Öncelikle acil yardıma ihtiyacım var beyler yoksa bu aleti kırıcam 1 tane oyun var 6 aydır onu oynuyorum
Model:3004 Versiyon : 5.51 Data code: 8C
PSP min özellikleri bunlar; 1-Kırılır mı? 2-Nerde kırılır?
Yardımcı olursanız sevinirim
Düşürülmez. Henüz bu versiyon kırılmadı.
Peki ne kadar daha beklemem gerekicek ?
onu kimse bilemez belki 1 gün belki 1 ay belki 1 sene
anakartında güzelse hiç bekleme derim googleda bi arat derim hocam
Baktım kardeş 088v3 diyor bu kırılabilir mi?
arkadaşın dediii gibi üzgnm bekleyeceksiniz anakartınız ı deiştrn derim illahide msden oynayacam diyosanız buda son çözm zaten ama 3000 psp anakartını deiştirmenn bi anlamı yoq bnce bkle kardeş umd oyun bulmaya çlş bnce
5.50 üzeri kırılmıyo 3004ünü sat 2004 yada 1004 k al
Yardımınız için Teşekkürler
Jailbreak falan olmazmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: _Beni7Bitirdi_
işte bu kırılma işlemi o tarz bişey ondan yoq yani asla oyun oynayamazsınız olsun ucuz umd satn yeler var khalkedona sorun isterseniz fiyatları numarasını size pm olarak atablrm
quote:
Orijinalden alıntı: AzRocK
quote:
Orijinalden alıntı: _Beni7Bitirdi_
işte bu kırılma işlemi o tarz bişey ondan yoq yani asla oyun oynayamazsınız olsun ucuz umd satn yeler var khalkedona sorun isterseniz fiyatları numarasını size pm olarak atablrm
Atsana bi kardeş fiyatları
prdn bn oraya yanlış yazmışım kusura bakmayın fiyatları blmyomda bn size khalkedonun numarasını verebilirim diycektim kendime kusura bkmyn ama emin olun sizin versionunuz ilk kırılacak versionlardan ilki 5.50 olablr sznkide 5.51
Khalkedon'da emülatör oyun yüklüyorlar.Mario tarzında eğlenceli oyunlar.Bir süre onunla idare ederim diyorsan yüklet derim.İstiyorsan Khalkedon'un adresini verebilirim.İşte bu tarz oyunlar.http://www.youtube.com/watch?v=NvOBlb7lABo
arkadaslar su psp nin 3004 versiyonuna, go modeline bulasmayin
vereceginiz paralara yazik
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
+1 fat yada slim 2004
quote:
Orijinalden alıntı: BehnanOktem
Khalkedon'da emülatör oyun yüklüyorlar.Mario tarzında eğlenceli oyunlar.Bir süre onunla idare ederim diyorsan yüklet derim.İstiyorsan Khalkedon'un adresini verebilirim.İşte bu tarz oyunlar.http://www.youtube.com/watch?v=NvOBlb7lABo
Kardeş İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum yani bakırköy e gidemem kolay kolay Eğer ben bu emülator leri yüklebilirsem bi sitesini nasıl yüklendiğini söyler misin?
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
Neden ki kardeş uzaktan çok cazip gözüküo işlemcisi daha hızlı olması falan vs.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme