tl) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
8.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Attila Han

Emin olmak için soruyorum, şimdi bu monitörün içerisinde ps3 var öyle mi ?

Yok canım ne alakası var hocam. PS3 yok içinde.

Normal. İnsan fiyatı görünce içinde ayrıca PS3 de var zannediyor...

• 32 '' ve 800 lira olacak diyorlardı 24'' ve 1400 lira.değmez bu fiyata
  • yorumlar iyiymiş

toki den ev, RTE 3 çocuk, monitör içinde ps3

performanslar üst seviyede :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 14 Haziran 2012; 8:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

yorumlara bakıyorum yine herkes fiyatı görünce direk atlamış şöyle de böyle de diye ama herkesin atladığı ve hiç değinmediği bir nokta var.

evet mönitör kesinlikle pahalıya satılıyor burda bende hem fikirim, ama piyasadaki diğer 3d tv lerle kıyaslamak son derece yanlış.

bu mönitörün en büyük özelliği ekranı ikiye bölmeden 2 kişilik oyun oyantabilmesi, hem de 3d oyunlarda bile. Bu özellik bildiğim kadarı ile hiçbir tv-mönitörde yok şu anda. bu bakımdan bu mönitör rakipsiz.

tabi abd de 540tl iken burda en fazla 750-800 civarında olması lazım.

LG'nim LM serisi 3D tv'lerinde bu özellik var. Dual Play diye geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Fiyata bak ya sanki tokiden ev aliyoruz

değer ama aga
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ozitech

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-s27a950ds-27-2ms-displayhdmidvi-3d-120hz-wide-screen-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd57014&categoryId=3002879#Gorseller

Samsung'un 27" 3D monitörünü buldum özellikler çok sağlam hertürlü kapışır fiyatta iyimiş 1.500 TL

Sony Ps3 3d Display Türkiye'de!!!(1.399tl)

Bu monitörü PS3 de kullanıyorum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Nasıldır konsol performansı? Tatminkar mı? Boyut olarak ufak geldiği durumlar oluyor mu?

Teşekkürler...

Gayet memnunum arkadaşlar. 3D performansı da çok başarılı. Aynı zamanda 2D yi 3D ye çevirme özelliği de var ve bunu çok başarılı yapıyor. Monitörün kendisi çevirdiği için PS3'deki 2D oyunları da çevirebiliyorsunuz. Özellikle Killzone 3'ü 3D oynamak harika.

Tasarımına da muazzam. Ekranı parlak clear ekran. Güneş altında çok hoş görünüyor.

Şuan bu şekilde sistem;

Sony Ps3 3d Display Türkiye'de!!!(1.399tl)

Çok teşekkürler bilgilendirme için

• sony Türkiye'de ürününü kendisi satmadığı sürece bu fiyat politikaları devam eder durur.
  • http://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?onlyone=true&show=1564430

+ GT5

+ Killzone 3

+ 2 ADET Gözlük

+ HDMI kablo

1.359,90 TL (KDV dahil satış fiyatı)

PS3 3D Monitor + 2 gözlük + Killzone3 PLA + GT5 PLA + HDMI kablo

Ürün Özellikleri

Yeni PlayStation3 3D Ekran ile oyunlarda yeni boyutu keşfedin… Ekran, 24 inç, 61cm 3D ekran ve ayak, iki adet 3D gözlük, HDMI kablo ve satış rekorları kıran iki ödüllü PS3 oyunu Killzone3 Platinum ve Gran Turismo5 Platinum ile Playstation yaşamınızda devrim yapmak için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi kapsayan bir paket ile birlikte geliyor.

BİR PS3 oyun konsolunu daha iyi ne tamamlayabilir... Şimdilik hiç bir şey !

2 HDMI girişi sayesinde bu Monitör ü bir PS3'e bağlayabilirken, bir de Digiturk HD / D-Smart HD yada Teledünya kutusuna bağlayarak TV gibi de kullanabilirsiniz. Tabii ki HD çıkışlı bir uydu receiver'ı da iş görecektir.

