Şimdi Ara

sony SDM-HS75 monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Lale -- 7 Haziran 2014; 20:49:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Siyah Lale

Aslında sabah 6:40 ta kalkmak zorunda olduğumu bildiğim halde busaatte yatamamamın temel nedeni Sony SDM-HS75 Lcd Monitorun yaptığı takıntılar değil, Gündem malum, ıstırap, duyarsızlık, birşeyler yapamama, filan da hazır uyuyamamışken ve böyle mükemmel bir siteye dün yada evvelsi gün f999 Anycool un ısrarla bura göndermesi vesile olmuş, ve sagolsun arkadaş ta mükemmel cevaplamışken bunu da yazıyım. Nasılsa Filistin/Gazze/Müslüman kardeşlerimiz orta tükendi tükenecek. Gibi gelse de orda Yeni Bir Dirilişin başladığına inananlardanım.

Gelelim benim monitore iki üç ay önce Burn İn Mode yazdı sonra tüm fonksiyonlar normal çalıştığı halda önce ekran beyazdı sonra tek ekran öldü. İmzamdan da anlaşılacağı gibi az çok elim havya[simage][/simage] tutar. Açtım özür önce Aksaray Sony Bayiine telefon açtım götürdüm bir ayı aşkın bekledim Ankarada bir adres verdiler tabi bu arada bi daha bakıyım dedim. Görünürde hic birşey yoktu kartlarda ekranda kablolarda adaptör yada invertorlerde. Bide dedim lehimleri kabloları sıkılayım dedim. Çok şükür Gazzeyi bu arada unuttuydum. Neyse. Arka kapağı kapatmadan çalışltırdım her şey normale döndü.
    Keyifle topladım onu anlayan anlar. Pc ye bagladım yine aynı arıza. Tabi bu Vahşetten önceydi. Yine yatamadım Engin Noyanı dinleye dinleye tekrar kablolar lehimler soketler kart vidaları ha bide Lcd Panele takılan ince soket i hafif zımparaladım Çok şükür şu an tıkır tıkır çalışıyor. Her fonksiyonu mükemmel de şimdi de kapatmaya korkuyorum. Allah Kahretsin yine yahudiler, kabbala, dönmeler,ergenekon filan aklıma geldi.

Sorum şu bunun ana nedeni ne olabilir. Chip lerden biri mi arızalı, yoksa buraya koyup 125 Ytl ye bi arkadaşa mı veriyim. Şu an İlk günkü keyfini alabiliyorum. da bu sıkıntı Gazzeyi geçecek gibi Ne önerirsiniz arkadaşlar.Atladığım bir yer mi var.

Teşekkürler

Ne şimdi bu? Teknik yardım arasına mesaj vermece mi? Güncel konularla ilgili hassasiyetini anlıyorum ama bunun için "konu dışı" bölümü daha uygun olabilir. Orada memleket meselelerine dair her türlü yorumu yapabilirsin. Ordaki burdaki direnişi bırakıp kendi işimize bakarsak buraya da oraya da daha faydalı oluruz gibi geliyor bana da.. Monitörü yine iyi kurtarmışsın. Benim monitör voltaj yiyip uçtu bir daha da kendine gelemedi. Seninki de büyük ihtimalle böyle bir akıbete kurban gitmiştir. Bunun bilgisayarla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum tamamen şebeke ile ilgili bence. Prizinin mutlaka topraklı olmasına özen göster ve mümkünse şu 35YTL'ye satılan Tunçmatik Surge ve Pik korumalı prizlerden al bir tane. Malum kış ayları voltaj yerinde durmuyor.

NOT: Gazze'yi mazzeyi bırak da Türkiye'yi Amerikalıların elinden nasıl geri alırız ona kafa yor bence. (Şahsi fikrim). Kuşatma altında olan sadece Gazze değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Siyah Lale

Tamam Yarbayım öyle diyorsanız öyle olsun. Aslında Gazze Mazze bahane benimkisi, Asıl ıstırabım Şu Canım Ülkemiz. Tesbitiniz rütbenize yakışır bir şekilde gercekten. Etrafımız sarıldı zaten sözü azar azar oraya getirecektim bende. Hızlandırdınız. Gercekten burası yeri değil de hani anlarsınız oraları zaten okuyan dahası benim gibi boş boş bakan gani. Neyse Monitor sonra tekrar gitti tam ümidi kesmiştim şu an iyi dediğiniz gibi prizim topraksız ta ordan bana mıntıka temizliği verdiniz gibime geliyor bende astektim bakma burda er olduğuma

Selametle

Olsun. Kendimize fazla yüklenmenin anlamı da yok. Tutup bir hışmile atağa kalkacak yanımız yok (her ne kadar gençlik ve delikanlılık öyle istese de). Geçmişte bunun örneklerini gördük. Niyeti ister iyi olsun ister kötü, bunu yapanlar pek de hoş bir sonuçla karşılaşmadılar. Biz atamızın vasiyetiyle devam edeceğiz. İlimle, fenle (mantıkla, serinkanlılıkla) düşünecek ve gereksiz duygusallıktan uzak duracağız. Korkmayacağız her şeyden önce. Kimseden ve hiçbir şeyden.. Korkunca doğru karar veremez insan. Ya korktularını yüceltir gereksiz yere ya kendi gücünü köreltir korkuyla. Sen bu duyarlılığa ve farkındalığa sahipsin ya, kaderinde varsa, allah sana o görevi verirse görev gelir seni bulur zaten. Nerde olursan ol, ne yaparsan yap. Eğer sana böyle bir görev verilmediyse kendini parçalasan, idama koşsan gene kimseye faydan olmaz sen gidersin adın kalır yadigar. Öyle değil mi? O halde biraz akışına bırakacağız bazı şeyleri. Yapmamız gerekenleri yapacak, ötesi için acele etmeyeceğiz. Kısacası boş boş bakmayacağız tabi ama ani ihtiraslara da kapılmayacağız

Prizin topraksız olması çok sakıncalı dostum. Daha önce iki kere anakart bir kez monitör yaktım demiştim ya, bugün de klima için servis geldi dış ünitenin devre kartı yanmış ısıtmıyor klima! Ben bu elektrik nakil hatlarının ta yüksek gerilim hattına kadar direklerine tırmanayım emi! dedim içimden

• Zaman Sizi haklı çıkardı YARBAYIM.

Ben ta o gün ülke geri gidecek sanıyordum.

Meğer biz neymişiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sildim sanıyordum

Kaldır şu benim saçmalıkları. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.