Şimdi Ara

Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü ** ANA KONU ** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
14
Favori
36.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela siz şu anda lifeloga girebiliyormusunuz? Siz giriyorsanız sorun bende diyeceğim ama. Evde 4-5 ayrı cihazda denedim.. Hadi evdeki modemde sorun var.. Diyeceğim.. O zaman mobilden bağlanabilmem lazım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    life log hem wifi hem 3g ile sağlıklı çalışıyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercer2005

life log hem wifi hem 3g ile sağlıklı çalışıyor bende

öncelikle ilgtinize teşekkür ederim.....
    bu arada acaba bir şeyi yanlışmı yapıyorum diye düşündüm....çünkü ne kadar çok şey bilirseniz bilin...basit bir şeyi gözden kaçırabiliyorsunuz...
    ben lifeloga tıklıyınca açılan ilk sayfada .....oturum açma penceresinde...önce google hesabıma girerek..mevcut g.mail hesabımla oturum açmaya çalıştım....olmayınca ..yeni bir lifelog hesabı alın..seçeneği ile mevcut gmail hesaplarım ile yeni hesap aldım.....yani lifeloga bu hesapları tanıttım...ama bu hesaplarla girmeye çalışınca..lifeloga tanımlanmış..böyle bir hesap yok...uyarısı ile kARŞILAŞIYORUM....
    GOGGLE İLE GİREMEYİNCE mevcut sony hesaplarım ile girmaya çalışıyorum..ama o zamanda sony entertainment network hatası ile karşılaşıyorum..işin ilginci lifeloga giremediğim sony accountum ile psn hesabıma v.s girebiliyorum...
    aklıma başka bir şeyde gelmiyor..ewdeki wifi modemimde firewall falan olsa ..3g ile girebilmem lazım oda olmuyor..acaba lifelog güncellemesi falanmı var dedim.?.o da yok...başakada yapacağım bir şey yok..life log olmayıncada..günlük aktiviteleri sadece band üzerinden detaylı göremiyoruz...
    neyse..tekrar teşekkürler dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 9 Şubat 2015; 14:52:42 >

• çözdüm....ama nasıl çözdüm unuttum.....
    aynı sorunu yaşayacak arkadaşlara faydalı olabilir..
    önce uygulamada verileri sildim...sonra gps...bluetooth ve 3g yi açtım..olmadı.
    bu sefer uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum.....oldu..şimdiiş hanımın telinde lifelogu açabilmek... hangi hesapla girdim naptım...? bende karıştırdım...aşağıdaki link faydalı olabilir...
    https://talk.sonymobile.com/t5/Lifelog/Z2-Lifelog-unknown-error/td-p/670471

ing,l,zce ama rahat anlaşılıyor...yapılması gerekenler....

• bir şeye takıldım...kullananlardan yardım rica ediyorum...(derdim hiç bitmiyor...)
    şimdi life log ve smartband talk ayrı ayrı çalışıp veri kaydediyor....acaba band sürekli kolumuzda olduğu için onun datalarını bir şekilde teli açıp lifelogda görebilirmiyiz...? yani sürekli teli yanımızda koşarken ..uyurken v.s tutamıyacağımıza göre...acaba lifelogu açtığımızda göreceğimiz bilgiler..smartbanddan gelen verilermi...? yani bluetoothu açınca tel ile band eşleşince direct olarak bandın kaydettiği datalarımı göreceğiz life logda..?

çin bantlarında sistem böyle..tel kapalı bile olsa...akşam bt yi açıp band ile teli senkronize edince...o gün bandın kaydettiği tüm verileri..(adım sayısı...kalori v.s) ...teldeki programdan gözüküyor....

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Bilgiyi band tespit ediyor belli bir süre tutuyor bu süre ve hafıza nedir sony de ben görmedim. Sonrasında, telefona gönderiyor. internet varsa bu bilgilerde lifelog sunucusuna gidiyor ve biglileri telde görüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercer2005

Bilgiyi band tespit ediyor belli bir süre tutuyor bu süre ve hafıza nedir sony de ben görmedim. Sonrasında, telefona gönderiyor. internet varsa bu bilgilerde lifelog sunucusuna gidiyor ve biglileri telde görüyorsunuz.

Tesekkürler dostum.. Yani bt ile.. Bant ve telefon bağlı olmasa bile..band aktiviteleri kaydediyor.. Sonra bağlanınca datalar tele yükleniyor..

• bu arrada kırmızı ve mavılı kordonları amazondan sıparıs ettım karggolandı 3-4 gune gelır 6-7 varyasyonlu kullanılabılır
  • Hocam ne kadara geldi toplamda gelince bi de resim atarsanız iyi olur ya size zahmet
  • 111 TL

Gelsin de çekerim resmi
  • 2 RENK kordon ve kargo v.s için ödediğiniz tutarmıdır hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEARTR

2 RENK kordon ve kargo v.s için ödediğiniz tutarmıdır hocam ?

Büyük ihtimal... Link alsak iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: c0mic

bu arrada kırmızı ve mavılı kordonları amazondan sıparıs ettım karggolandı 3-4 gune gelır 6-7 varyasyonlu kullanılabılır

6-7 varyasyon derken..?

• Arkadaşlar bandı eşim kullandığı için fazla bakamadım. Acaba teldeki programı haricinde... Direct bant üstünden bantın alarmı açılıp kapanabiliyormu ?
    Eşim telefondaki programdan alarmı kapattığım halde sabahları yine titriyor diyor. Birşeyi gözden kaçırıyor gibi..?

• smartband uygulamasından alarm ı kapattıgınızda çalmaması gerekiyor.band üüstünden ayar yapılmıyor
  • Allah allah... Başka bir uyarı o zaman... 10dk.da bir titriyormuş..

• Arkadaşlar telefonum Avea in Touch 4.

swr30'u ilk kez dün kullandım. ses kaliteliydi.

Bugün bir ara blutooth'ta gördüysem de sonradan "swr30"u ne kadar aradıysam da bulamadım.

Nerede hata yapıyorum, yardımcı olabilecek kimse var mı?

Not: SWR30'u kullanmak için ne bir program indirdim ne de özel bir şey yaptım!
  • Smartbandtalk swr-30 programını google play den indirip kurun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Allah allah... Başka bir uyarı o zaman... 10dk.da bir titriyormuş..

Smartband programından ayarlardan uyandırma kısmı var onu iptal edin.. tatlı tatlı uyandır modu ::) (akıllı çalar saat)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: c0mic

bu arrada kırmızı ve mavılı kordonları amazondan sıparıs ettım karggolandı 3-4 gune gelır 6-7 varyasyonlu kullanılabılır

6-7 varyasyon derken..?

Şöyleki elinizdeki kordonla beraber 3 renginiz var
    4 siyah - mavi
    5 siyah-kırmızı
    6 mavi - kırmızı
    7 mavi üstte siyah altta
    8 falan filan inter milan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.