Şimdi Ara

SONY PS4 Wireless Stereo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ps4 e kulaklık düşünüyorum bunun içinde SONY PS4 Wireless Stereo var kafamda

sizce bu ürün nasıl 360 TL vermeye değer mi ? media markta 430 TL mağazada

çok kararsız kaldım alıp almamak konusunda kullanan var mı ?

SONY PS4 Wireless Stereo

• 2. Elini 170'e almıştım baya önce. Kola kulaklık takmak zor geliyorsa eğer kesinlikle alın derim sesi çok güzel veriyor ve dışarıya çıkmıyor... Bazen telefona bağlayıp müzik dinliyorum o kadar güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık PS4 için gerçekten harika. Fakat 360 liralık bir kulaklık değil. Amazon'da indirim kovalayın derim. Şu anda amazon.de'de 350, amazon.com'da 270 lira civarına geliyor. O fiyata bile alacaksanız Amazon'dan alın, bizim aç gözlülere para yedirmeyin. Zamanında Amazon'da 50 dolara (Dolar 3 lira iken) kadar düşerken onlar hala 400 liradan satıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

2. Elini 170'e almıştım baya önce. Kola kulaklık takmak zor geliyorsa eğer kesinlikle alın derim sesi çok güzel veriyor ve dışarıya çıkmıyor... Bazen telefona bağlayıp müzik dinliyorum o kadar güzel

Cevap için tesekkür ederim sesi gerçekçi tam anlamıyla 7.1 olarak veriyorsa sevindim bazıları memnun değilmiş çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Kulaklık PS4 için gerçekten harika. Fakat 360 liralık bir kulaklık değil. Amazon'da indirim kovalayın derim. Şu anda amazon.de'de 350, amazon.com'da 270 lira civarına geliyor. O fiyata bile alacaksanız Amazon'dan alın, bizim aç gözlülere para yedirmeyin. Zamanında Amazon'da 50 dolara (Dolar 3 lira iken) kadar düşerken onlar hala 400 liradan satıyordu.

Doğru söylüyorsun hocam ben onu da düşündüm ama kargo + vergi ücretlerini de eklersek aynı ücrete geliyor ürün

En ucuz 360 TL olarak buldum Türkiye de

• Yazdığım fiyatlar vergi ve kargo dahil fiyatlar. Dediğim gibi, buradan alıp para yedirmektense oradan alın bence.

• Hocam bende 2 sene evvel amazondan alacaktım . Vazgeçim tritton kunai ps4 aldım . Tek girişli dualshock uyumlu . 2 senedir severek kullanıyorum 40-50 dolar arası amazonda öneririm

• 130₺ ye amazondan almıştım geçen sene burada 280₺ idi. İşini görür. Tavsiye ederim

• 360 tl etmez. İkinci el 100-150 bulmaya çalış.

• Ben bu kulaklığı kullanıyorum. Sesleri bence gayet tatminkar. Mikrofonu biraz sorunlu sesi boğuk veriyor karşı tarafa. Şarjı iyi gidiyor. Rainbow six oynarken sesleri çok net ayırt edebiliyorsunuz.

Ama son bi kaç gündür saçma bi sorun ile karşılaşıyorum. Ne zaman kulaklığı açıp oyuna girsem ping değeri birden 3000 olup oyundan atıyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Anlamadım gitti...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.