Şimdi Ara

Sony PSP Slim&Lite !!!!ACİLLLL!!!! yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler abim amerikadan sony psp getirecek yalnıoz söyle bi sorun var orda en son versiyon varmış ona oyun yükleyebiliyor muyuz?bi sorun teşkil eder mi?

• merak etme getirtirsin.türkiyede versiyon kırdırırsın belirli bir ücret karşılığı ve oyun oynarsın;)
  • Psp Japon üretimli ise versiyon atamazsın. Ama değil ise bir Pandorra's Battery yaparsın. Daha sonra custom firmware atarsınn baba gibi oynarsın
  • merak etme gelsinde cihaz onu burda kesin kırarlar olmadı cihazı kırarlar gene yaparlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

merak etme gelsinde cihaz onu burda kesin kırarlar olmadı cihazı kırarlar gene yaparlar

Artık pek fazla öyle durumlar kalmayacak arkadaşlar.. Yani Dark_Alex ne zaman kırarsa yani sony ne zaman izin verirse kırılacak. Yeni olan tüm ürünlerde bu durum var. Yeni üretim Xbox360'lar, Psp3000 falan bunlar kolay kolay kırılayamacak...
  • hep böyle denio..
  • önümüzde ps3 gerçeği var sony hakikaten çok önemli adımlar kat etti korsanla mücadelede.o yüzden fat psp'mi seviyorum.
  • america da herhalde japon üretimi satmazlar getirsin diosunuz yani bi sorun çıkmaz cevaplar için teşekkürler birde hangi pack i önerirsiniz?
  • psp slim için pack söz konusu değil onu söylim benimde abim 3 gün öcne amerikadan getirdi sorun yok 170$a
  • valla adamı almas edecek şu konsol üreticileri kırma kırmama olayı ile ama işte elimde değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.