Şimdi Ara

Sony SA-WMS155 PC Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde Sony SA-WMS155 subwoofer var ben bunu bilgisayara bağladım fakat normal hoparlör gibi bağladım.Elimde amfi yok.Minton HTS-358'in hoparlör girişlerine bu subwoofer'ı ekledim.İyi bir şekilde çalışıyor fakat subwoofer'dan müzik sesi duyuyorum .Bunun sebebi de heralde hoparlör gibi bağlamış olmam.Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Ses kartı alsam sorun çözülür mü ? Yoksa amfi mi almam gerekiyor ? Eğer almam gerekiyorsa uygun fiyatlı ne tavsiye edersiniz ? Şimdide herkeze teşekkür ediyorum.Bunlarda subwoofer'ın fotoğrafları;

Resimler temsilidir.

• Bende merak içindeyim
  • Hocam subwooferdan müzik sesi alman çok normal. Senin hoparlörlerden sub'a sadece düşük frekanslı sinyalleri yollaman gerek ama sen hoparlörlerden sinyali direk verdiğin için tüm frekansları suba yolluyorsun ve subdan orta seviye frekanslarıda duyuyorsun. Bu işi bi amfi alarakda halledebilirsin ama maliyetli olur. Onun yerine low pass filter devrelerini araştırabilirsin. Bu devreler yüksek frekanstaki sinyalleri filtreliyor ve sadece düşük frekanstaki sinyallerin geçmesini sağlıyor. İşini göreceğini umuyorum.
  • kardeşim selamlar yazalı 10 yıl olmuş ama bende bu hoparlörü almak üzereyim. bassları falan nasıl tatmin edici mi ? tavsiye eder misin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.