Şimdi Ara

Sony PS3 Multiman'lı 1 TB Harddisk 2 Kol 51 Oyun Kamera ve Kol şarj aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Sony PS3 Multiman'lı 1 TB Harddisk 2 Kol 51 Oyun Kamera ve Kol şarj aleti
    Sony PS3 Multiman'lı 1 TB Harddisk 2 Kol 51 Oyun Kamera ve Kol şarj aleti

* Sahibinden çok temiz kullanılmış Sony Ps3 Multiman'lı * 1 TB Harddisk * 51 adet full oyun * Usb harici diske oyun kaydetme ve harici diskten oyun oynama imkanı* Ürünü satın alana, usb harici disk temini halinde daha da oyun verilecektir*2 kol * Motion Eye Kamera * Kollar için çok şık şarj ünitesi * Orijinal kutusunda * İstanbul içi Anadolu yakası elden teslim edilir. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• PS3 konsol ilanımla ilgili olarak ignatius isimli forum kullanıcımız tarafından "satın aldım" şeklinde bana bilgi iletildiğinden. İlanımın durumunu "Satıldı" olarak güncellemiştim. Daha sonrasında kendisinden olumlu bir geri dönüş olmadığından dolayı ilanımı tekrar aktif ettim. İgnatius forum kullanıcımız bu konuda bir şeyler yazarsa sevinirim. Forumda bulunan herkese iyi alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apotheke1969

PS3 konsol ilanımla ilgili olarak ignatius isimli forum kullanıcımız tarafından "satın aldım" şeklinde bana bilgi iletildiğinden. İlanımın durumunu "Satıldı" olarak güncellemiştim. Daha sonrasında kendisinden olumlu bir geri dönüş olmadığından dolayı ilanımı tekrar aktif ettim. İgnatius forum kullanıcımız bu konuda bir şeyler yazarsa sevinirim. Forumda bulunan herkese iyi alışverişler.

Kendisine ozuru borc bilirim. Kendisi bilgi istemis bana donus yapilmadigi icin kendisiyle alisverisimiz olamadi. Ilgi ve alakasindan dolayi her daim alisveris yapilabilecek bir abimizdir kendisi. Tekradan tesekkur etmek isterim kendisine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.