Şimdi Ara

Sony PSP mi Nintendo DSi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sony PSP mi Nintendo DSi mi ?

(En Son Oy Tarihi: 24.4.2013)
Giriş
    Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.
    Araştırdım bir sürü konu var ancak hepsi eski konular eski oyunlar varken tartışılmış.
    Xbox 360 alıcaktım ancak tüplü tv'de görüntü kötü oluyormuş onun için almaktan vazgeçtim el konsolu almaya karar verdim.
    Bayramdan önce alıcağım bir tane konsol.
    Sizce hangisi?

• Dişini sık 3ds al . Gözlüksüz 3d görüntülü ds .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

Dişini sık 3ds al . Gözlüksüz 3d görüntülü ds .

mart'da çıkıcakmış o. Beklerim ancak çıkış fiyatı japonyada 310 dolar civarı falan olucakmış birde kdv'ler binince türkyiede taşıma ücreti disbiratör kar'ı satıcı kar'ı derken +600 olur.
  • Eğer ki yok aga ben pcde cs cod oynayan tiplerdenim vurdu kırdı ühüh diyenlerdensen psp , ben her türlü zeka eğlence rpg arada az da olsa vurdı kırdu olsun diyorsan ds . Bende ds lite var ve psp almadığım için o kadar mutluyum ki anlatamam .
  • mart'a sabret 3ds al
  • Diger iphone 4. Ciddi olarak ram islemci ve grafikte kendini asmis durumda. Unreal 3 engine kullanan oyunlar var artik appstore da
  • DS
    Eğlence var bir kere oyunlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 side işe yaramaz. iphone 4 al dicem ama okadar paran olsa alırsın zaten. hiçbişe alma en iyisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

Eğer ki yok aga ben pcde cs cod oynayan tiplerdenim vurdu kırdı ühüh diyenlerdensen psp , ben her türlü zeka eğlence rpg arada az da olsa vurdı kırdu olsun diyorsan ds . Bende ds lite var ve psp almadığım için o kadar mutluyum ki anlatamam .

DS alıcak olursam sence ds lite mi dsi mi?
    İnternet browseri istiyorum ancak guitar heroda oynamak istiyorum

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum

diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum
  • PSP aldım pek memnun değilim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

PSP aldım pek memnun değilim :/

neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

2 side işe yaramaz. iphone 4 al dicem ama okadar paran olsa alırsın zaten. hiçbişe alma en iyisi...

haklısın ama ikisinden biri seçilicekse kesinlikle psp.

sony hertürlü nintendodan üstün
  • ipod touch 4g al bence hergün onlarca oyun çıkarıyor bir sürü firma hem kamera wireless ve diğer güzel uygulamalar avantaj olur
  • kesinlikle ipod touch 4g diyorum elinizden düsüremezsiniz
  • Aslinda iphone 4 almak yzun vadede daha ucuza denk gelebilir. Psp veya ds de oyunlarin korsani var mi bilmiyorum. Ama i4 te jailbeeak ile tum uygulamalar free oluyor. Korsan kullanabiliyorsun yani. Hemde netten diger kullanicilarla oynayarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

PSP aldım pek memnun değilim :/

neden ?

grafikler ds'ye göre güzel olabilir fakat oynarken zevk almıyorum ötesi mi var
    DS oyunlarını Emu ile oynarken bile çok eğleniyorum.DS almadığım için çok pişmanım

İpod alacağım sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 31 Ekim 2010; 18:13:32 >
  • ipod touch ile game boy advance oyunlarını hatta dsi ve ps1 oyunlarını oynayanlar bile vardı şimdiki 4gnin işlemci hızı daha yüksek olduğundan sorunsuz oynayanlar olur bence
  • İpod Touch 4 diyorum.
  • 3DS gelse de kopsak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.ozy

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

2 side işe yaramaz. iphone 4 al dicem ama okadar paran olsa alırsın zaten. hiçbişe alma en iyisi...

haklısın ama ikisinden biri seçilicekse kesinlikle psp.

sony hertürlü nintendodan üstün

hangi yönü üstün grafik haricinde?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.