Şimdi Ara

Sony RX100 IV teşhir sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony RX100 serisinin ciddi özellikli IV modeli herkes gibi bende de merak ve ilgi uyandırdı.

Hemen görmek, incelemek istedim. Bunun için Beylikdüzü MediaMarkt'e gittim ama teşhirde bu model yerine eski modeli vardı. İstiklal Caddesi'ndeki mağazada olabilir dediler ama orada da yoktu.

Daha sonra Torium avm'deki Sony Center'a gittim ve orda da teşhirde değildi ürün. Görevli bu ürünün başka yerde de teşhirde olmayacağını, Sony'nin en değerli makinelerinden biri diye bahsetti.

Bende Eminönü'ndeki Sony mağazasını aradım ve bu makineyi gömek istediğimi söyledim. Ancak onlarında cevabı önceki Sony görevlisi gibi oldu. Bu makinenin teşhirini bulabileceğinizi sanmıyorum bile dedi.

En son Sony Türkiye'yi aradım ve bir kadın çıktı karşıma. Derdimi anlattım ama onunda bu konuda pek bir fikri yoktu.

Evet arkadaşlar fikri olan var mıdır?

• Açıkçası bulabileceğinizi sanmıyorum. Geçen mediamarktta şu sıralar peynir ekmek gibi satan a6000 modeli bile yoktu bırakın teşhir satışta bile yoktu. Sipariş usulü getiriyordu. Bunun sony ile de bir alakası yok. Ben hiç teşhirde canon 5Dm3 de görmedim, nikon Df de görmedim. Sonuçta bunlar sadece ufak bir müşteri potansiyeli olan modeller ve değerleri de baya yüksek. Olmalı almadan görebilmeliyiz katılıyorum ama bulsanız bile malesef en fazla yapabileceğiniz elinizde tutmak olacaktır. Kartımı takıp denemeye izin veren çıkmadı daha ya da açıp şöyle güzelce incelemeye. Bildiğim kadarıyla bu konuda en iyisi fujifilm. Eğer yaşadığınız yerde fujifilm shop varsa tüm model ve lensleri görüp deneyebiliyorsunuz. Gerçekten helal olsun demek kalıyor Fujifilm e bu konuda. Diğer markalarında dediğim gibi hepsi aynı biri diğerinden kötü de değil bu konuda iyi de değil.
  • dediğiniz doğru. özel üretim ve daha dar bir müşteri yelpazesine sunulan ürün bunlar. ancak makineyi alıp bir denemek istiyor yine de insan.
    sonuçta 1000 dolar gibi bir ücret karşılığında satılıyor.
    dslr kabiliyetlerine çıkan bir kompakt makineyi de test etmeden hiç bir fotoğrafçı almak istemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.