İKİ GÖRÜNTÜ BİR ARADA !!! ( SimulView™ Technology)

2 kişi gözlüklerini taktıklarında FULL 2D Yüksek çözünürlüklü ve farklı 2 görüntü ile oyun oynayabiliyorlar.

Tek ekran da 2 ayrı araç kullanan kişiler, ayrı görüntüler görebiliyorlar. Çok zevkli bir oyun deneyimi.

200 Hz'lik ekranda keyifle oyun oynayacaksınız. Yanında gelen Killzone3 ile aynı mekanda 2 arkadaş savaşa bileceksiniz. Hem de aynı ekran da farklı bakış açıları apayrı görüntüler ile.

61 cm'lik ekran inanılmaz başarılı, kompakt ve yazlığa bile taşınacak türden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 15 Haziran 2012; 20:02:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

http://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?onlyone=true&show=1564430

+ GT5

+ Killzone 3

+ 2 ADET Gözlük

+ HDMI kablo

fiyat nedir acaba üyeliği olmayanlarda görebilsin
  • Fiyat pahalı gene ama illa almak isteyenler burayı da düşünebilir.

Mesajı güncelledim.
  • 1400 tlye gidip alan olmaz bunu inşallah.
  • 500 liralık alete 1500 lira fiyat biçmek...

Gebeceli çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

1400 tlye gidip alan olmaz bunu inşallah.

kesinn vardır ve yakında unboxıng görürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

500 liralık alete 1500 lira fiyat biçmek...

Gebeceli çalışıyor.

Kısacası beş para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Ne kadar gereksız. estetıkten yoksun. Evdekı 3d den ne farkı var

Tahmin ettigim urunse bu urunun ozellligi ekran bolunerek oynanan iki kisilik oyunlari gozlugu taktiginda sen kendi tarafini digerife kendi tarafini full ekran olarak gosteriyor....ama pahali. ayni ozellik philipsde 1 yildan fazladir var su siralar lg de cikardi oyle bir tv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı ve gereksiz bence.
  • La bende amazon us deki fiyatı görünce oha demişdim fiyat için .

Fakat bugun Almanya amazona bakdım ve fiyat 750 euro yanı buradaki fiyatla aynı ....

http://www.amazon.de/PS3-Monitor-3D-Brillen-Killzone-Turismo/dp/B0074CA1SI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1340979001&sr=8-2

Fiyat kıyaslaması yaparken genelde avrupa ile yapmak daha doğru .Malumk amerika tüketici toplumun lideri .Firmalar orada ayrı bir rekabet ediyorlar .

Ayrıca ps3 ün oradaki satışı ile x box un satışı belli . Ki bazı arkadaşlar samsung monitorlerle karşılaştırmışlar özellik bakımından .

Arkadaşlar bu ürünün en farklı özelliği sadace 3d olması değil . Ürün 2 kişilik ilerlemeli oyunlarda ekranı ikiye bölüyor fakat her iki gözlük ekranda farklı kullanıcının ekranı tam olarak görmesine vesile oluyor.

Bu özellik lg ve philips in 1-2 modelinde var ...

Tabiki bu monutoru bu fiyata alacağıma philipsin 102 sine biraz daha para koyarım daha iyi ama ürünü pislemeninde bir adabı olmalı :D

• Uygun bir fiyata buldum ve bir arkadaştan kısmetse satın aldım. Bu hafta içinde bir video çeker koyarım buraya... Almayacağımı söylemiştim de bütcem dahilinde bulunca almamak ayıp olur diye düşündüm... Umarım memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Uygun bir fiyata buldum ve bir arkadaştan kısmetse satın aldım. Bu hafta içinde bir video çeker koyarım buraya... Almayacağımı söylemiştim de bütcem dahilinde bulunca almamak ayıp olur diye düşündüm... Umarım memnun kalırım

Hocam PS3 işini ne yaptın onu da aldın inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.