Bildirim
Sony PSP Slim&Lite !!!!ACİLLLL!!!! yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
merak etme getirtirsin.türkiyede versiyon kırdırırsın belirli bir ücret karşılığı ve oyun oynarsın;) -
Psp Japon üretimli ise versiyon atamazsın. Ama değil ise bir Pandorra's Battery yaparsın. Daha sonra custom firmware atarsınn baba gibi oynarsın -
merak etme gelsinde cihaz onu burda kesin kırarlar olmadı cihazı kırarlar gene yaparlar -
quote:
Orjinalden alıntı: karizmajosef
merak etme gelsinde cihaz onu burda kesin kırarlar olmadı cihazı kırarlar gene yaparlar
Artık pek fazla öyle durumlar kalmayacak arkadaşlar.. Yani Dark_Alex ne zaman kırarsa yani sony ne zaman izin verirse kırılacak. Yeni olan tüm ürünlerde bu durum var. Yeni üretim Xbox360'lar, Psp3000 falan bunlar kolay kolay kırılayamacak... -
hep böyle denio.. -
önümüzde ps3 gerçeği var sony hakikaten çok önemli adımlar kat etti korsanla mücadelede.o yüzden fat psp'mi seviyorum. -
america da herhalde japon üretimi satmazlar getirsin diosunuz yani bi sorun çıkmaz cevaplar için teşekkürler birde hangi pack i önerirsiniz? -
psp slim için pack söz konusu değil onu söylim benimde abim 3 gün öcne amerikadan getirdi sorun yok 170$a -
valla adamı almas edecek şu konsol üreticileri kırma kırmama olayı ile ama işte elimde değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X